alinapisicutza Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 7, 2015 buna..ma numesc alina am 19 ani si sunt din bacau Imi place sa ofer barbatilor cele mai ascunse placeri sai fac sa se simta ca in rai.....ma deplasez in hoteluri...pensiuni...sau la domiciliul tau.. Transportul nu il suport eu ...... ma deplasez numai in orasul bacau.........sunt o fata cu inaltimea de 1 m 60 sani potriviti un FUNDULET OBRAZNIC......ochi caprui bruneta.....te astept sa descoperi tu restul contactinduma la numarul de telefon 0758554993
nokkia13 Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Mai 7, 2015 te rugam sa pui niste poze si preturi pe produse
alinapisicutza Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Mai 7, 2015 sper sa va fiu pe plac
cage88 Reputație: 22 Postat Mai 12, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Mai 12, 2015 ok..si poze ???
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 19, 2015 Oras:. Oras:. Postat Mai 19, 2015 Asa ceva...!!! Cand ziceai ca esti disponibila si ce-ti place sa faci ? Anuntul este maxim , mai rar asa ceva . 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum