Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

nup, o perioada am zis ca numai trec pe la fetite, si cand ies din acea perioada,)

heeeey! dc? sa nu zici ca ai fost la alice "neprotejata" :))

• Like 1
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

nu, nu am fost la ea, dar ea sa zicem ca e 40% din decizia pe care am luat-o....pula mea...si daca nu citeam in seara aia ca face anal neprotejat, a2a zi o gafam...deci :D

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Nici nu ma mira ca apar si bagatorii de seama, ca deh..traim in Ro..

Valentine, incepusem sa-ti citesc interventiile tale pe acest forum in incercarea de a iti defini profilul din punct de vedere social/emotional/sexual si ce mai vrei tu, dar m-am oprit in momentul in care am citit aceasta postare (parca mai una de acelasi gen) pentru ca mi-am dat seama foarte clar cine esti. Esti acel "roman" ca multi altii care este plin de esecuri in viata si vrei sa acuzi Romania pentru ele. Este foarte usor sa arunci vina pe altcineva ca fiind sursa esecurilor tale in loc sa te uiti in oglinda. Faci parte din cei needucati , chiar daca te mandresti cu o diploma de BAC, care nu inteleg ca indiferent de ce li se intampla ar trebui sa-si respecte locul in care s-au nascut poate numai si pentru faptul ca acolo s-au nascut si parintii. Si daca ai fi un om inteligent, ti-ai da seama aruncarea cu cacat in locul in care te-ai nascut te va face sa-l mirosi chiar tu, zi de zi. Dar poate ca esti masochist si iti place. Si prin afirmatia ta de mai sus dovedesti ca nu ai sange in pula, caci daca ai avea ai realiza ca este sange romanesc si ti-ai asuma faptul ca si tu esti roman, oricat de greu ti-ar fi greu sa recunosti. Si mai presus de toate esti SARAC , indiferent decati bani ai in portofel sau banca. Altfel ai fi inteles ca lucrurile tale cele mai de pret sunt in Romania: parintii tai, copilaria ta, prieteni tai, etc. Si daca afirmatia ta referitor la bagatorii de seama "ca deh traim in Romania" este adevarata asta se datoreaza in primul rand celor asemenea tie.

Priceput-ai tu Valentine? Eu sincer ma indoiesc, dar incercarea moarte nu are.

• Like 6
  • Minus 8
Postat

Roxanico

Ori nu vrei ori nu poti ori te prefaci ca nu intelegi

Nu crezi ca daca vroiam ceva imi faceam iarasi o programare la tine

Pozele alea de care te intreb sunt pt confirmarea ca tu minti non stop inclusiv despre aspectul tau

vrea cineva poze?

post-66259-0-78825200-1473796035_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Undeva
Postat

Valentine, incepusem sa-ti citesc interventiile tale pe acest forum in incercarea de a iti defini profilul din punct de vedere social/emotional/sexual si ce mai vrei tu, dar m-am oprit in momentul in care am citit aceasta postare (parca mai una de acelasi gen) pentru ca mi-am dat seama foarte clar cine esti. Esti acel "roman" ca multi altii care este plin de esecuri in viata si vrei sa acuzi Romania pentru ele. Este foarte usor sa arunci vina pe altcineva ca fiind sursa esecurilor tale in loc sa te uiti in oglinda. Faci parte din cei needucati , chiar daca te mandresti cu o diploma de BAC, care nu inteleg ca indiferent de ce li se intampla ar trebui sa-si respecte locul in care s-au nascut poate numai si pentru faptul ca acolo s-au nascut si parintii. Si daca ai fi un om inteligent, ti-ai da seama aruncarea cu cacat in locul in care te-ai nascut te va face sa-l mirosi chiar tu, zi de zi. Dar poate ca esti masochist si iti place. Si prin afirmatia ta de mai sus dovedesti ca nu ai sange in pula, caci daca ai avea ai realiza ca este sange romanesc si ti-ai asuma faptul ca si tu esti roman, oricat de greu ti-ar fi greu sa recunosti. Si mai presus de toate esti SARAC , indiferent decati bani ai in portofel sau banca. Altfel ai fi inteles ca lucrurile tale cele mai de pret sunt in Romania: parintii tai, copilaria ta, prieteni tai, etc. Si daca afirmatia ta referitor la bagatorii de seama "ca deh traim in Romania" este adevarata asta se datoreaza in primul rand celor asemenea tie.

