Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Abc
  • Oras:Abc

Daca Roxy avea pm,probabil o intreba pe pm.Nu te supara pe mine dar si eu tot aici as fi intrebat.

Exact :) 

@drradu Nu ma supar, si avea importanta intrebarea pentru ca daca raspunsul ar fi fost afirmativ mi-as fi putut confirma mie ca pozele sunt reale si ca arata f bine din toate punctele de vedere (ma refer si la figura). Sincer coafura si statura asemanatoare m-au facut sa intreb. 

• Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Adevarul e ca pe publi, cand apar anunturi cu domnisoara "buna rau" apar si cu roxanica. Nu unul dupa altul, dar la un anumit interval, sau poate e doar o coincidenta.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

1) nu 2) nu. Sunt noua.

Mah fatah...ti moi ântrieb o singura dată...minciuneşti din nou ??? :)))))))))

Acuma ie momentu pientru un "fresh start"...pientru adivar !!! Moi tîrziu ie doar atîta...moi tîrziu...adik "too late" !!! Sa nu zisi porma ka nu țeam zis !!!

Confess !!!

:))))))))))

post-199136-0-98721400-1505552670_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ie lok pientru tăti zdrențele pi Nimfo !!! :))))))))))

Las ka una din ieli două oricum clachează. Ku putin noroc poati amîndoua...dara porma ie trist...ka vini iarna...si noi di cini moi faşim misto acilea ???

Ie nasol ku zdrente...dai moi nasol fara iele !!! :))))))))))))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bay hai ca acum sa tunat și ea merge sa o dai o tura in carusel , arată bine n-ai ce sa zici chiar mă bucur ca și-a pus silicoane .

"Cliant " este Roxana și nu ai cum sa minți ca mi-ai scris odata după contul ăla și te-ai dat de gol .

Cert este ca acum arați ff bine .

PS : îți dau un sfat in care chiar crede'ma ca ai de câștigat : nu îți mai pune poze false pentru ca tu chiar arați bine acum !

Pup

• Like 32
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Bay hai ca acum sa tunat și ea merge sa o dai o tura in carusel , arată bine n-ai ce sa zici chiar mă bucur ca și-a pus silicoane .

"Cliant " este Roxana și nu ai cum sa minți ca mi-ai scris odata după contul ăla și te-ai dat de gol .

Cert este ca acum arați ff bine .

PS : îți dau un sfat in care chiar crede'ma ca ai de câștigat : nu îți mai pune poze false pentru ca tu chiar arați bine acum !

Pup

Deliooo, pe la mare cand?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...