Sari la conținut

0754313357 - NU !

bishon

Postări Recomandate

Postat

0754313357 - atractiv , 3 secunde . 60/100 la descriere da o invitatie ... vii sa vezi cum arat !are locatie , in 19 , prin spatele spitalului ...curatel in casa ... dar madame , cica 29 ...e 29 plus multi ani ...grasa , shuncata , tatuaje nashpa ...cur nashpa , tzate pana la pamant am crezut ca e vreo curva batrana , super experimenta ... cu un oral de ma lasa fara aer ... Nu . o chestie ieftina ... 1,65 , bruneta ... asta e partea reala nu recomand

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am sunat si eu ieri, mi-a raspuns o voce cam sictirita care nu mi-a inspirat nimic, asa ca nu m-am mai dus nici sa vad

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

bishon, daca ai fost la ea detaliaza experienta, daca doar ai vazut-o, precizeaza caci din postul tau nu se intelege... In functie de raspuns pot lasa aici threadul sau il pot muta la sectorul intrebari si raspunsuri....

Postat

ce detalii vrei ... curul ala de grasa ...tzate lasate baia aia mica in care daca aveam p...la sculata nu puteam sa intru ... miros ciudat in apartament ce detalii vrei ... o declaratie , nu suntem la politie , frate !

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

bishon, cred ca citesti din 2 in 2. Voi considera ca raspuns ca doar ai vazut-o. Mai studiaza forumul si vezi cum se posteaza ca sa stii pe viitor ce ai de facut. Daca te conformezi regulilor va fi in regula, daca nu, ne luam la revedere...

Postat
bishon' date=' cred ca citesti din 2 in 2. Voi considera ca raspuns ca doar ai vazut-o. Mai studiaza forumul si vezi cum se posteaza ca sa stii pe viitor ce ai de facut. Daca te conformezi regulilor va fi in regula, daca nu, ne luam la revedere...[/quote']hai sa te satisfac si pe tine ...deci ... pret de criza 60/100hai sa vedem ...ajung , apartament micutz , cine a deschis nu avea 29 , poate 29x2 ...bine pana aici ... o intreb , cu cine ma fut ... zice ca e anuntul ei ...si , hai sa vad poate e vreo curva batrana , care iti innoada coaiele dezbracata e femeia ceapa , te uiti la ea si plangi ...cur gras , tzatze lasate , tatuaje de parnaie ... gen cutit in inima ...excitant , ce mai ... oral slab ... fara finalizare ... nici macar in prezervativ , ca are nustiu ce gust ...in pizda ... largutza ... naspa ...e destul , moderatorule !si am o rugaminte ... arata mai mult respect , forumul exista datorita noua , celor care futem si povestim ...si exact ca la curve , daca nu ne simtim bine , ... mai sunt si alte forumuri ... intelegi ?Cu respect, draga prietene

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.