Priceput-ai tu Valentine? Eu sincer ma indoiesc, dar incercarea moarte nu are.

Oriunde am fost in lume, mi am reprezentat tara cu mandrie.Sunt mandru, da ,chiar daca ,,intelectualul "din tine in pledoaria sa inversunata mi a aruncat acuze nenumarate plecand de la 3 cuvinte foarte usor interpretabile, sunt mandru. Pacat totusi ca e locuita...de tine ...de duduitza amelia..si lista ar putea continua.

Postat

Oriunde am fost in lume, mi am reprezentat tara cu mandrie.Sunt mandru, da ,chiar daca ,,intelectualul "din tine in pledoaria sa inversunata mi a aruncat acuze nenumarate plecand de la 3 cuvinte foarte usor interpretabile, sunt mandru. Pacat totusi ca e locuita...de tine ...de duduitza amelia..si lista ar putea continua.

:) Cineva ar putea completa lista si cu persoana ta, chiar daca nu te cunoaste decat poate virtual, bazat pe aparente. Gandeste-te. 

• Like 1
Postat

:) Cineva ar putea completa lista si cu persoana ta, chiar daca nu te cunoaste decat poate virtual, bazat pe aparente. Gandeste-te. 

E loc si de mine, cumetre. De ce nu?

• Oras:Constanta
Postat

Da tu kear crezi ka noi ni mindrim ku tini ? :)

Io sper doar ka nai riprezentat tara la futut..pi oriundi in lumi zisi tu cai umblat..ka niai facut di cacat ! Or sa criada aia ka in Romania tati fut doar o pizda la 2 ani !!!

:)))))))))

Postat

Da tu kear crezi ka noi ni mindrim ku tini ? :)

Io sper doar ka nai riprezentat tara la futut..pi oriundi in lumi zisi tu cai umblat..ka niai facut di cacat ! Or sa criada aia ka in Romania tati fut doar o pizda la 2 ani !!!

:)))))))))

I ai supt tu pe toti deja , duduie..Daca s ar masura km de p.la care au intrat in tine, ai depasi lungimea A2.

Postat

Io zik ka pi un forum di curvie si curvari...ie moi bini ka mam futut io mult...dicit atit di putin ka tini. Da inciep sati intieleg frustrarili. Ie crunt sa vriei si sa nu poti ! Clar ka in nieputinta ta tati iti sint dusmani...totu ti scirbieste. Sai viezi pi tati kum rid, glumiesc...sie fut...iara tu ai doar amar si scirba...!!! Daia teai luat si di Obi ! Mintea ta di prost nu putia sa conciapa...sa perciapa...ca sint oamini cari fut di drag...di distractiie...di pasiunie...si fut mult !!!

Ia zi...di citi ori tiai gindit sa ti arunci di pi bloc ?

Postat

Io zik ka pi un forum di curvie si curvari...ie moi bini ka mam futut io mult...dicit atit di putin ka tini. Da inciep sati intieleg frustrarili. Ie crunt sa vriei si sa nu poti ! Clar ka in nieputinta ta tati iti sint dusmani...totu ti scirbieste. Sai viezi pi tati kum rid, glumiesc...sie fut...iara tu ai doar amar si scirba...!!! Daia teai luat si di Obi ! Mintea ta di prost nu putia sa conciapa...sa perciapa...ca sint oamini cari fut di drag...di distractiie...di pasiunie...si fut mult !!!

Ia zi...di citi ori tiai gindit sa ti arunci di pi bloc ?

N ai tu de unde sa stii tarancutzo de Moldova cate am avut eu. Important e ca nu am cazut niciodata atat de jos incat sa fut vreo pocnitoare de genul tau si mai mult, sa o si platesc :)) Hai..termina ti acolo tronsonul de kilometrii intrati in p.zda.

Postat

cateodata cand sunt tristutz, forumul asta imi readuce zambetul pe buze...tineti-o tot asa...as putea sa platesc unora dintre voi factura la net ?

• Minus 3
Postat

:)

Show sa iasa...spiectacol ! Sa rida tat poporu ! Cie lindiku mieu altciva sa fasim ? :)))

• Like 2
  • Minus 7
Postat

N ai tu de unde sa stii tarancutzo de Moldova cate am avut eu. Important e ca nu am cazut niciodata atat de jos incat sa fut vreo pocnitoare de genul tau si mai mult, sa o si platesc :)) Hai..termina ti acolo tronsonul de kilometrii intrati in p.zda.

Stu mah...am auzit di tini..gigolasiulie ! O scris in Teligraf di tini...ka tu nu platiesti zdrentili...ti platiesc ieli pi tini ! Ka doar tu iesti mindria tari...pi oriundi ti dusi la adunat capsuni ! Daia ti duseai cu ink 2 la futut..ka poati an 3 aviati si voi bani macar di o pizda !

Mah prostule...imi plasi ca iesti insistient...insistient si in prostiie...si an naivitatie ! Ai halito cu nastirili mieli...vad ca o haliesti si pasta ku Moldova ! Ia viezi...la citi alti poviesti ai sa moi pui botu ? Cieti zisi asta dispri tini ? Nuti puti a prostiie ???

:))))))

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Stu mah...am auzit di tini..gigolasiulie ! O scris in Teligraf di tini...ka tu nu platiesti zdrentili...ti platiesc ieli pi tini ! Ka doar tu iesti mindria tari...pi oriundi ti dusi la adunat capsuni ! Daia ti duseai cu ink 2 la futut..ka poati an 3 aviati si voi bani macar di o pizda !

Mah prostule...imi plasi ca iesti insistient...insistient si in prostiie...si an naivitatie ! Ai halito cu nastirili mieli...vad ca o haliesti si pasta ku Moldova ! Ia viezi...la citi alti poviesti ai sa moi pui botu ? Cieti zisi asta dispri tini ? Nuti puti a prostiie ???

:))))))

Daca ar fi fost sa ramai bortoasa pe gura sunt convins ca ai fi fost declarata mama eroina. Fi-ti-ar tarana usoara ca piatra de moara.

Postat

Eeeee....viezi....anciepi sa ti prinzi cit iesti di prost ! Cu cit ti prinzi moi mult...ku atit moi agriesiv va divini vocabularu tau ! Asa fak frustrati cind nu moi au cie sa zika.

Poati....ku putin noroc si iscusinta...ti fasim sa sari dipi bloc , ;)

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Inca un sarac...mai ,,mioara, mioara"...stai in turma ta si behaie cand esti intrebat.

Stai jos...4 ;) ai devenit si tu contabil ca roxanica? Lucrati la aceeasi firma de imi cunoasteti finantele?

Pfoaii, m-ai uitat pe mine...nu ti-ar fi rusine
  • Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

0799596691

Doar nr asta?

Ai inca cateva topice cu numere diferite de cel afisat de tine,care inca le folosesti

De ce nu postezi si restul numerelor ?

Sau poate te ajuta motanul si uneste el toate topicele tale pe care le ai pe forum

:)

• Like 1
Postat

Buna dimi !!!

Cie moi fak baeti si fetiliiii ??? Da prosti miei cior moi fasi azi ? Scirbiti spier pina li da prin nari ! :)

post-199136-0-30119800-1473833768_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 7

Postat

Buna dimi !!!

Cie moi fak baeti si fetiliiii ??? Da prosti miei cior moi fasi azi ? Scirbiti spier pina li da prin nari ! :)

Ti o da la pupu prostii tai :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...