called=saw=screwed Reputație: 9 Postat Mai 13, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 13, 2015 Anuntul:http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7758870/btuneta_si_roscata/Acum sa fac si recenzia....:Am mai fost pe la ele in trecut, pe bruneta o cheama Ella si pe roscata Maria, parca. In ziua in care m-am dus eu, era activa doar Ella, asa ca am trecut la fapte. Totul a fost destul de ok si domnisoara chiar are tot ce ii trebuie: Cur, Boobs, Talie...Recent, m-am gandit sa revin asa ca am mai sunat odata, mi-a dat(din nou) locatia(pe undeva pe langa Hotel Oxford). Ca pret mi s-a parut super okay(60 lei fin) dar cand am fost a doua oara, am inteles si de ce. Acum, poate ca am prins-o pe Ella intr-o zi proasta dar a fost complet dezinteresata de act in sine si a fost una dintre cele mai 'mecanice' experiente de genul asta. Oricat as fi incercat sa 'complic' situatia era absolut acelasi lucru. Sincer, ma plictisisem la un moment dat. Dezinteres total-bifat, plictiseala imensa din partea ei, care, logic, s-a transmis si la mine-bifat, mirosuri suspecte-surprinzator dar...bifat...Alt lucru care m-a suparat e ca prima oara a stat si 'mama iedului', fiind unul dintre motivele pentru care m-am si intors la ea(o avantajeaza enorm pozitia aia, cel putin in opinia mea)...In schimb a doua oara a spus ca nu sta capra. Asa ca, dupa ce am intrebat: 'de ce?' si ea a raspuns ca pur si simplu nu sta, m-am ridicat si am plecat.(fara sa cer banii inapoi...cat am putut sa regret dupa ca nu i-am cerut..)Nu ca m-as mai intoarce sa vad ce poate Maria deci, poate ajunge unul din voi pe acolo si lasa o recenzie. Eu, doar printr-o minune sau sub influenta unei substante ma mai intorc acolo. In concluzie, dupa a doua experienta: De evitat!Oral: prima oara 5(era aproape la fel de mecanic dar parca isi dadea putin interesul)A doua oara 3(mecanic fara pic de interes si grabit)Normal: prima oara 7(destul de okay si pozitia capritei a ridicat nota)A doua oara 3(la fel de mecanic ca si oralul)Anal: nu a fost cazul...GFE: prima oara 7(destul de comunicativa si macar zambea)A doua oara 0(Scoteai cuvintele de la ea cu clestele, fata ei exprima dezinteres si plictiseala continua si, pe langa asta, cand se intampla minunea sa scoata un cuvant, vorbea de parca o certai...)Astept sa vad daca se duce cineva si pune o recenzie cu Maria. Singurul sfat: Daca bruneta are o fata de zici ca a trezit-o cineva cu vuvuzela, nu indrazniti!... 2
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 13, 2015 Postat Mai 13, 2015 au topic cu recenzii bunicele http://nimfomane.com/forum/topic/39492-0730331530-sau-0752841336-2-satene/
called=saw=screwed Reputație: 9 Postat Mai 14, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 14, 2015 au topic cu recenzii bunicele http://nimfomane.com/forum/topic/39492-0730331530-sau-0752841336-2-satene/Au fost, de fapt, a fost bunicica prima oara. Nu cred ca ar ceva in neregula cu ele intr-o zi mai buna. In schimb, cum spuneam cu sfatul: Daca Ella are o fata plictisita, nu va sfatuiesc.
called=saw=screwed Reputație: 9 Postat Mai 14, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Mai 14, 2015 Oricum, apropo de topic, sunt de acord cu J0hnny.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum