Sari la conținut

Nicoleta Zorilor Tel 0737054713

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Te rog macar fii un domn si sa ai bun simt.eu nu sunt aici ptr o relatie serioasa sau casatorie.imi pare rau daca ai crezut altceva sau daca eu team facut sa intelegi altceva.esti un om bun alex_profu si imi pare rau de atitudinea ta.iti doresc succes in tot ceea ce faci

• Like 1
Postat

Draguto nu-i lua in seama pe toti fraieri, ramai la fel,te kiss dulce .Sper sa am timp sa trec pe la tine.Toate cele bune.

te astept cand ma intorc,iti las un semn aici,pup

• Like 1
  • Oras:cluj
Postat

Te rog macar fii un domn si sa ai bun simt.eu nu sunt aici ptr o relatie serioasa sau casatorie.imi pare rau daca ai crezut altceva sau daca eu team facut sa intelegi altceva.esti un om bun alex_profu si imi pare rau de atitudinea ta.iti doresc succes in tot ceea ce faci

Si mie imi pare rau. Ce sa-i faci, greseli de incepator! Cred ca intelegi, ca esti la fel de temperamentala. Hai sa facem pace.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ok.nu sunt suparata pe tine,ne putem vedea cand ma intorc,chiar nu imi esti indiferent,dar nu imi plac reprosurile,etc.vorbim in particular.poate atunci ma vei intelege.te pup dulce

• Like 3
Postat

Ok.nu sunt suparata pe tine,ne putem vedea cand ma intorc,chiar nu imi esti indiferent,dar nu imi plac reprosurile,etc.vorbim in particular.poate atunci ma vei intelege.te pup dulce

Bine draga, te astept sa vorbim, as vrea sa stiu totul despre tine. Daca ne mai ramane timp, poate facem si  ceva nebunii! Te sarut peste tot!

• Minus 2
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

Saru'mana. N-am reusit sa vad in celelalte pagini, ai adresa de mess ?!? Mersi mult ;)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Ce prompt ai fost....patru ore si ceva =)) =)) =))

Sa ma ierte cei cu gatu' sucit.  :pope

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Astazi mam simtit rau si am rugat o prietena sami faca programari ptr maine(marti).de la 10 dimineata sunt libera.nu folosesc adresa de mess.la telefon este mai simplu ptr o programare,va pup dragilor si va astept la mine

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.