Sari la conținut

Roxana Ct 0721685750 Si 0799351874

Postări Recomandate

• Oras:Doar deplasari
Postat

Da, ca am treaba cu nevasta ;) te pup

Te pup si spor la treaba :))) :* 

• Like 1
Postat

Intr.o ora primesc pozele de la fotograf , :laugh2

ce e cu poza asta ?

Postat

Gata, m-am intors. Arati bine in poza aia!

mai pun doua poze imbracata in piele si restul maine cand le primesc editate .

• Like 2
  • Oras:RO
Postat

nu esti tu?

alea-s pozele care le folosea prin primele ei anunturi cand a inceput "treaba"

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

mai pun doua poze imbracata in piele si restul maine cand le primesc editate .

Mhuh... nu ca as fi perfectionist (de fapt sunt, dar... anyway, nu asta ar fi scopul in speta asta), dar putea sa te scoata si mai artistic... Poza e buna, ok, nimic de zis, dar nu este o fotografie. Ma rog, poate ca si circumstanta atenuanta sa spunem ca fie nu a focalizat cum trebuie, fie nu a folosit o "prime lens" (care, de regula, costa multi banuti), fie ti-a dat o varianta medium spre low a fotografiilor pentru a le pune aici. In rest, nimic de comentat, poze "pertinente" si modelul de calitate. Alte lucruri nu comentez, nu ma bag ! :) :hihat

Later Edit: fumul de tigara iese si mai bine in relief daca e contrast, adica pe o fotografie alb-negru cu efect Low-Key, daca e sursa de lumina acolo, si - dupa cum e luminat fumul - pare sa fie !

Postat

Mhuh... nu ca as fi perfectionist (de fapt sunt, dar... anyway, nu asta ar fi scopul in speta asta), dar putea sa te scoata si mai artistic... Poza e buna, ok, nimic de zis, dar nu este o fotografie. Ma rog, poate ca si circumstanta atenuanta sa spunem ca fie nu a focalizat cum trebuie, fie nu a folosit o "prime lens" (care, de regula, costa multi banuti), fie ti-a dat o varianta medium spre low a fotografiilor pentru a le pune aici. In rest, nimic de comentat, poze "pertinente" si modelul de calitate. Alte lucruri nu comentez, nu ma bag ! :) :hihat

Pozele au fost realizate într.un mediu dificil și nu sunt prelucrate !

post-163151-0-18336400-1452985380_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Gata, m-am intors. Arati bine in poza aia!

aoleu.. nu te mai intoarce  :slap2 ne-ai innebunit cu postarile tale aici la Miss Guess.. vb in pv cu ea ca numa' la discutii aiurea se ajunge p'aici  :no2 fara suparare ca nu ma iau de tine, da' chiar e aiurea..

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

si nici aparatul foto nu era de la guess

:)

• Like 4
Postat

Ooo daa! Super!

Mediu dificil? Adica erai la un eveniment public si te-a pozat pe apucate? :)

• Minus 1
Postat

fata pune si tu poze in pizda goala lu' Chris73, ca aibe de lucru si sa faca laba, sa nu mai comenteze pe aici  :slap2  :rax2  

• Like 1
Postat

In pizda goala chiar nu ma intereseaza! Nu-mi plac femeile dezbracate

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

si nici aparatul foto nu era de la guess

:)

Era o chestie sa fi facut o sedinta foto cu un aparat foto Pentax 645Z (7000 Euro) sau cu un Phase One XF (55 000 Euro). :laugh2 :laugh2

fata pune si tu poze in pizda goala lu' Chris73, ca aibe de lucru si sa faca laba, sa nu mai comenteze pe aici  :slap2  :rax2  

:no2 Nope, not needed, eu comentam doar pe marginea fotografiei ! :hihat

• Like 1
  • Oras:CLUJ
  • Oras:CLUJ
Postat

Ooo daa! Super!

Mediu dificil? Adica erai la un eveniment public si te-a pozat pe apucate? :)

mediu dificil?......a facut fata pozele in conditii meteo dificile vant si ploaie!

Nu stiu daca numai eu vad,dar pozele astea numai profesionale nu sunt! Ce ii mai place sa se dea ce nu este! :slap2

• Like 3
Postat

Era o chestie sa fi facut o sedinta foto cu un aparat foto Pentax 645Z (7000 Euro) sau cu un Phase One XF (55 000 Euro). :laugh2 :laugh2

:no2 Nope, not needed, eu comentam doar pe marginea fotografiei ! :hihat

stiu nu tu.. cristinel asta :D

Postat

aoleu.. nu te mai intoarce :slap2 ne-ai innebunit cu postarile tale aici la Miss Guess.. vb in pv cu ea ca numa' la discutii aiurea se ajunge p'aici :no2 fara suparare ca nu ma iau de tine, da' chiar e aiurea..

Sa-mi zica Roxana sa incetez ca sunt baiat ascultator si ma retrag imediat. De voi ma doare fix in cur!

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Sa-mi zica Roxana sa incetez ca sunt baiat ascultator si ma retrag imediat. De voi ma doare fix in cur!

nu-i vorba sa te retragi, ca nu se ia nimeni de tine.. da' deja sunt comentarii aiurea pe care le poti vb cu ea in pv nu aici pe topic :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...