Sari la conținut

0758186266

Postări Recomandate

Postat

Buna din nou apelez la administrator sa imi schimbe nr de tel 0758392603 lam schimbat din cauza la cn care suna cu nr ascuns si vb foarte urat de aceia va rog sunati cu nr.normal.ca eu nu ma apelez inapoi va.inteleg ca aveti uni fam.dar aveti.incredere in mn.Va.asteapta Karina va pupacesc pe toti

• Like 1
Postat

si scz dragi mei ca iar am fost nevoita sa imi.schimb nr dar imi vb prea urat cel care suna cu.nr ascuns va pupa karina

• Like 1
Postat

si scz dragi mei ca iar am fost nevoita sa imi.schimb nr dar imi vb prea urat cel care suna cu.nr ascuns va pupa karina

Nu mai raspunde la numerele ascunse. De obicei persoana respectiva daca nu e bagata in seama...se va satura de sunat...probabil :)

• Like 2
Postat

Asa voi.face dragul meu iti dai seama ca nici mie nu imi place lucrul asta dar ma deranjeaza ca va pun pe voi mereu in dilema cu nr de tel va pup

• Like 1
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Seteaza pe telefonul tau numerele ascunse ca automat respinse si nu mai deranjeaza ca nici nu o sa observi ca iar a sunat unul cu ascuns, o sa vezi doar apelurile pierdute :)

• Like 2
  • Telefon: archon.archon
  • Oras:Suceava
Postat

Schimbă sau nu nr., clar că o va deranja in continuare...o fi vreun frustrat...

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare si bine ai venit pe forum karina,te asteptam cu drag sa revii cu poze noi si cu ofertele tale.Cu respect

fluci in dinti si tu si mata!

Postat

Karina...mai poti fi contactata sau ai lasat o baltă?

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Karina asteptam  sa revi :kiss2

am vorbit eu cu ea la telefon si mi-a spus ca nu mai e valabil anuntul.Confirmarea ei a fost ca nu e temporar.

Postat

Buna dragi mei. Rog administratoru sa stearga vechiul numar de telefon si sa il adauge pe cel nou 0756268047 va rog frumos.Multumesc frumos o seara frumoasa va doresc si va pup dulce

• Minus 1

Postat

Salutare la toata lumea anuntul este valabil numai pentru Botosani.Nr de tel la care ma gasiti este 0756268047. Va pup dulce pe toti Karina

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...