Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 Ieri, fara sa vreau am auzit o discutie intre 2 oameni de afaceri...How old is she?32...dude get rid of hereWhy?Because she is "christmas cake"Eu ma intrebam ce inseamna asta?Cand eu sunt inebunit dupa femeile intre 30-40 de aniThis kind of woman are like a cake in a christmas afternoon and nobody wants them...You must have a girl to spend with her at least 2 years of her 20'sVoi ce credeti?
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 8, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Mai 8, 2015 Ieri, fara sa vreau am auzit o discutie intre 2 oameni de afaceri...How old is she?32...dude get rid of hereWhy?Because she is "christmas cake"Eu ma intrebam ce inseamna asta?Cand eu sunt inebunit dupa femeile intre 30-40 de aniThis kind of woman are like a cake in a christmas afternoon and nobody wants them...You must have a girl to spend with her at least 2 years of her 20'sVoi ce credeti?What din #shes says?You want here?Are you in love love with here? ))
cot Reputație: 836 Postat Mai 8, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 8, 2015 Prea multe intrebari intr-o zi mai raspundem si maine
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=WYwzcSPg1GM 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 Imi bag poola, braziliencele astea fie sunt urate cu spume la 20 de ani, fie gasesti bunaciuni la peste 50 de ani, ciudatenii frate !
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 8, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 8, 2015 Eu m-as aventura sa spun, umil, ca nu prea inteleg mare lucru din engleza aia pe care o citati unii dintre voi, dar o sa ziceti ca-s grammar nazi, asa ca bag capu' la cutie si tac referitor la asta. Cu privire la ceea ce banuiesc ca face obiectul topicului... nu degeaba umbla vorba ca "a fi sexy tine de atitudine". O fata/femeie poate fi innebunitor de sexy, in aceeasi masura, la 18, 25, 30 sau 45 de ani. Indiferent cat de pragmatic ai privi, fiecare varsta are avantajele si dezavantajele sale. Zicea ala... "beauty is in the eye of the beer holder... oops, sorry - ...of the beholder". 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 8, 2015 Imi bag poola, braziliencele astea fie sunt urate cu spume la 20 de ani, fie gasesti bunaciuni la peste 50 de ani, ciudatenii frate ! Natura e mult prea diversificată ca să nu permită excepţii. Fiecare vărstă a femeii are avantajele ei: cele peste 30 care stiu ce sa facă cu corpul lor iti dau si o stare de liniste si de siguranţă psihică atât de necesară in momentele dulci si intime , cele tinere au o mobilitate si o prospetime si o curiozitate in cautarea noutatilor care e si ea de foarte bun augur. Trebuie sa cautam + urile pentru fiecare caz in parte si sa ne bucurăm 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 WTF !? 67 de ani !?!? Pai sunt femei de 50 de ani care arata mai naspa ca frumusetea asta...
dolores rld Reputație: -518 Postat Mai 8, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Mai 8, 2015 ...ca prunele uscate. indulcite si zbarcite de vreme.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Postat Mai 8, 2015 Wendy Ida - 61 de ani (vegetariana)https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/44/b8/d1/44b8d144e2f7379d879bec849e21c7d7.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum