Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

• Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

Este o poza atât de veche care nu are nici o legătură cu realitatea actuala , sunt sigur că dacă Carmen dorea să pună o poza era ceva de actualitate .

• Like 2
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Si are o cățelușa super ..data trecuta cand am fost la ea avea si un puiuț ..Acum nu mai știu cred ca sa facut mare ..dar ea e cea mai super ..pacat ca nu pot să o mai prind ,tot incerc dar in zadar asta e poate o so mai prind macar odată..Ești super Carmen .😘😘😘â¤â¤â¤

• Oras:Pitesti
Postat

Buna dragilor.Cu scuzele de rigoare,daca sînteți raciti,gripati sau trageți de nas,va rog Nu veniti la mine,daca se va intampla,nu va primesc.Sanatatea este pe primul loc.Multumesc pentru intelegere,va pup si va astept cu drag.â¤ðŸ’“

post-73486-0-87316900-1549013363_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator tazalp
Reputație: 0
Postat

Buna dragilor.Cu scuzele de rigoare,daca sînteți raciti,gripati sau trageți de nas,va rog Nu veniti la mine,daca se va intampla,nu va primesc.Sanatatea este pe primul loc.Multumesc pentru intelegere,va pup si va astept cu drag.â¤ðŸ’“

Mucioșii sa stea acasă!

Vizitator ay33790
Postat

Buna Carmen 😚Ți am trm niste mesaje e nr cu 607 la sf.Te pup

Vizitator ay33790
Postat

Frumoasa,frumoasa..dar nu știu de ce nu vrei sa vb...

• Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Postat

Buna

Mâine lucrezi?

Poate un program și cum se procedează pentru că încerc de ceva timp și nu reușesc să ajung la tine.

Mulțumesc,

Vizitator riocastravetele
Postat

Cred că a schimbat locația . După poze nu ar mai sta lîngă bazin . Mă înșel ?

Postat

Buna

Mâine lucrezi?

Poate un program și cum se procedează pentru că încerc de ceva timp și nu reușesc să ajung la tine.

Mulțumesc,

Buna,programul este in semnătura mea,uneori de la 10-18 sau 11-19.Te pup si te astept.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...