maverickboy Reputație: 148 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Mie de ce mia cerut 150 pt o jumatate de ora?adica o finalizare!are tarife preferentiale vad....aia e poate ma indur vreodata sa vad ce e atat de laudat.Pentru ca atat are tariful de cand presteaza,cauta si tu la postarile ei si ai sa vezi. Link spre comentariu
daredevil27 Reputație: 296 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 30, 2016 si unii de ce au platit 100?poate era client fidel? Link spre comentariu
george vranici Reputație: 80 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Dragi cofrati,Nu puteam sa inchei acest an fara sa o mai vad o data pe Carmenuta,,incitat fiind si de pozele postate mai sus de Alexgama,si bine am facut.Am sunat-o si mi-a raspuns din prima si in 15 minute eram la ea.Mi-a facut o primire calduroasa in costumatia rosie de Mos Craciun.Cateva minute ne-am sarutat ca doi indragostiti apoi a inceput sa ma mangaie si sa-mi produca o erctie de nu mai aveam rabdare sa ajung in pat cu ea.Ce a urmat a fost o nebunie.I-am facut un sex oral pana la orgasm dupa care mi-a spus ca doreste sa ma suga si ea pe mine.Nu cred ca am rezistat mai mult de 5 minute si am fost nevoit sa o opresc pentru ca as finalizat prea repede.Un minut de pauza cu saruturi pasionale si am trecut la normal in diverse pozitii.Cand am simtit ca se apropie finalul i-am cerut sa trecem in 69 bucurandu-ma de savoarea pasaricii ei pe de o parte si de sexul oral minunat pe care mi-l facea.Finalizarea a fost in gurita ei care nu a incetat sa suga pana nu i-am facut semn ca este ok.Am mai stat pret de 5 minute intinsi in pat sa ne relaxam timp in care ma saruta si ma mangaia cu tandrete.Ce sa mai spun?Este o fetita extraordinara,lipicioasa si fermecatoare.Pot spune ca s-a mi inplinit un pic nu mai este asa de slaba cum am cunoscut-o eu la inceput,are forme mai frumoase,i-au mai crescut sanii si arata mult mai bine.Ma bucur ca existi Carmen.Notele pe care i le dau sunt numai de 10.Cadoul oferit 100 lei si o ciocolata bonus.La multi ani Carmenuta si sa ne vedem mai des la anul.La multi ani tuturor colegilor care cred in ea si si-o doresc. 4 Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 100 lei . mai sus un coleg se tot mira de ce i a cerut 150 si are dreptate .. eu unu nu o inteleg mie nu mi raspunde deloc de ce nu stiu jur ca nu stiu . degeaba zice nenea maverik ca la toti e la fel ca nu e dovada ultima postare a lui vranici . pe net are anunt cu 100 nu conteaza client vechi nou poate si ala nou devine vechi .e tare ciudata tipa Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Decembrie 31, 2016 100 lei . mai sus un coleg se tot mira de ce i a cerut 150 si are dreptate .. eu unu nu o inteleg mie nu mi raspunde deloc de ce nu stiu jur ca nu stiu . degeaba zice nenea maverik ca la toti e la fel ca nu e dovada ultima postare a lui vranici . pe net are anunt cu 100 nu conteaza client vechi nou poate si ala nou devine vechi .e tare ciudata tipaPai daca nu-ti raspunde si ti se pare ca e ciudata,de ce te agiti?Treci mai departe,nici nu trebuie sa intelegi de ce nu-ti raspunde...stie ea foarte bine ce face si ce preturi are.Nu are nici un anunt cu 100 lei,niciodata Carmen nu a pus preturi la anunturi.Cat despre pareri,eu stiu ca se spun numai dupa o vizita,aici se fac recenzii,nu comentarii aiurea. 1 Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 ma nene . de ce ti se pare tie ca stie ea dece nu raspunde? ce i am facut am fututo fara sa platesc sau ce ? si 2. nu a postat nimic cu pret nu posteaza nimic oricum . dar din recenzii reiese 100 si la unii 150 dupa cum a zis si tipul de mai sus .asta nu e ciudatenie? Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Buna va reamintesc tarifele 100ron oralul 150 ron oral+normal 30 min si 200 ron ora in acestea sunt incluse fantezii fetisuri si uro activ stapana anal nu fac iar legat de inaltime am 1.60 ca o mica rectificare va pupicesc dulce si va astept la mine Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Buna!Intrucat mi-am facut si eu cont tin sa va anunt ca tarifele sunt aceleasi pe care le cunosc toti cei care m-au vizitat (100 Ron o finalizare, 150 Ron 30 min si 200 Ron ora).Va astept cu drag,Carmen Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 ma nene . de ce ti se pare tie ca stie ea dece nu raspunde? ce i am facut am fututo fara sa platesc sau ce ? si 2. nu a postat nimic cu pret nu posteaza nimic oricum . dar din recenzii reiese 100 si la unii 150 dupa cum a zis si tipul de mai sus .asta nu e ciudatenie?Tu crezi ce vrei,pastreaza-ti parerile pentru tine,atata timp cat aici se fac recenzii si nu comentarii aiurea. 2 Link spre comentariu
alexgama Reputație: 522 Postat Ianuarie 1, 2017 Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Telefon: alexgaman Oras:PITESTI Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Nu cred că știa să citească pe atunci , nu poți avea pretenții de la un asemenea individ . Mă nene .... 2 Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 doi destepti . haha .bai einstinilor lasati o asa ca stiu f bn ce am zis ca am scris clar ca si mie mi a zis o data la tel ca daca vreau sa ma duc o fin 150 si 2 fin 200 daca era spunea si de vrajeala cu o jum d ora asta inseamna ca su eu si tipu care s a mirat cand i a zis 150 .suntem 2 prosti si voi 2 mari destepti . felicitari Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 doi destepti . haha .bai einstinilor lasati o asa ca stiu f bn ce am zis ca am scris clar ca si mie mi a zis o data la tel ca daca vreau sa ma duc o fin 150 si 2 fin 200 daca era spunea si de vrajeala cu o jum d ora asta inseamna ca su eu si tipu care s a mirat cand i a zis 150 .suntem 2 prosti si voi 2 mari destepti . felicitariTreci mai departe. 1 Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Treci mai departe.Nu-ți convine,nu te duci!Asa cum ea nu e obligata sa primească pe oricine,asa nici tu nu ești obligat sa te duci la oricine!E simplu nu?Și nu-i problema,sunt destui care merg la ea și foarte multi care vor sa ajungă dar nu reușesc...nu e absolut nici o pierdere pentru ea dacă nu te duci 1 Link spre comentariu
sharkyboss Reputație: 384 Postat Ianuarie 1, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Vb lui colegu' Maverick...treci mai departe 1 Link spre comentariu
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 colegii mei perfect de acord nu e pierdere pt ea dar nu cred ca i strica niste clienti in plus si inclusiv banuti in plus. Link spre comentariu
copilul cuminte Reputație: 155 Postat Ianuarie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Vad ca se fac niste discutii total aiurea si fara niciun sens.Carmen este o fata realmente deosebita, cee ce face ii place, pune mult suflet si pasiune, urmareste ca in primul rand partenerul sa fie multumit. Si majoritatea suntem f multumiti, cand plecam de la ea avem impresia ca plecam de la o prietena sau ceva de genul.....Si pentru a nu ,,perturba,, atmosfera super placuta pe care o creaza, multi dintre noi nu vorbim nimic de ,, cadou,, ii lasam ,,cadoul,, la plecare fara a mai spune nimic... Fata are mult bun simt, asa ca trebuie sa o tratam frumos! 1 Link spre comentariu
eu8530 Reputație: 1 Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 Bună Carmen ești disponibila astăzi? Link spre comentariu
ionut76 Reputație: 87 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Nu are cum sa fie disponibilă din moment ce are telefonul închis. Nici cu mesaj nici pe nr de telef. de aici nu răspunde de luni. Oare sa fie cu circuit inchis? Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Revine...a fost sau este in perioada de repaus a lunii... Link spre comentariu
havana Reputație: 336 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Cuba Oras:Cuba Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Revine...a fost sau este in perioada de repaus a lunii... am vorbit acum cateva zile si asa mi-a spus si mie Link spre comentariu
bumbelbe Reputație: 53 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Salutare tocmai am venit de la Carmen...ca de obicei detaliile sunt de prisos...era foarte sexi și i-am propus sa ma lase să-i fac niște poze, a fost foarte greu de înduplecat dar într un final a fost de acord asa ca va arat și vouă doar puțin din noul meu album erotic...o sa mai revin și cu altele...fata asta e criminala...bafta și spor la fututi băieți. 5 Link spre comentariu
bumbelbe Reputație: 53 Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Mamaaa ce păsărika are fata asta.shhshdysyydududyh Link spre comentariu
maverickboy Reputație: 148 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Observ ca a schimbat lookul,abia astept sa ma duc maine sa vad cum o prinde vopseaua! Link spre comentariu
oklm Reputație: 9 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 E cea mai buna 2 Link spre comentariu
bumbelbe Reputație: 53 Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 După cum am promis ieri am mai revenit cu niște poze...delectati-va privirea. 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate