nfhh Reputație: 276 Postat Ianuarie 15, 2017 Postat Ianuarie 15, 2017 salutare,mai este de actualitate, mai este activa? nu reusesc sa dau de ea
radddu Reputație: 161 Postat Decembrie 17, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Decembrie 17, 2018 Salutare tuturor! Am deschis acest topic pentru a scrie o recenzie despre Antonella.Am căutat să văd dacă pot scrie o recenzie și pe celelalte topic-uri despre Stăpâna Antonella, însă toate sunt închise și nu se mai pot scrie recenzii. Acum urmează recenzia mea despre Mistress Antonella: Modalitate de contact: telefon 0730840738 Prima interacțiune a mea cu Mistress Antonella a fost prin a îi trimite un mail pe site-ul ei https://www.mistressantonella.com, în care am specificat ce fantezii am și ce îmi doresc eu de la ea. Raspunsul de la Mistress Antonella l-am primit tot pe mail, într-un interval relativ scurt.I-am comunicat că am aflat despre ea de pe site-ul nimfomane.com și apoi am continuat discuția telefonic.La telefon, Antonella este calmă, deschisă la orice discuție și fără să te grăbească, ba din contră, îi place să vorbească despre dominare și BDSM.Am ținut legătura cu Mistress Antonella prin mesaje și la telefon și i-am spus că sunt interesat de o întâlnire cu ea.Eu fiind din Pitești, am stabilit o zi de comun acord când ne putem vedea și apoi am confirmat programarea cu o zi înainte, iar astăzi am fost la ea. Cunoscând-o pe Antonella doar din poze, mi-am dorit extrem de mult să o cunosc și personal, fiind extrem de excitat de felul în care arată. Odată ce am ajuns la locația ei, Mistress Antonella îmi deschide ușa și în spatele ei găsesc o superba domnișoară, care însă în ciuda tuturor aparențelor este o Stăpâna în adevăratul sens al cuvântului.Este o fire calmă,este naturală și are o atitudine de domina, fără a fi nevoită să joace vreun rol. Am fost poftit în casă și am început să discutăm despre dominare și acest frumos domeniu al BDSM-ului, ce îmi place și ce anume îmi doresc să se întâmple pe tot parcursul întrevederii. Toată acțiunea petrecută cu Mistress Antonella nu am să o detaliez, însă am să mă refer la anumite lucruri pe care le-am remarcat la Stăpâna Antonella. Mistress Antonella este o Stăpâna în adevăratul sens al cuvântului și nu are limite în a face lucruri ce au legătura cu dominarea.Are o atitudine de o adevărată domina.Ca persoană, este foarte comunicativă, cu bun simț și profesionistă în ceea ce face, fiind foarte atentă la cerințele și preferințele celui cu care interacționează."Camera" unde se desfășoară acțiunea are tot ce ii trebuie și aici găsești tot ceea ce are legătură cu BDSM-ul, ba chiar și un "tron" de Stăpână.😠Mistress Antonella arată impecabil, așa cum arată o zeiță. Are un corp perfect, manichiura și pedichiura impecabilă, extrem de sexy și niste picioare absolut DIVINE.ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ De înălțime nu este foarte înaltă, însă pe tocuri arată senzațional.Pe tot parcursul întrevederii nu m-am simțit deloc grăbit, petrecănd în compania ei două ore. "Tributul" plătit lui Mistress Antonella a fost de 450 RON pentru o oră.Sunt un mare pasionat de dominare, însă fiind prima experiență în adevăratul sens al cuvântului cu o domina, am ales că această experiență să fie cu Mistress Antonella.La finalul ședinței am rămas cu Mistress Antonella câteva momente pentru a mă întreba cum a fost această experiență pentru mine și cum mi s-a părut. Per total am avut parte de CEA MAI FRUMOASÄ‚ experiență legată de dominare cu Mistress Antonella.Din parte mea, Mistress Antonella primește nota 10+ la absolut toate capitolele. ÃŽți mulțumesc frumos încă o dată pentru această experiență minunată pe care am trăit-o în compania ta, Mistress Antonella! Cu siguranță nu am să uit vreodată această experiență!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Cu siguranță voi reveni la Mistress Antonella O seară bună tuturor! Radu. 1 1
