Sari la conținut

MARINA - 0760162535 (Piata Romana)

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Avand in vedere ca domnisoara are pozele si anunturile publicate pe net si nefiind vorba de informatii cu caracter personal thread-ul va ramane ca si pana acum. Daca va anunta ca se va retrage thread-ul va fii inchis si mutat la Arhiva :D

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

@pisicutsBuna Pisicuts, asa cum a spus si danspataru35 o sa ma retrag de aceea te rog mult sa stergi acest thread.Multumesc !

Vizitator cristi01
Reputație: 0
Postat

buna Marina! daca "o sa te retragi" inseamna ca inca nu te-ai retras! cum putem sa mai ajungem la tine pe ultima suta de metri daca nr de tel din thread nu il mai folosesti?

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

Conform cererii topicul se inchide si se arhiveaza!

Postat

Tocmai ce-am primit azi informaţii cum că Marina a fost prinsă de un "peste". Nu stiu cât de serioasă e sursa, am discuţia salvată pe mess cu respectivul. Topicul ramane aici pana la noi informaţii.

• Administrator
Reputație: 114769
Postat

Oh da, a trimis vreo 2 mesaje si la mine in care m-a rugat sa nu-i mai fie public acest thread, a scris ca are niste probleme.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Sursa care mi-a dezvaluit azi ca e posbil ca fata sa fi fost racolata de vechiul peste (atentie, avea peste cand avea topicul activ aici), e un tip disperat care nu mai da de ea cica. Pana in urma cu vreo 10 zile Marina cica a stat la el (posibil ca si el sa fie peste, desi Marina n-a mai avut nici un anunt public), a spus ca e foarte bolnava si ca a disparut de la el fara nici un cuvant de adio etc etc :). Am discutia cu respectivul salvata intr-un word la birou cu print screen, daca e necesar o postez aici.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...