Sari la conținut

0762770345

Postări Recomandate

Postat
http://www.companie-intima.net/anunt/ALEXA/57/0762770345Pret: 150 ronbaieti,ce sa zic! eu am fost de 2 ori la ea! femeia nu se deplaseaza dar face treaba super buna! pt.cunoscuti costa 100 ron finalizarea.face oral cu finalizare,normal in toate pozitiile pe care le doresti deci nu-i una dintre alea fitzoase la care nici pula nu ti se mai scoala! merge cu incredere baieti daca va place .sta foarte aproape de mall plaza militari intr-un bloc de vis-a-vis.cam aiureea ca nu e gura de metrou prin zona. de revenit.
Postat

eu o stiu pe fatuca asta de cand lucra pe langa casa poporului.cam tzepara ea asa...ba raspunde ba nu raspunde...daca te duci de mai mute ori incepe cu faze de genu: imi incarci si mie telefonul? sau stii nu pot acum ca n stiu cine e la mine.insa e buna de futut daca o prinzi.cerea 80 RON acum am inteles ca cere 150RON desi s-a mai nasolit.

Postat

Fetele sun puse pe treaba nu te repezesc , primitoare , oral fara prez. ejac. in gura 2 numere 1 ora cred ca e una din cele mai bune oferte , am fost de trei ori , de acord cu ce scrie mai jos.

Postat

Am avut curiozitatea !!! Phiu si acum imi este greatza !!! Fratzilor cred ca are "o suta de ani" !!! Arata MULT MAI URAT DECAT TUTANCAMON !!! Am perseverat in tampenia mea si am incercat; poate, poate ... NU AM AVUT ERECTIE nici macar RUGATA (supta, linsa, frecata). ABSOLUT NIMIC !!! Nu este de mirare. PAZEA, AVIZ AMATORILOR. Nu exista note mai mici? Ceva care sa inceapa cu minus?

Postat

am fost la ea de doua ori este o tipa super..dar este greu de gasit, programarea mi-am facu-to cu o saptamana inainte dar a meritat

Postat

Nu vreau sa par exhaustiv tipa e combinata cu un barbat ce intra si cu ia la combinatii {peste}??? Este din Bucuresti ...Actualmente sa mutat in Giurgiu. Adevarul pare a fi ca in poza arata mult mai bine cu realitatea. Nengrijita dar simpla si modesta cu cea mai veche meserie nu prea .... redundez nu prea stie .Si totusi practica sexul total chiar nu are limite :)) Nu e de revenit...Stop nu are locatie.Ca mentiune : A cam evitat baia dupa ...parerile pot fi inpartite dar eu im mentin si sustin parerea mea personala.Si in incheiere pot da si plusuri [tanara si deschisa la tot]Aranjata inbracata elegant etc cizelata un pic ar face bani multi dar nu pentru ea "ci" pentru el...

Postat

Am fost la ea. Este mai draguta decat in poza. Face sex oral cu prezervativ si trece direct la sex normal pozitia misionarului. N-am avut timp sa testez si alte calitati pentru ca eram pe fuga. Pretul est mai mare decat cel postat. In apartament cu ea mai sunt inca doua: o lungana care nu arata cine stie ce, si o alta mai bruneta. As zice ca alexa este cea mai interesanta dintre toate trei. Bafta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare