Sari la conținut

168 membri au votat

1. 1. fotograful anului 2015

Postări Recomandate

• Oras:bangkok
Postat

Acum am vazut.

Ma bucur ca m-au votat fetele cu care am colaborat.

Din pacate ,,reclama" pe care mi-a facut-o cel care a fost si banat intre timp, a facut ca numarul solicitarilor sa scada brusc.

incearca sa combini sedintele  foto cu vizitele la fete si probabil ca vei fi mai solicitat 

probabil ca ar fi mai multe fete dispuse sa plateasca sedintele foto dar nu toate au increderea necesara, pentru asta e necesar sa te recomanzi singur si sa dai dovada de discretie .

daca ai timp si chef, peste vreo 2 saptamini sint in bucuresti, putem bea o bere si mai discutam.

• Like 1
Postat

in afara de proffesional fotograf, toti ceilati fac poze fetelor de placere, fara nici o obligatie, si asta se vede, nu-s disperati, cel putin Obiectiv sunt convins ca ar da toate voturile primite pentru o sedinta foto misto, facuta doar din pasiune.

aproape adevarat , am renuntat si la sex  in favoarea unei sedinte foto, dar daca ar trebui sa imi cistig existenta din fotografiat probabil ca as fi fost mult mai agresiv cu concurenta.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

incearca sa combini sedintele  foto cu vizitele la fete si probabil ca vei fi mai solicitat 

probabil ca ar fi mai multe fete dispuse sa plateasca sedintele foto dar nu toate au increderea necesara, pentru asta e necesar sa te recomanzi singur si sa dai dovada de discretie .

daca ai timp si chef, peste vreo 2 saptamini sint in bucuresti, putem bea o bere si mai discutam.

Cu cea mai mare placere.

Multumesc de sfat.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

sa fiu sincer cu tine , mie nu mi plac pozele facute de tine ... calitatea imaginilor este foarte slaba ( si folosesc un termen indulgent ) ! eu sunt tot fotograf .... si posibil intro zi sa ti arat cateva fotografii facute de mine :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...