sensuality69 Reputație: -5 Postat Mai 7, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Mai 7, 2015 ofer clipe intime domnilor generosi , ofer si cer seriozitate . La hotel , la domiciliu clientului Detalii la : 0755855197
unknownx Reputație: 1 Postat Mai 19, 2015 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 19, 2015 Ai putea lasa un pret aici pe forum..
bolovan Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2015 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Iulie 22, 2015 A fost cineva?
monchery Reputație: 7 Postat Iulie 22, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 22, 2015 Nici acum nu v-ati invatat cu asta ca biata e bolnava psihic ????
dan dan Reputație: 508 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 22, 2015 Domnisoara are multe topicuri deschise aici...nu ma obosesc sa le caut...are anunturi si pe siturile de anunturi.Din cate stiu eu nu are locatie...face sex neprotejat..atentie ..si e si un pic **spam editat**..deci atentie mare !!!Are o fata usor de recunoscut ..sufera de" Buza de iepure"....i-am gasit poze pe net... 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum