Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Exista o singura solutie pentru regretele si amintirile voastre: LABA. 

https://www.youtube.com/watch?v=mMzylpoDFwk

Mor pe labarii tristi care confunda topicele si comenteaza de alte femei.  :slap2

Hai ca pun eu 10 lei . Mai gasim inca 2 3 si ii punem la posta pentru tine :) . Poate scapam de tine macar in drumul catre posta :))

• Like 3
  • Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

Exista o singura solutie pentru regretele si amintirile voastre: LABA.

Mor pe labarii tristi care confunda topicele si comenteaza de alte femei. :slap2

De data asta ai vorbit cand trebuia sa taci!
  • Oras:Doar deplasari
Postat

esti frumoasa. cam de 150 nr. / 200 ora. sincer.

S.o crezi tu , i-a mai arunca o privire si vezi ce gasesti la bani astia . 400 de lei , mai putin niciodata . 

Postat

Esti misto tu esti constienta de asta! Banuiesc ca intrebarea e retorica.

Neah , nu ma mai laud da vad ca iar au aparut frustrati pe aici ca domnul de mai sus   :slap2

• Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
Postat

Ba pana la urma unii nu au chef de recenzii ... cum ar fii eu, dar totusi si eu am dat doar un numar la in catre dansa! Nu e de 400 corect dar nu e vorba de cum arata sau cum se misca ! Eu i am zis e atitudine! Pustoaica de 20 de ani cu prea multe figuri. Mie personal mi se rupe in 14 de cei 400 de lei dati dar poate altul strange din cur 2 sapt sa o futa pe roxanica si sa vezi beleaua ca omu nu e multumit.... si atunci sa vezi distractia pe curul ei! Dar de e problema strict a ei! Daca va doare sufletul de 400 de lei dati, nu apelati la serviciile ei! In rest e ok

• Like 2
  • Minus 8
Postat

Ba pana la urma unii nu au chef de recenzii ... cum ar fii eu, dar totusi si eu am dat doar un numar la in catre dansa! Nu e de 400 corect dar nu e vorba de cum arata sau cum se misca ! Eu i am zis e atitudine! Pustoaica de 20 de ani cu prea multe figuri. Mie personal mi se rupe in 14 de cei 400 de lei dati dar poate altul strange din cur 2 sapt sa o futa pe roxanica si sa vezi beleaua ca omu nu e multumit.... si atunci sa vezi distractia pe curul ei! Dar de e problema strict a ei! Daca va doare sufletul de 400 de lei dati, nu apelati la serviciile ei! In rest e ok

Inca 5 ca tine pe zi si gata targetu . Ce conteaza ca nu esti multumit ai nu ai dai la poarta :))

L.E.chiar daca o singura data pe meci

Postat

De partea sexuala am fost multumit (oarecum) restul a fost can can

Postat

De partea sexuala am fost multumit (oarecum) restul a fost can can

Ok hai sa luam un exemplu 2 masini la fel dotare an stare tehnica etc . Una o vinde cineva la coltul strazi cu un anunt in geam unul ii face pr reclama si spune ca este oferta anului . La prima se va gasi client clar la a doua multi gusteri vor plati 10 20 %doar pentru ca este masina anului . Eu am zis fata stie sa vanda . Ca o musca unii ca tine sau ca altul pentru care 400 sunt bani de cafea fata isi face targetul . De dus o duce capul dar 400 lei ... subt totusi bani . Mai bine ma duc la Larissa si Criss si de 300 lei ma fut bine mersi in 3 desi Criss nu e chiar o favorita a mea . A vinde este o arta la care a noastra detine controlul .

• Like 1
Postat

Ok hai sa luam un exemplu 2 masini la fel dotare an stare tehnica etc . Una o vinde cineva la coltul strazi cu un anunt in geam unul ii face pr reclama si spune ca este oferta anului . La prima se va gasi client clar la a doua multi gusteri vor plati 10 20 %doar pentru ca este masina anului . Eu am zis fata stie sa vanda . Ca o musca unii ca tine sau ca altul pentru care 400 sunt bani de cafea fata isi face targetul . De dus o duce capul dar 400 lei ... subt totusi bani . Mai bine ma duc la Larissa si Criss si de 300 lei ma fut bine mersi in 3 desi Criss nu e chiar o favorita a mea . A vinde este o arta la care a noastra detine controlul .

Nu compara ca nu ai cu ce ! Iar eu nu imi bat joc de bani , nu i-au banii la om si in schimb ii dau o laba trista .

Postat

Pisi ma repet nu ai tu de unde sa stiu daca am sau nu . Si in ambele ipostaze nu meriti 400 de lei asta este ideea . Ca tu ii ceri si pune lumea botul este alta vrajeala . 

• Like 1
Postat

Pisi ma repet nu ai tu de unde sa stiu daca am sau nu . Si in ambele ipostaze nu meriti 400 de lei asta este ideea . Ca tu ii ceri si pune lumea botul este alta vrajeala . 

Te rog sa iti exprimi frustrarile in alta parte . Multumesc 

Postat

Dute linistit si fute una cu tatele pana in chiloti , cu burta , cur lasat si muia in pioneze iar pe mine nu ma mai deranja . Nu e problema ta daca merit sa nu banii astia . Asta decide persoana care mi da .

Postat

Dute linistit si fute una cu tatele pana in chiloti , cu burta , cur lasat si muia in pioneze iar pe mine nu ma mai deranja . Nu e problema ta daca merit sa nu banii astia . Asta decide persoana care mi da .

Hai ca se poate :o cratima o mica corectare . Ori suntem curve ori nu mai suntem . 

• Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

pentru sedinta foto ii acord roxanicai nota 8 

de data asta a fost punctuala , s-a prezentat cu lenjerie proaspat cumparata si 2 perechi de pantofiori , am apreciat gestul, ne-am inteles mai greu dar rezutatul final este promitator, chiar daca am lucrat in viteza si nu am avut timp  sa facem un shooting artistic .

trebuie sa recunosc , are o pasarica tare frumoasa, arata bine  e frumusica, daca se mai si imblinzeste putin  si devine mai maleabila ma bate gindul sa incerc o aventura sexuala  cu ea.

post-58400-0-34755800-1441058901_thumb.jpg

• Like 2

• Oras:b
  • Oras:b
Postat

.

Mai bagi o pză cu țâțele , una cu pizdulița , te ajută puțin să mai atragi clienți , dar cel mai important ar fi dacă ai ține cont de părerea băieților care te-au futut , de ce au fost mulțumiți și mai ales de ce au fost nemulțumiți . Asta nu înseamnă ca trebuie sa schimbi meniul , poate doar să mai adaugi câte ceva .

Din ce am văzut pe aici băieții sunt cam nemultumiți de faptul că nu respecți timpul pentru care au plătit . A plătit o oră stai o oră , te-ai înțeles la două ore și au plătit stai două ore chiar dacă te mai fute sau doar vă distrați sau stați de vorbă .

Asta ar trebui să înveți de aici , nu să te cerți că nu câștigi nimic .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...