Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Salutare!A revenit Carmen.Astazi  dupa multe incercari am reusit sa o prind si facut repede o programare intr-o jumatate ora ca imi era ca iar nu o mai prind.Nu o sa intru prea mult in detalii,a fost super,am stat o ora si jumate,sarutari,imbratisari,facut dus amandoi,am rupt si un scaun,am ras,ne-am simtit foarte bine.Aceeasi atitudine si servicii de nota maxima.Cadoul 300 lei si cutie de bomboane plus tigari,nu mi-a cerut ea,am luat eu ca merita!Spor :hihat

Link spre comentariu

Acum vin de la Carmen.Nu am cuvinte.pana si primirea a fost de nota 10.imbracata intr o salopeta neagra,pantofi toc cui,curata ,parfumata,frumoasa. Totul de 10. Cam ce recenzie as putea sa fac. Oralul de nota 10,atitudine10,gemete,aspectfizic nu mai vorbesc(cui ii plac fetele slim,bineinteles).o experienta de nota 10

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI

Acum vin de la Carmen.Nu am cuvinte.pana si primirea a fost de nota 10.imbracata intr o salopeta neagra,pantofi toc cui,curata ,parfumata,frumoasa. Totul de 10. Cam ce recenzie as putea sa fac. Oralul de nota 10,atitudine10,gemete,aspectfizic nu mai vorbesc(cui ii plac fetele slim,bineinteles).o experienta de nota 10

10 , 10 , 10 , 10 , 10 , de cinci ori 10 ,  si chiar mai era loc .... :bravo

Din pacate si eu consider ca daca o vizitez pe carmen nici nu mai are rost sa scriu o recenzie , ce as mai putea adauga .... cu toate ca mereu e altceva , poate e si o doza de egoism , parca nu prea as vrea sa mai impartasesc cu nimeni momentele de tandrete pe care mi le ofera , recunosc ca sunt egoist  .

Asa ca sa mai repar ceva am sa revin cu cateva poze ... :snappy

Link spre comentariu

Ai rezistat cu greu, cred, făcând pe fotograful!!! ...mai ales când e vb de "febletea" ta... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Da cine a zis că am si rezistat ?

Oricum pozele cele mai sexy încă nu le-am postat , le țin încă numai pt mine ...

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...