Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sincer ? Nu prea :)) nu e vina mea pt cum arata ele sau pt preturile lor . Plus ca ..Îmi place sa fiu rea când am puțin timp liber și mă plictisesc

Sa dii rea sau sa emani prostie? Cred ca te referi cam la acelasi lucru.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Știi ca la vitrine am plătit între 120-150 euro / ora. Tot românce, dar puțin mai scumpe

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Oricine poate sa se ingrijeasca si sa isi puna haine scumpe , dar degeaba te ingrijesti daca esti urata si degeaba porti haine frumoase daca iti stau ca pe umeras sau iti fug suncile pe afara .

Acum te rog sa nu ma mai deranjezi si sa cersesti incontinuare pe topicul ellei sa te lase sa o pozezi . 

Good bye

Am un bilet la concertul trupei Goodbye to Gravity,ti-l cedez GRATUIT ;)

• Like 2
  • Oras:Doar deplasari
Postat

Doamne apara si pazeste  :slap2  :laugh2

Au iesit bine :)) si nu sunt cu mult mai mari

Postat

Roxanico ,eu nu am nimic cu nimeni ,nici macar cu tine!

Niciodata nu am dat detalii despre fetele care le-am cunoscut!

Tu ai stat la mine in locatie 2-3 zile,esti o fata ok,am vazut si fete mai frumoase ca tine,dar nu asta este problema!

Ce ma deranjeaza este cum iti jignesti subtil colegele din orasul in care tu prestezi...

Si acum sa trecem la subiect,cand ai venit tu la mine i-a spune-mi si mie ce firma aveai tu la hainele din bagajul tau!

Sa nu inteleaga cei care citesc ca i-am umblat eu in bagaj,doar ca cei care ma cunosc stiu ca sunt obsedata de poze,iar domnisoara roxana mi-a pus mie si colegei mele geamantanul ei cu haine pentru a ne alege daca ne place ceva!Este ultima interventie pe acest topic,dar sa vad daca Roxana este sincera si imi raspunde la intrebare!

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Da sunt sincera , aveam cateva bluze si perechi de blugi de la bsk, 3 perechi de sandale , una de la dolce gabbana , una de la bsk si una de la valentino , 2 perechi de tocuri de la mexton si o rochita plus 2 ceasuri unul de la calvin klein si unul de la guess . In rest nu mai stiu ce aveam in bagaj , nu imi este rusine sa spun ca mai am in dulap si haine de la bsk , stradivarius , pullandbear s.a.m.d  Iar eu corina am spus pe topicul acelei fete cu totul si cu totul altceva . Nu am spus ca eu ma imbrac doar de la guess ci pur si simplu am dat ca exemplu un brand .  

stim ca ai detoate :D numa' ce-ti trebuie n-ai  :slap2  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da sunt sincera , aveam cateva bluze si perechi de blugi de la bsk, 3 perechi de sandale , una de la dolce gabbana , una de la bsk si una de la valentino , 2 perechi de tocuri de la mexton si o rochita plus 2 ceasuri unul de la calvin klein si unul de la guess . In rest nu mai stiu ce aveam in bagaj , nu imi este rusine sa spun ca mai am in dulap si haine de la bsk , stradivarius , pullandbear s.a.m.d  Iar eu corina am spus pe topicul acelei fete cu totul si cu totul altceva . Nu am spus ca eu ma imbrac doar de la guess ci pur si simplu am dat ca exemplu un brand .  

:slap2

Postat

Ai avut aceasi pantofi si aceleasi haine cu care apari peste tot!

P.S: Ai avut o pereche de sandale si una de pantofi! ATAT!

apar imbracata in poze coryna ? Iar daca nu ai observat aveam un bagaj plus o geanta . Iar bagajul avea doua compartimente iar tu ai umblat doar la hainele pe care le purtasem in ziua respectiva .

Postat

Ai avut aceasi pantofi si aceleasi haine cu care apari peste tot!

P.S: Ai avut o pereche de sandale si una de pantofi! ATAT!

Dar daca tu asa spui inseamna ca asa este si ai cautat f atenta in dulap :)) . Discutiile de aici prind deja un contur neplacut pentru mine asa ca va doresc o seara buna si distractie placuta in micutul vostru coltisor de joaca !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Roxana vezi ca iti creste nasul.  :rax2

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

...

Tu ai stat la mine in locatie 2-3 zile,esti o fata ok,am vazut si fete mai frumoase ca tine,dar nu asta este problema!

...

Si acum sa trecem la subiect,cand ai venit tu la mine i-a spune-mi si mie ce firma aveai tu la hainele din bagajul tau!

...

Corino, nu prea le ai tu cu i-urile da' stii sa pui punctul pe i. Ai cam julit-o pe guessana. ;)

• Like 3
  • Minus 5
  • Oras:CUSCA
  • Oras:CUSCA
Postat

roxana2, on 11 Jan 2016 - 9:47 PM, said:snapback.png

Da sunt sincera , aveam cateva bluze si perechi de blugi de la bsk, 3 perechi de sandale , una de la dolce gabbana , una de la bsk si una de la valentino , 2 perechi de tocuri de la mexton si o rochita plus 2 ceasuri unul de la calvin klein si unul de la guess . In rest nu mai stiu ce aveam in bagaj , nu imi este rusine sa spun ca mai am in dulap si haine de la bsk , stradivarius , pullandbear s.a.m.d  Iar eu corina am spus pe topicul acelei fete cu totul si cu totul altceva . Nu am spus ca eu ma imbrac doar de

la guess ci pur si simplu am dat ca exemplu un brand .

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Aoleu m-ai dezamagit Roxana, te lauzi cu bsk si stradivarius care sunt diviziile low-cost ale zarei ... In fine, sunt dragute si sexy dar...

• Like 2
Postat

Aoleu m-ai dezamagit Roxana, te lauzi cu bsk si stradivarius care sunt diviziile low-cost ale zarei ... In fine, sunt dragute si sexy dar...

Vorbe adevarate spuse de un expert in Zara. =))

• Like 4
  • Minus 5
  • Membru Premium
Postat

Aici pot sa fiu si eu de acord cu tine :))

Ultimele dati cand am fost la zara si bsk, daca am gasit 1-2 articole interesante e mult, dar nu meritau banii :))

Imi place ca de la "din cap pana in picioare guess" ajungem la zara si bershka. Inca putin si ajungem la bazarul de langa brick si dupa la second hand :))))

• Like 1
  • Minus 3

• Membru Premium
Postat

Au mama, corinuțo, ai zis-o de toti banii sa mor eu.

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...