Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:palermo
  • Oras:palermo
Postat

fa amelio care curva proasta isi pierdu timpul cu narodul asta de valerica al lu oila, de-i mai dete si pizda , ca asta-i nedus la muieri dupa vremea cind talica iti tineai flocii in chiloti daia tetra.

ba oilica ,vere ,dute ba pa girla cu gistile la pascut ca n-ai stofa de crai neam , esti o puta bleaga si mai esti si inginfat , scuza-mi gramatica ca nu prea -mi placu sa umblu pe la scoala .

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Undeva
Postat

fa amelio care curva proasta isi pierdu timpul cu narodul asta de valerica al lu oila, de-i mai dete si pizda , ca asta-i nedus la muieri dupa vremea cind talica iti tineai flocii in chiloti daia tetra.

ba oilica ,vere ,dute ba pa girla cu gistile la pascut ca n-ai stofa de crai neam , esti o puta bleaga si mai esti si inginfat , scuza-mi gramatica ca nu prea -mi placu sa umblu pe la scoala .

Bai oltean blegit batut de soarta si de sculament..baga ceva in stomac ca se aude pana la constanta cum iti ghiortaie stomacul de foame.

• Oras:constanta
Postat

Bai oltean blegit batut de soarta si de sculament..baga ceva in stomac ca se aude pana la constanta cum iti ghiortaie stomacul de foame.

asta cu foamea e plagiat dupa roxana!:)))

• Like 2
  • Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

mie imi place sa ma faca cineva fomist coaie, denota ca sunt dispus sa fac orice sa imi fie bine :D

• Oras:Constanta
Postat

SI eu care credeam ca ai murit.

Nu fa tu confuzii...doar tie tio murit !!! Daia futi ku chinuri mari o pizda la 2 ani !!! :))))))))

Da gata ? Oi tierminat ku argumiemtili filizofisi...teai lamurit ka doar tu iesti pi dinafara ? Io cind tiam zis ka mata o criscut doar un taran prost nai vrut sa criezi ! Tu atita iesti...un prost ! Da nu doar un prost normal...tu iesti prost gramada !

Nah a ukuma...iati puli in gura di la tati ! Dobitokule !!!

;)

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Nu fa tu confuzii...doar tie tio murit !!! Daia futi ku chinuri mari o pizda la 2 ani !!! :))))))))

Da gata ? Oi tierminat ku argumiemtili filizofisi...teai lamurit ka doar tu iesti pi dinafara ? Io cind tiam zis ka mata o criscut doar un taran prost nai vrut sa criezi ! Tu atita iesti...un prost ! Da nu doar un prost normal...tu iesti prost gramada !

Nah a ukuma...iati puli in gura di la tati ! Dobitokule !!!

;)

Ma doare pe mine in pla de toti retarzii care se baga in seama :)) N am ce sa filozofez cu niste scursuri ale societatii asa cum sunt cate unii care se baga in seama..M am coborat la nivelul tau de prostie si, chiar daca jucam la tine acasa, uite ca nu te las sa ma bati...tarfulitza perversa si invechita de vreme ce esti...

Postat

Dar ,, SA MI SUGI P.LA PANA FACI GROPITE" ?

ei, acum ii dau dreptate ameliei!

in general nu dau curs "mirosului de cacat" pe forum,dar acum nu ma pot abtine:

s-o suga ma-ta ca stie unde a pus-o!;)

si gata,nu mai raspund la provocari!

si ca un p.s...ca tot certai membrii ca vorbesc neintrebati,parca sa zic ca tu ai inceput contrele astea! tot neintrebat!

amelia,ai legatura!

• Like 2
Postat

Ma doare pe mine in pla de toti retarzii care se baga in seama :)) N am ce sa filozofez cu niste scursuri ale societatii asa cum sunt cate unii care se baga in seama..M am coborat la nivelul tau de prostie si, chiar daca jucam la tine acasa, uite ca nu te las sa ma bati...tarfulitza perversa si invechita de vreme ce esti...

Prima la mina...nisi cea moi penala coarda nui mai scursura ka tini...si astai lesni di vizut pientru tati.

Doi la mina...ai vrut sa pari filozof...sa andrumi tu...da iesti diefisitar...si sti asta dispri tini (analfabietule).

Trei la mina...tu nu iesti doar prost...iesti si masokist...sau poati iti fasi plaseri sa fi(i) futut in gura !

Gata...io nu ma mai bas pi tini dacuma ! Cie iera di vazut so vazut...si cre ka toati lumili ie di acord ku mini ka iesti doar un dobitok ! Am crizut caviam ku cini sa ma ciert...dai pria disproportionata treba. Iesti mult pria prost pintru mini...ka sa ti moi bag in siama...ka doar io is o printesa !!!

Cie scirba tiera di mini la ansieput...da cie voma iti urca pi gitliej acu ! ;)

:))))))))

P.s. Oricum...di vina ii doar mata...ca o fatat viu un alt prost ka tini in plus pi planieta. Sper doar sa fi singur la parinti...ka sa sie mindiriasca ku un unic dobitok !!!

• Like 3
  • Minus 7
Postat

ei, acum ii dau dreptate ameliei!

in general nu dau curs "mirosului de cacat" pe forum,dar acum nu ma pot abtine:

s-o suga ma-ta ca stie unde a pus-o! ;)

si gata,nu mai raspund la provocari!

si ca un p.s...ca tot certai membrii ca vorbesc neintrebati,parca sa zic ca tu ai inceput contrele astea! tot neintrebat!

amelia,ai legatura!

Amelia, ai legatura! pana atunci, domnul de fata imi suge mie p.la!

Postat

Prima la mina...nisi cea moi penala coarda nui mai scursura ka tini...si astai lesni di vizut pientru tati.

Doi la mina...ai vrut sa pari filozof...sa andrumi tu...da iesti diefisitar...si sti asta dispri tini (analfabietule).

Trei la mina...tu nu iesti doar prost...iesti si masokist...sau poati iti fasi plaseri sa fi(i) futut in gura !

Gata...io nu ma mai bas pi tini dacuma ! Cie iera di vazut so vazut...si cre ka toati lumili ie di acord ku mini ka iesti doar un dobitok ! Am crizut caviam ku cini sa ma ciert...dai pria disproportionata treba. Iesti mult pria prost pintru mini...ka sa ti moi bag in siama...ka doar io is o printesa !!!

Cie scirba tiera di mini la ansieput...da cie voma iti urca pi gitliej acu ! ;)

:))))))))

P.s. Oricum...di vina ii doar mata...ca o fatat viu un alt prost ka tini in plus pi planieta. Sper doar sa fi singur la parinti...ka sa sie mindiriasca ku un unic dobitok !!!

Nici nu ma obosesc sa citesc, esti prea agramata :))) In schimb, m as obosi totusi sa ti o var in curu' ala de baba ( sau cine stie , vreun mos pervers) tie si tuturor persoanelor de sex feminin din neamul tau de grobieni, scursuri si malformatii lasate pe Terra.

Postat

Draji colieje si coliegi,

Va propun infintaria la 2 (doua) premiii acordati lunar di utilizatori siectiei Constanta. Primu ie premiu pientru utilizatoru D.C., in spieta Dobitoku Constantei, al doilia ii Z.C., adika Zdreanta Constantiei. Dak va fi di succies si populara sugiestia io sint sigura ca Pisicosu lie va fasi topinguri piermanientie pi pajina Constanta.

Astiept propunierili si sugiestiili voastri...si va zik ka am dija candidati si candidatie !!! :))))))

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Draji colieje si coliegi,

Va propun infintaria la 2 (doua) premiii acordati lunar di utilizatori siectiei Constanta. Primu ie premiu pientru utilizatoru D.C., in spieta Dobitoku Constantei, al doilia ii Z.C., adika Zdreanta Constantiei. Dak va fi di succies si populara sugiestia io sint sigura ca Pisicosu lie va fasi topinguri piermanientie pi pajina Constanta.

Astiept propunierili si sugiestiili voastri...si va zik ka am dija candidati si candidatie !!! :))))))

Broasca raioasa si fara umor ce esti.

Postat

Amelia, ai legatura! pana atunci, domnul de fata imi suge mie p.la!

pai ai ba tu d-aia?

vorba ameliei...Prostule! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Eu cand v-am spus ca omul se ocupa de evidente contabile!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Eu cand v-am spus ca omul se ocupa de evidente contabile!

Da prietene, sunt contabil.Contabilizez numarul de prosti care se baga in seama...salut! :))

Postat

Da prietene, sunt contabil.Contabilizez numarul de prosti care se baga in seama...salut! :))

Poi cie altciva sa contabiliziezi tu mah prostule...ka pizdie moi mult di una in doi ani noi futut...ka sa li numieri !

Intreab o pe ma ta...O sa ti confirme.

Io zik cai moi bini so antribam pi mata ku cie fiel di animal so amperichiat ka sa cace din ia un tantalau ka tini !

:)))))))

• Like 3
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...