arai-star Reputație: 7 Postat Mai 7, 2015 Oras:La femei Oras:La femei Postat Mai 7, 2015 Alta modalitate de a plati abonamentul nu este,decat cu cardul? E mai simplu direct de pe telefon. Poate pe viitor se va putea.
silent_bay Reputație: 35 Postat Mai 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 8, 2015 eu stiu ca doar transfer dar ...ma pis pe el pt ca am incercat odata (cu vreo trei carduri), n-a mers cu niciunul dar in schimb, de la o banca, m-au sunat ca s-au transferat 15 euro.doar mi-a luat banii si atata.asa ca ma mictionez pe el (forum, site-ul de transfer, etc )
rodrigo Reputație: 640 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2015 In natură.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 asa ca ma mictionez pe el (forum, site-ul de transfer, dupa canapea, sifi etc )
Administrator pisicuts Reputație: 114916 Postat Mai 8, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 8, 2015 eu stiu ca doar transfer dar ...ma pis pe el pt ca am incercat odata (cu vreo trei carduri), n-a mers cu niciunul dar in schimb, de la o banca, m-au sunat ca s-au transferat 15 euro.doar mi-a luat banii si atata.asa ca ma mictionez pe el (forum, site-ul de transfer, etc ) asteptam mesajul tau aici - http://nimfomane.com/forum/index.php?app=nexus&module=support§ion=new
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum