Sari la conținut

Amalia bruneta drăguță 0743817442

Postări Recomandate

Vizitator sixinyou
Reputație: 0
Postat

Mi-am făcut poftă să îmi pun pofta în cui, se pare că n-am trecere la doamna...

Postat

Amalia, bruneta ..36 ani ....1.60 m... 54 kg ofer companie domnilor generosi de preferat peste 30 de ani la locatia mea . imi rezerv dreptul de a- mi selecta partenerii doar pe baza unei poze decente de profil pe watsapp tel 0743817442.

Servicii : sex oral si normal ambele protejat o ora 250 lei ( 2 finalizari in limita timpului) sau jumatate de ora 150 lei ( 1 finalizare ).Cadoul se oferă la începutulîntâlnirii.

Există posibilitatea ca oralul sa fie neprotejat fără finalizare orala in funtie de persoană, dar nu este Obligatoriu . Accept mici fantezii: cunilingus, anilingus , FK , finalizare corporală.

Pupici

• Like 1
Postat

Amalia, bruneta ..36 ani ....1.60 m... 54 kg ofer companie domnilor generosi de preferat peste 30 de ani la locatia mea . imi rezerv dreptul de a- mi selecta partenerii doar pe baza unei poze decente de profil pe watsapp tel 0743817442.

Servicii : sex oral si normal ambele protejat o ora 250 lei ( 2 finalizari in limita timpului) sau jumatate de ora 150 lei ( 1 finalizare ).Cadoul se oferă la începutulîntâlnirii.

Există posibilitatea ca oralul sa fie neprotejat fără finalizare orala in funtie de persoană, dar nu este Obligatoriu . Accept mici fantezii: cunilingus, anilingus , FK , finalizare corporală.

Pupici

da cei sub 30 ani nu au pula sau care e problema?

Postat

Servicii : sex oral si normal ambele protejat o ora 250 lei ( 2 finalizari in limita timpului) sau jumatate de ora 150 lei ( 1 finalizare ).Cadoul se oferă la începutul întâlnirii.

Pupici și La mulți ani!!!

• Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Mi ar fi placut sa te cunosc, insa tie nu ti prea place sa raspunzi la telefon, mesaje. ..😉

dag dal gas!

Postat

Servicii : sex oral si normal ambele protejat o ora 250 lei ( 2 finalizari in limita timpului) sau jumatate de ora 150 lei ( 1 finalizare ).Cadoul se oferă la începutul întâlnirii.

Există posibilitatea ca oralul sa fie neprotejat fără finalizare orala in funtie de persoană, dar nu este Obligatoriu . Accept mici fantezii: cunilingus, anilingus , FK , finalizare corporală. Plus duș asistat .

Disponibilă de azi pana inclusiv vineri .

Pupici

• Oras:România
Postat

Bună băieți, am revenit ca urmare a multiplelor solicitări și voi fi disponibilă pentru o săptămână , începând de joi 22 august 2019 . Vă aștept cu drag

Asta da veste buna. Abia astept!!!

Postat
Aceleași condiții, preț si număr de telefon.

[

quote name=andytm" post="5788877" timestamp="1566051670]Acelasi nr de telefon?

De cand se pot face programari?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...