Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Cta
  • Oras:Cta
Postat

Pai lasa ca nu ma fut pe internet....da cautam si eu paici:)) ...numere.

Hai la multi ani....si lasati rautatile!

• Oras:Constanta
Postat

Soricel de birou, te am intrebat eu de vorba? Mama ta stie ca folosesti calculatorul dupa 12 noaptea si ca expui pe forum ceea ce ea face in fiecare seara in dormitor cu mine?

Bah da prost moi iesti ! Ci texti dastea di sofer di baza auto baji ! Poi io cre ka si la creşā se ânjura moi invientiv !!! Bini...ci asteptari sa ai dilA un prost !?

Blegule...uiti ciei ziseam la alt prost ka tini. Poati prisepi si tu civa...da miramas, ca unu cari isi da singur la muie si recunoasti ka ari puta bleaga no sa antileaga vrodata civa. Noroc ka io nu scriu pientru tini...ci pientru aia cari au minte ! Amuzant ie ka tinta mia iera alta...da ma bucur di colaborari !

Norocu tau ie cami iesti util. Ka ink ma folosiesc di tini. Cind am sa tiermi ku tini...cind nam sa moi am ci fasi ku tini...pîîîrț...trag o besina...si gata...dispari an inutilitatia ta !!!

Asa patiesc prosti cari nau nimika di zis...ka tini !!! Prostule !!! :)))

Scopu iera sa fak moi varza dicit iera topingu aista. Ms di ajutor !!! ;)

• Like 1
Postat

Soricel de birou, te am intrebat eu de vorba? Mama ta stie ca folosesti calculatorul dupa 12 noaptea si ca expui pe forum ceea ce ea face in fiecare seara in dormitor cu mine?

Bai coaie ce fantezii erotice ai, sa te futi cu mamele membrilor de pe forum. Vai de mama ta! De fapt am vrut sa spun vai de pula ta, care cred ca nu a vazut pizda decat virtual. Neterminatule ce esti.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Undeva
Postat

Bai coaie ce fantezii erotice ai, sa te futi cu mamele membrilor de pe forum. Vai de mama ta! De fapt am vrut sa spun vai de pula ta, care cred ca nu a vazut pizda decat virtual. Neterminatule ce esti.

Poti sa ai tu grija de pula mea dandu mi pizda lu' mama ta? Sau lasa, mi o iau eu singur.

Postat

Bah da prost moi iesti ! Ci texti dastea di sofer di baza auto baji ! Poi io cre ka si la creşā se ânjura moi invientiv !!! Bini...ci asteptari sa ai dilA un prost !?

Blegule...uiti ciei ziseam la alt prost ka tini. Poati prisepi si tu civa...da miramas, ca unu cari isi da singur la muie si recunoasti ka ari puta bleaga no sa antileaga vrodata civa. Noroc ka io nu scriu pientru tini...ci pientru aia cari au minte ! Amuzant ie ka tinta mia iera alta...da ma bucur di colaborari !

Scopu iera sa fak moi varza dicit iera topingu aista. Ms di ajutor !!! ;)

Eiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Postat

Poti sa ai tu grija de pula mea dandu mi pizda lu' mama ta? Sau lasa, mi o iau eu singur.

Zarurile au fost aruncate si drept urmare @ul amelia are dreptate. Esti PROST! Pur si simplu!

Prostul, dacă nu-i fudul,

Parcă n-ar fi prost destul;

Are viata linistită

Fiindcă-i mintea odihnită;

Orice lucru-i o ispită,

Este prost, dar si credul;

Fruntea-i arde ca o plită,

Neuronu-i un pendul

Ce se miscă somnambul

Cu o mină plictisită;

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Zarurile au fost aruncate si drept urmare @ul amelia are dreptate. Esti PROST! Pur si simplu!

Are viata linistită

Fiindcă-i mintea odihnită;

Orice lucru-i o ispită,

Este prost, dar si credul;

Fruntea-i arde ca o plită,

Neuronu-i un pendul

Ce se miscă somnambul

Cu o mină plictisită;

Eiiiiiiiiiiiii

• Oras:Bucuresti
Postat

Zdreanță penală !!!

deliapisii ce ii dedici roxanei pe anul 2017 ?

Postat

M****e multă =))

V-ati imprietenit acum de-i urezi de bine ??? :shocked

Nu pria sau âmpretenit...Ka Pisikoasa ia urat muie fâră latex...si Roxanika nu heleştie pula pi pelea goala, kum nu papă veverita curmale ! Roxanica urăştie gustu di pula...di fapt ia urăşti pula ! Iei îi plaşi doar Guess. Da trătuşi ie bini...ka or âncieput reducirili di sezon la Guess. Acuma bani sa fii...țoali săşi ia...ka puli pi tăti drumurili. Singura gîlciavă îi ka nus asa di multi fraeri, sai dia atîția bani lu Roxanica...ku pozili lu Delia !!! Ka dear fi...ci di Guess şear lua !!! Şi cie near moi sfida !!!

;)

• Like 6
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

roxy o lasi pe pisy sa te mistocareasca cum vrea pizda ei sa-ti moara in tine urmatorul client daca te mint fa si tu ceva apara-te ricum noi stim ca esti o tarfa ciorditoare de poze zi si tu in pula mea e funny rau cand doua curve se incaiera  :laugh2

• Like 1
Postat

roxy o lasi pe pisy sa te mistocareasca cum vrea pizda ei

Nu are de ales,cu deliapisii nu ii merge
  • Like 1
Postat

Nu le mai mare , le-a schimbat =))

Zdreanta isi schimba pozele dar naravul ba

:)

• Like 1

Postat

roxy o lasi pe pisy sa te mistocareasca cum vrea pizda ei sa-ti moara in tine urmatorul client daca te mint fa si tu ceva apara-te ricum noi stim ca esti o tarfa ciorditoare de poze zi si tu in pula mea e funny rau cand doua curve se incaiera :laugh2

post-158603-0-51571100-1483392591_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...