ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 15, 2016 Da mah...asa ie...io sint o mari curva !!! )))))) 2 7
talibanu Reputație: 9714 Postat Septembrie 16, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 16, 2016 Nu va plictisiti deloc aici, bag seama.E valabil si pentru tine din cate vad 1 3
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 17, 2016 pai cum sa ne plictism vere oica, ziua muncim , noaptea birfim , mai ne si imperechem cu curtizanele de pe-acilea, sintem barbati in putere , plictiseala i pentru vlaguiti ca tine care fut de craciun si de pasti . 1 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 0799025311 5
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 17, 2016 ce e al ei e al ei,da-o in pulele noastre!)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Da ar fi bini sa si fii al iei...ka pozi dastea va bag si io citie vreti ! 1 7
mada69 Reputație: 6826 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 ce e al ei e al ei cand e vorba de minciuni nu are adversarnici pe constanta,nici pe dubai 2
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2016 Postat Septembrie 17, 2016 0799025311lenjerie Oosugi Airi 2 3
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 17, 2016 da pozele de cine sint facute ca cam tremura si umbrele si carnea de pe mindra.nu seamana cu creata de Dubai. 1 3
tzipianu Reputație: 380 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:cta Oras:cta Postat Septembrie 18, 2016 da pozele de cine sint facute ca cam tremura si umbrele si carnea de pe mindra.nu seamana cu creata de Dubai.Stie cineva de unde a aparut pulemecu asta care posteaza doar de dragul de a posta? 2
talibanu Reputație: 9714 Postat Septembrie 18, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Septembrie 18, 2016 Stie cineva de unde a aparut pulemecu asta care posteaza doar de dragul de a posta?De unde au aparut si restul care posteaza numai de dragul de a posta. 1 3
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 18, 2016 de la corabia vere de pamint sint de-a colosa .io am adus-o pa amelia la costanta cu sareta cind inca mai aveam doi cai murgi .acu stau in sicilia ca e de munca la cules maslline dar mai trec pe la voi pa la mare sa imi iau dreptu de smecher de la tarabagii din piata care vinde mandarine si portocale.si va mai fut si fetele cind am chef io ca inca sint i putere chiar daca sint martalog.
cristi bug Reputație: 1036 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Septembrie 19, 2016 Am trecut prin Corabia august anul trecut aveam drum la Drobeta proaste drumuri mai ales cel care duce la Calafat....
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2016 Stie cineva de unde a aparut pulemecu asta care posteaza doar de dragul de a posta?Io am impriesia ka voi nu suntiti atienti la ditalii !!! Io meam dat seama di la prima postari cini ii omu ! Iara io zik ca is putini masculi pi acilea cari or vazut si futut moi multi pizdi ka iel !!! 1 7
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 19, 2016 Io am impriesia ka voi nu suntiti atienti la ditalii !!! Io meam dat seama di la prima postari cini ii omu ! Iara io zik ca is putini masculi pi acilea cari or vazut si futut moi multi pizdi ka iel !!! Ti a luat apararea tie, javra batrana! E din aceeasi tagma cu tine..adica TAGMA SCURSURILOR!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 19, 2016 Stu mah behaitulie...ie teoria aia cu turma cari trebe sa ascultie un cioban prost ka tini...ka tu doar ai kesti importanti di zis...dobitokule !!!
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 20, 2016 alo , oita , scursuri asa cum ne numesti tu , poate om fi, da ne scurgem nu ne varsam ca talica precum apa in canal .indiferent ce vrajeli sau impunsaturi aruncam pe bietul forum care nu mai e ce a fost odata , raminem barbati cu coaie , incercam sa tinem spiritul de curvari sus , pe cind tu esti doar un paria , o entitae nula si incerta care never ever nu va aduce nici macar o tenta de gri in acest peisaj .te rog sa imi scuzi limbajul elevat folosit pentru a te face sa intelegi ca si la corabia sint oameni care au facut ceva mai mult decit 4 clase primare .degeaba incerci sa ne dai de inteles ca sintem limitati , poate ca ai o perceptie eronata a realitatii si problema e chiar la tine , noi nu incercam sa convingem pe nimeni ca avem dreptate dar cind doi trei oameni iti explica elocvent ca esti aburit , a mai practic sa faci nani si sa nu mai faci spume cum obisnuiesti talica sa faci 2 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 20, 2016 alo , oita , scursuri asa cum ne numesti tu , poate om fi, da ne scurgem nu ne varsam ca talica precum apa in canal .indiferent ce vrajeli sau impunsaturi aruncam pe bietul forum care nu mai e ce a fost odata , raminem barbati cu coaie , incercam sa tinem spiritul de curvari sus , pe cind tu esti doar un paria , o entitae nula si incerta care never ever nu va aduce nici macar o tenta de gri in acest peisaj .te rog sa imi scuzi limbajul elevat folosit pentru a te face sa intelegi ca si la corabia sint oameni care au facut ceva mai mult decit 4 clase primare .degeaba incerci sa ne dai de inteles ca sintem limitati , poate ca ai o perceptie eronata a realitatii si problema e chiar la tine , noi nu incercam sa convingem pe nimeni ca avem dreptate dar cind doi trei oameni iti explica elocvent ca esti aburit , a mai practic sa faci nani si sa nu mai faci spume cum obisnuiesti talica sa faciDin punct de vedere filozofic, as dori sa adaug: SUGE MA! DU TE N PULA MEA DE DISTROFIC!
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 20, 2016 Stu mah behaitulie...ie teoria aia cu turma cari trebe sa ascultie un cioban prost ka tini...ka tu doar ai kesti importanti di zis...dobitokule !!! E teoria cu : lua mi ai toata turma n gura de Grigore Antipa ce esti!
tzipianu Reputație: 380 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:cta Oras:cta Postat Septembrie 20, 2016 Io am impriesia ka voi nu suntiti atienti la ditalii !!! Io meam dat seama di la prima postari cini ii omu ! Iara io zik ca is putini masculi pi acilea cari or vazut si futut moi multi pizdi ka iel !!! As avea o banuiala dupa ce am urmarit mai multe postare ale lui...daca e asa cum cred : \my bad... 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 20, 2016 Asa iem...kum criezi !!! Da di prostu asta di behait ci criezi ??? ))))
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 20, 2016 Asa iem...kum criezi !!! Da di prostu asta di behait ci criezi ??? ))))Da de ma ta ce credem toti? Ca a fost o curva ordinara!
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 20, 2016 oica , mai ai tupeu sa tot mai behai ba boule?esti penibil si meriti sa fi castrat , daca eram in localitate te cautam sa=ti trag doua scatoalce peste ceafa ta da porc in numele lui amelia . 2 3
kritiquews Reputație: 167 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Septembrie 21, 2016 si ce mai zici roxi ? 1 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Septembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2016 si ce mai zici roxi ?Doar minciuni 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum