daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Ce naspa e ca viata ta sa depinda de postarile unui user de pe un forum Care-i ăla bro?
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 Eu clar sunt femeie, la 36 ani, deci inteleg ca vorbeai de fetitzele astea... Una se drogheaza, alta bea pana nu-si vede numele in buletin... Banuiesc ca e naspa, in sfarsit niste sinceritate...
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Care-i ăla bro?Nu dam nume ca nu-i frumos,stii ce zic
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Nu dam nume ca nu-i frumos,stii ce zic Știu ce zici
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Eu clar sunt femeie, la 36 ani, deci inteleg ca vorbeai de fetitzele astea... Una se drogheaza, alta bea pana nu-si vede numele in buletin... Banuiesc ca e naspa, in sfarsit niste sinceritate... Nu la tine mă refeream . Iar de băut nu e problemă. O fată/femeie care bea e chiar ok. Că d-aia în pula mea s-au inventat băuturile alcoolice. În schimb nu suport fetele care se pudrează excesiv la năsuc.
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 Eu stiu ca niste postari de un user de pe forum iti poate taia cheful de viata... tie. Mai stiu si faptul ca ti s-a spus ca nu trebuia sa te certi cu mine...Si faptul ca multi au crezut asta, dar nu ti-au spus... Nu la tine mă refeream . Iar de băut nu e problemă. O fată/femeie care bea e chiar ok. Că d-aia în pula mea s-au inventat băuturile alcoolice. În schimb nu suport fetele care se pudrează excesiv la năsuc. Fetitza asta ti-a cam schimbat atitudinea fata de mine...No problem, te inteleg.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Fetitza asta ti-a cam schimbat atitudinea fata de mine...No problem, te inteleg. Ai o zi proastă probabil. Nu mi s-a schimbat nimic, știi bine. Dar faptul că nu suport fetele care se droghează și că o spun de fiecare dată când am ocazia, nu cred că e problemă. Cel puțin pt tine nu e sigur. Pentru unele fete de p-aici este dar....fiecare doarme așa cum își așterne. Hai că încep să o dau în băbisme rurale.
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 12, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 12, 2015 eu stiu ca pofta iti vine mancand , ma refer la futut nu la tras una/alta deci iar te inseli Vaginul se umezeste natural la excitare...O femeie care vede N puli pe zi... nu mai are cum sa se mai umezeasca asa usor...Si cafeaua deshidrateaza, nu degeaba se recomanda minim 2l de apa pe zi...Articolul era despre cannabis, nici macar asta nu ai citit bine...Nici nu mai citesc ce scrii, numai aberatii. 6
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 eu stiu ca pofta iti vine mancand , ma refer la futut nu la tras una/alta deci iar te inseli unii mananca degeaba toata ziua 2 4
am@ndina Reputație: 485 Postat Mai 12, 2015 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Mai 12, 2015 Ai o zi proastă probabil. Nu mi s-a schimbat nimic, știi bine. Dar faptul că nu suport fetele care se droghează și că o spun de fiecare dată când am ocazia, nu cred că e problemă. Cel puțin pt tine nu e sigur. Pentru unele fete de p-aici este dar....fiecare doarme așa cum își așterne. Hai că încep să o dau în băbisme rurale. Am inteles, nu dau, n-am de ce... Desi erai pregatit sa suporti... eu stiu ca pofta iti vine mancand , ma refer la futut nu la tras una/alta deci iar te inseli Pofta vine mancand cand ai un fel foarte bun de mancare...Cand in fata ta sunt zoaie pentru porci si tu tot te comporti ca si cum iti place... eu nu ma insel.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Am inteles, nu dau, n-am de ce... Desi erai pregatit sa suporti... O iau ca pe un compliment 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 12, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 12, 2015 Topicul ăsta e un fel de ”cianura si picatura de ploaie”
phoenix Reputație: -585 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Topicul ăsta e un fel de ”cianura si picatura de ploaie”Ce actori frate.... 1 4
admiralfrost Reputație: 45 Postat Mai 12, 2015 Oras:U pizdu materinu Oras:U pizdu materinu Postat Mai 12, 2015 Topicul ăsta e un fel de ”cianura si picatura de ploaie”Imi place ce ai acolo
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 12, 2015 Cocainul și vagina 5 1
moccasin Reputație: -4 Postat Mai 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 14, 2015 ne pisam toti pe **spam editat**!e ok asa?I-am transmis lui Felician mesajul tau si ti-a raspuns asa: sa va pisati pe un cablu de inalta tensiune ca sa vi se inegreasca natural si uniform pulili, sa pareti si voi negri (macar asa daca la lungine sunteti deficitari)
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 14, 2015 Oras:b Oras:b Postat Mai 14, 2015 I-am transmis lui Felician mesajul tau si ti-a raspuns asa: sa va pisati pe un cablu de inalta tensiune ca sa vi se inegreasca natural si uniform pulili, sa pareti si voi negri (macar asa daca la lungine sunteti deficitari) esti de inalta tensiune. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2015 Postat Mai 14, 2015 esti de inalta tensiune.E' doar prost punct
thuia Reputație: 121 Postat Mai 14, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2015 Iar bateti campii.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum