Sari la conținut

50 lei nr-0755348480-poze noi

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:          :cocktail 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:           :cocktail 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:            :cocktail 

• 0

• Like 4
  • Minus 2
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:             :cocktail 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:              :cocktail 

• Like 4
  • Minus 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pentru ca postezi ca disperata de 15 ori pe zi? Oare?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:               :cocktail 

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

Pentru ca postezi ca disperata de 15 ori pe zi? Oare?

ai spus perfect !!!!

ana, ai aflat raspunsul. cand nu vei mai posta ca disperata acelasi anunt de kkt, atunci nu iti voi mai minusuri. oricum nu stiu de ce disperi in halul asta, erai pe minus rau si inainte.

sper ca parasi acest domeniu. produci doar spaima :))

• Minus 2
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                :cocktail 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                 :cocktail 

• Like 4
  • Minus 1
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                  :cocktail 

• 0
  • Like 4
  • Minus 1
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                  :cocktail 

• 0
  • Like 4
  • Minus 1
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                   :cocktail 

• 0
  • Like 5
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                    :cocktail 

• 0
  • Like 5
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                     :cocktail

• Like 5
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                      :cocktail

• Like 5
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                       :cocktail

• 0

• Like 5
Postat

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                        :cocktail

• Like 5

Postat

Posted Yesterday, 07:48

67709-badge-.png

blonda. ten alb , educata cu bun simt, nu te grabesc, ofer sex oral si normal ambele protejate,50 lei nr///100 lei ora,2 nr, am 165/55/26 de ani,det locatie;Program zilnic =8-9 sau 10 depinde pina la ora 19, de luni pina duminica inclusiv ,,,,noaptea nu lucrez:                         :cocktail

• Like 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...