lupul6999 Reputație: -9 Postat Iunie 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 6, 2015 Am fost la just love mare greșeală fratele nu se potrivește pozele de loocc descentrata la corp taranca in toată regula alt ceva nu mai spun e zeroo Ma ia greata bleah
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Am fost la just love mare greșeală fratele nu se potrivește pozele de loocc descentrata la corp taranca in toată regula alt ceva nu mai spun e zeroo Ma ia greata bleah Lupule fgm de descreierat dc mm ma citezi ca doar nu am vb cu tine.Pisea-te-as in cur de idiot.Cauti prietenie cu japca...te bagi in seama fmm de mort. 1
lupul6999 Reputație: -9 Postat Iunie 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 6, 2015 Vai sugeteai pula de avortat care ești ca daca ai fi in fata mea teas pisa in gura de fraer expirat care ești lutias nevasta in pula
lupul6999 Reputație: -9 Postat Iunie 6, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 6, 2015 Hai pula bleaga sa ne vedem daca te tine de ochelaristul pulii sobolan de 3 lei ești tare la taste asai?
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 6, 2015 Am fost la just love mare greșeală fratele nu se potrivește pozele de loocc descentrata la corp taranca in toată regula alt ceva nu mai spun e zeroo Ma ia greata bleahai fost tu la dracu nu la mn DOAMNE FERESTE SA AM PARTE DE BAIETI CA TN NICI NU VREAU SA MA GANDESC CUM AR FI DECURS O INTALNIRE CU TN TIE ITI LIPSESTE SI VORBELE SI CARACTERU DE BUN SIMT NICI NU MAI ZIC 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 6, 2015 Am fost la just love mare greșeală fratele nu se potrivește pozele de loocc descentrata la corp taranca in toată regula alt ceva nu mai spun e zeroo Ma ia greata bleahLa ea...ori la alta...și memoria îți joacă vreo festă.Așteptăm recenzie corectă și regulamentară, dacă se poate și ești în stare să scrii mai mult de 2 - 3 rânduri coerente
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 6, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 6, 2015 fii serios....eu simt omu la tel si nu dau curs intalnirilor cu oameni de genu luiLa ea...ori la alta...și memoria îți joacă vreo festă.Așteptăm recenzie corectă și regulamentară, dacă se poate și ești în stare să scrii mai mult de 2 - 3 rânduri coerente 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 La ea...ori la alta...și memoria îți joacă vreo festă.Așteptăm recenzie corectă și regulamentară, dacă se poate și ești în stare să scrii mai mult de 2 - 3 rânduri coerente Nu crezi cumva ca ai prea mari asteptari de la saracia asta de lup? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Vai sugeteai pula de avortat care ești ca daca ai fi in fata mea teas pisa in gura de fraer expirat care ești lutias nevasta in pula 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Lupul6999, idiot castrat ce esti.Esti un tembel fara pereche. Ti s-a urat cu binele, handicapat ce esti. Mai bine taci ca pute a gunoi cand tastezi pe aici. 9 1
Vizitator Tony Soprano Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Hai pula bleaga sa ne vedem daca te tine de ochelaristul pulii sobolan de 3 lei ești tare la taste asai?Daca colegu nu vrea.....eu sunt deschis la o intalnire! Pentru detalii [email protected] ....is curios daca si live esti asa de "tare" ca si in taste! 4
lupul6999 Reputație: -9 Postat Iunie 7, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 7, 2015 Toni pop tamâș mars dracu la furat
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2015 Postat Iunie 7, 2015 Un puct in plus pt admini pt banarea idiotuluiðŸ‘ðŸ‘👠1
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 7, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 7, 2015 Un puct in plus pt admini pt banarea idiotului 3
ac/dc Reputație: 1556 Postat Iunie 7, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 7, 2015 :iagreeDati prea multa importanta unui zero-BARAT....IGNORATI ANIMALUL
licuriciu Reputație: 429 Postat Iunie 8, 2015 Oras:România Oras:România Postat Iunie 8, 2015 În loc să vorbiţi de sex,femei,etc vă enervaţi cu toţi avortaţii ... Nu le mai daţi importanţă 3
top.toni Reputație: 50 Postat Iunie 8, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 8, 2015 Ce motive ai ??? Lupule ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum