roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 de atata timp 10 recenzii ) nu toate sunt pozitive . dar pe de alta parte da eu cred ca se va face acest embargo Sunt mai mult de 10 care sunt doar pozitive , răsfoiește 70 de pagini ca și așa n.ai ce face și aduna . Știi ce simplu mi.ar fi sa schimb nr și pozele și sa îmi fac un alt cont ? Dar nu am de ce prosti ca tine vor fi mereu
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 27, 2015 Sunt mai mult de 10 care sunt doar pozitive , răsfoiește 70 de pagini ca și așa n.ai ce face și aduna . Știi ce simplu mi.ar fi sa schimb nr și pozele și sa îmi fac un alt cont ? Dar nu am de ce prosti ca tine vor fi mereuIncepem sa gandim, avem idei, vezi de ce e bine sa porti discutii controversate??
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 27, 2015 Taranul vrea poze cu telefonu ca alea profesionale il depasesc . Plus ca sufera cand scot eu cate 100 200 de euro din buzunar . nu-s taran draga.. am crescut la oras stai linistita tu ai venit de la tara ca numa' de bani vb de cand ai venit la oras.. NU UITA: scoti 100-200-1000 euro sau cat vrei tu din buzunar abia dupa ce scoti si nu stiu cate puli din gurita ta aia mica si zapacita care numa' prostii spune plus ca, ce sa ne mai cacam pe noi, nu ai poze reale aici :waytogo Sunt mai mult de 10 care sunt doar pozitive , răsfoiește 70 de pagini ca și așa n.ai ce face și aduna . Știi ce simplu mi.ar fi sa schimb nr și pozele și sa îmi fac un alt cont ? Dar nu am de ce prosti ca tine vor fi mereu pai schimba pozele sa vedem noi cum aratati cu adevarat 1
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 27, 2015 pai schimba pozele sa vedem noi cum aratati cu adevarat Buna asta ) 1 3
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 27, 2015 Taranul vrea poze cu telefonu ca alea profesionale il depasesc . Plus ca sufera cand scot eu cate 100 200 de euro din buzunar . mi se pare corect sa scriem aici la ea pe topic.. ca ei a inceput sa-i placa sa vb in alta parte ca sa nu vada altii ce zice ea si sa fie "curat" topicul ei da si mie mi se pare corect: vrem poze reale
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 27, 2015 Taranul vrea poze reale nu photoshopate. Multe din buboasele alea de care zici tu, nu sunt rusinate de felul in care arata si posteaza poze reale, nemodificate, spre deosebire de tine care spui ca esti perfectiunea intruchipata (mai putin creierasul) dar postezi poze aranjatea in toate modurile 2 3
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 Taranul vrea poze reale nu photoshopate. Multe din buboasele alea de care zici tu, nu sunt rusinate de felul in care arata si posteaza poze reale, nemodificate, spre deosebire de tine care spui ca esti perfectiunea intruchipata (mai putin creierasul) dar postezi poze aranjatea in toate modurileStii sa definesti photoshopul si sa il si identifici ? Ai vreun curs legat de fotografie ? Nu prea cred , si daca ai citit recenzile ( sigur le.ai citit cum sa ratezi tu ceva de comentat ) ) s.a spus ca arat mai bine decat in poze . Singurul lucru modificat la poze sunt tatuajele pe care nu le pot lasa la vedere . Daca erau asa de photoshopate nu se vedeau acele " vanatai " de care zice cutu cutu de mai sus !
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 27, 2015 vai draga da' ma si alinti acum
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 27, 2015 Ziceai de mine ca am mult timp liber dar vad ca nici tu nu esti mai prejos, imediat apari la barfa
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 vezi sa am vreo bubita pe fund sau pe fata in vreo poza ? 2
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 27, 2015 vezi sa am vreo bubita pe fund sau pe fata in vreo poza ? pai n-avem cum sa ne dam seama ca sunt retusate pozele 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 pai n-avem cum sa ne dam seama ca sunt retusate pozele Daca sunt retusate de ce se vad " vanataile " ? ) nu vezi ca nu te duce capul...
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 27, 2015 Da cine te-a batut? Vreun client nemultumit?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2015 Postat Noiembrie 27, 2015 Roxanico,Dar ataseaza si pozele alea de la bucuresti,bineinteles fara Sa se vada tatuajele! !
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 Da cine te-a batut? Vreun client nemultumit? Oare de ce e scris vanatai cu" "
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 Roxanico,Dar ataseaza si pozele alea de la bucuresti,bineinteles fara Sa se vada tatuajele! !nu le mai am ..
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 27, 2015 Roxanico,Dar ataseaza si pozele alea de la bucuresti,bineinteles fara Sa se vada tatuajele! ! erau reale, neretusate :350x 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 erau reale, neretusate :350xErau facute de Corina cu telefonul Marcheaza locurile in care sunt retusate pozele daca tot te pricepi
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 27, 2015 Erau facute de Corina cu telefonul Marcheaza locurile in care sunt retusate pozele daca tot te pricepi mai tu intelegi gresit.. eu nu zic ca ti-ai facut tatele mai mari sau mai stiu eu ce.. dar nu ai poze reale.. adica simple, fara sa ascunzi nimic pe de corp (in afara de tatuaje - ai zis ca nu vrei sa se vada).. arata-ne poze reale ca de altele zici ca au bube
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 pozele facute de obi te ajuta cu ceva ?
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 27, 2015 pozele facute de obi te ajuta cu ceva ? e si Bobiectiv umbla la poze de obicei si nu le lasa originale.. nu tre' sa pui poze pt mine.. da' cu cat sunt mai reale cu atat da mai bine ochiului si sa vedem.. avem bubite sau nu avem
Membru Premium talibanu Reputație: 9690 Postat Noiembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Noiembrie 27, 2015 e si Bobiectiv umbla la poze de obicei si nu le lasa originale.. nu tre' sa pui poze pt mine.. da' cu cat sunt mai reale cu atat da mai bine ochiului si sa vedem.. avem bubite sau nu avem De acord
valentinoily Reputație: 84 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Noiembrie 27, 2015 vezi sa am vreo bubita pe fund sau pe fata in vreo poza ?are lindic motz de curcan... de ce l ascunzi? )))) gul gul gul gulllll!
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 27, 2015 . 1 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 28, 2015 buey, daca o mai intaratati putin ne arata si fatza neblurata! lasati-o asa! n-are cosuri, deci e de lux! nu va mai luati de ea! ii ocupati toata noaptea sa va raspunda aici si de nervi nu se mai duce la clienti!@roxana, ia cere tu cate 100ron pt fiecare replica si poza? sa vezi ca niciun taran, prost, fraier, fomist sau cum ne mai alinti tu, cutu cutu, nu te vor mai deranja! ))) 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum