Sari la conținut

TOP:Carmen- 0725841648 / 0747143286 / 0748554985

intens

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti

Dragi cofrati,

Nu puteam sa inchei acest an fara sa o mai vad o data pe Carmenuta,,incitat fiind si de pozele postate mai sus de Alexgama,si bine am facut.Am sunat-o si mi-a raspuns din prima  si in 15 minute eram la ea.Mi-a facut o primire calduroasa in costumatia rosie de Mos Craciun.Cateva minute ne-am sarutat ca doi indragostiti apoi a inceput sa ma mangaie si sa-mi produca o erctie de nu mai aveam rabdare sa ajung in pat cu ea.Ce a urmat a fost o nebunie.I-am facut un sex oral pana la orgasm dupa care mi-a spus ca doreste sa ma suga si ea pe mine.Nu cred ca am rezistat mai mult de 5 minute si am fost nevoit sa o opresc pentru ca as finalizat prea repede.Un minut de pauza cu saruturi pasionale si am trecut la normal in diverse pozitii.Cand am simtit ca se apropie finalul i-am cerut sa trecem in 69 bucurandu-ma de savoarea pasaricii ei pe de o parte si de sexul oral minunat pe care mi-l facea.Finalizarea a fost in gurita ei care nu a incetat sa suga pana nu i-am facut semn ca este ok.Am mai stat pret de 5 minute intinsi in pat sa ne relaxam timp in care ma saruta si ma mangaia cu tandrete.Ce sa mai spun?Este o fetita extraordinara,lipicioasa si fermecatoare.Pot spune ca s-a mi inplinit un pic nu mai este asa de slaba cum am cunoscut-o eu la inceput,are forme mai frumoase,i-au mai crescut sanii si arata mult mai bine.Ma bucur ca existi Carmen.

Notele pe care i le dau sunt numai de 10.

Cadoul oferit 100 lei si o ciocolata bonus.

La multi ani Carmenuta si sa ne vedem mai des la anul.

La multi ani tuturor colegilor care cred in ea si si-o doresc.

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator daniel031285
Reputație: 0

100 lei . mai sus un coleg se tot mira de ce i a cerut 150 si are dreptate .. eu unu nu o inteleg mie nu mi raspunde deloc de ce nu stiu jur ca nu stiu . degeaba zice nenea maverik ca la toti e la fel ca nu e dovada ultima postare a lui vranici . pe net are anunt cu 100 nu conteaza client vechi nou poate si ala nou devine vechi .e tare ciudata tipa

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti

100 lei . mai sus un coleg se tot mira de ce i a cerut 150 si are dreptate .. eu unu nu o inteleg mie nu mi raspunde deloc de ce nu stiu jur ca nu stiu . degeaba zice nenea maverik ca la toti e la fel ca nu e dovada ultima postare a lui vranici . pe net are anunt cu 100 nu conteaza client vechi nou poate si ala nou devine vechi .e tare ciudata tipa

Pai daca nu-ti raspunde si ti se pare ca e ciudata,de ce te agiti?Treci mai departe,nici nu trebuie sa intelegi de ce nu-ti raspunde...stie ea foarte bine ce face si ce preturi are.Nu are nici un anunt cu 100 lei,niciodata Carmen nu a pus preturi la anunturi.Cat despre pareri,eu stiu ca se spun numai dupa o vizita,aici se fac recenzii,nu comentarii aiurea.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator daniel031285

ma nene . de ce ti se pare tie ca stie ea dece nu raspunde? ce i am facut am fututo fara sa platesc sau ce ? si 2. nu a postat nimic cu pret nu posteaza nimic oricum . dar din recenzii reiese 100 si la unii 150 dupa cum a zis si tipul de mai sus .asta nu e ciudatenie?

Link spre comentariu

Buna va reamintesc tarifele 100ron oralul 150 ron oral+normal 30 min si 200 ron ora in acestea sunt incluse fantezii fetisuri si uro activ stapana anal nu fac iar legat de inaltime am 1.60 ca o mica rectificare va pupicesc dulce si va astept la mine

Link spre comentariu

ma nene . de ce ti se pare tie ca stie ea dece nu raspunde? ce i am facut am fututo fara sa platesc sau ce ? si 2. nu a postat nimic cu pret nu posteaza nimic oricum . dar din recenzii reiese 100 si la unii 150 dupa cum a zis si tipul de mai sus .asta nu e ciudatenie?

Tu crezi ce vrei,pastreaza-ti parerile pentru tine,atata timp cat aici se fac recenzii si nu comentarii aiurea.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator daniel031285

doi destepti . haha .bai einstinilor lasati o asa ca stiu f bn ce am zis ca am scris clar ca si mie mi a zis o data la tel ca daca vreau sa ma duc o fin 150 si 2 fin 200 daca era spunea si de vrajeala cu o jum d ora asta inseamna ca su eu si tipu care s a mirat cand i a zis 150 .suntem 2 prosti si voi 2 mari destepti . felicitari

Link spre comentariu

doi destepti . haha .bai einstinilor lasati o asa ca stiu f bn ce am zis ca am scris clar ca si mie mi a zis o data la tel ca daca vreau sa ma duc o fin 150 si 2 fin 200 daca era spunea si de vrajeala cu o jum d ora asta inseamna ca su eu si tipu care s a mirat cand i a zis 150 .suntem 2 prosti si voi 2 mari destepti . felicitari

Treci mai departe.

• Like 1
Link spre comentariu

Treci mai departe.

Nu-ți convine,nu te duci!Asa cum ea nu e obligata sa primească pe oricine,asa nici tu nu ești obligat sa te duci la oricine!E simplu nu?Și nu-i problema,sunt destui care merg la ea și foarte multi care vor sa ajungă dar nu reușesc...nu e absolut nici o pierdere pentru ea dacă nu te duci

• Like 1
Link spre comentariu

Vad ca se fac niste discutii total aiurea si fara niciun sens.

Carmen este o fata realmente deosebita, cee ce face ii place, pune mult suflet si pasiune, urmareste ca in primul rand partenerul sa fie multumit. Si majoritatea suntem f multumiti, cand plecam de la ea avem impresia ca plecam de la o prietena sau ceva de genul.....Si pentru a nu ,,perturba,, atmosfera super placuta pe care o creaza, multi dintre noi nu vorbim nimic de  ,, cadou,, ii  lasam ,,cadoul,, la  plecare fara a mai spune nimic... Fata  are mult bun simt, asa ca trebuie sa o tratam frumos!

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare tocmai am venit de la Carmen...ca de obicei detaliile sunt de prisos...era foarte sexi și i-am propus sa ma lase să-i fac niște poze, a fost foarte greu de înduplecat dar într un final a fost de acord asa ca va arat și vouă doar puțin din noul meu album erotic...o sa mai revin și cu altele...fata asta e criminala...bafta și spor la fututi băieți.

post-225899-0-39447200-1485174428_thumb.jpg

post-225899-0-15845600-1485174475_thumb.jpg

post-225899-0-11679400-1485174518_thumb.jpg

post-225899-0-17952700-1485174556_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...