tudor1 Reputație: 55 Postat Decembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2018 Pare mai mult a postare pentru SEO (pt cei ce cunosc).Nu cred ca este locul ideal pentru asa ceva, aceasta stapana fiind destul de cunoscuta si apreciata de persoanele de pe acest forum.Parerea mea ;) Salutare tuturor!Am deschis acest topic pentru a scrie o recenzie despre Antonella.Am căutat să văd dacă pot scrie o recenzie și pe celelalte topic-uri despre Stăpâna Antonella, însă toate sunt închise și nu se mai pot scrie recenzii.Acum urmează recenzia mea despre Mistress Antonella:Modalitate de contact: telefon 0730840738Prima interacțiune a mea cu Mistress Antonella a fost prin a îi trimite un mail pe site-ul ei https://www.mistressantonella.com, în care am specificat ce fantezii am și ce îmi doresc eu de la ea.Raspunsul de la Mistress Antonella l-am primit tot pe mail, într-un interval relativ scurt.I-am comunicat că am aflat despre ea de pe site-ul nimfomane.com și apoi am continuat discuția telefonic.La telefon, Antonella este calmă, deschisă la orice discuție și fără să te grăbească, ba din contră, îi place să vorbească despre dominare și BDSM.Am ținut legătura cu Mistress Antonella prin mesaje și la telefon și i-am spus că sunt interesat de o întâlnire cu ea.Eu fiind din Pitești, am stabilit o zi de comun acord când ne putem vedea și apoi am confirmat programarea cu o zi înainte, iar astăzi am fost la ea.Cunoscând-o pe Antonella doar din poze, mi-am dorit extrem de mult să o cunosc și personal, fiind extrem de excitat de felul în care arată.Odată ce am ajuns la locația ei, Mistress Antonella îmi deschide ușa și în spatele ei găsesc o superba domnișoară, care însă în ciuda tuturor aparențelor este o Stăpâna în adevăratul sens al cuvântului.Este o fire calmă,este naturală și are o atitudine de domina, fără a fi nevoită să joace vreun rol.Am fost poftit în casă și am început să discutăm despre dominare și acest frumos domeniu al BDSM-ului, ce îmi place și ce anume îmi doresc să se întâmple pe tot parcursul întrevederii.Toată acțiunea petrecută cu Mistress Antonella nu am să o detaliez, însă am să mă refer la anumite lucruri pe care le-am remarcat la Stăpâna Antonella.Mistress Antonella este o Stăpâna în adevăratul sens al cuvântului și nu are limite în a face lucruri ce au legătura cu dominarea.Are o atitudine de o adevărată domina.Ca persoană, este foarte comunicativă, cu bun simț și profesionistă în ceea ce face, fiind foarte atentă la cerințele și preferințele celui cu care interacționează."Camera" unde se desfășoară acțiunea are tot ce ii trebuie și aici găsești tot ceea ce are legătură cu BDSM-ul, ba chiar și un "tron" de Stăpână.Mistress Antonella arată impecabil, așa cum arată o zeiță. Are un corp perfect, manichiura și pedichiura impecabilă, extrem de sexy și niste picioare absolut DIVINE.De înălțime nu este foarte înaltă, însă pe tocuri arată senzațional.Pe tot parcursul întrevederii nu m-am simțit deloc grăbit, petrecănd în compania ei două ore."Tributul" plătit lui Mistress Antonella a fost de 450 RON pentru o oră.Sunt un mare pasionat de dominare, însă fiind prima experiență în adevăratul sens al cuvântului cu o domina, am ales că această experiență să fie cu Mistress Antonella.La finalul ședinței am rămas cu Mistress Antonella câteva momente pentru a mă întreba cum a fost această experiență pentru mine și cum mi s-a părut.Per total am avut parte de CEA MAI FRUMOASĂ experiență legată de dominare cu Mistress Antonella.Din parte mea, Mistress Antonella primește nota 10+ la absolut toate capitolele.Îți mulțumesc frumos încă o dată pentru această experiență minunată pe care am trăit-o în compania ta, Mistress Antonella!Cu siguranță nu am să uit vreodată această experiență!Cu siguranță voi reveni la Mistress AntonellaO seară bună tuturor!Radu.
unicxx Reputație: 9 Postat Decembrie 20, 2018 Postat Decembrie 20, 2018 "Cu siguranta" o postare "in adevaratul send al cuvantului"...
unicxx Reputație: 9 Postat Decembrie 20, 2018 Postat Decembrie 20, 2018 "Cu siguranta" o postare "in adevaratul sens al cuvantului"...
Postări Recomandate