Sari la conținut

Cosmina 0731514053 / 0721038929 - o nesimtita, de evitat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Vazuta azi in Flavia cu tiganul la brat ;) Mai activeaza?

• Like 1
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Vazuta azi in Flavia cu tiganul la brat ;) Mai activeaza?

Ca doar n-o'nebunit sa s-apuce de munca.

N-are tigana rabdare sa faca 200 / h din sex , vrea in 10-15 minute cum o munci  ea pe 100 / 8h ? Si poate nici atat nu ia la cat de analfabeta e . Dupa ce n-o mai vrea nimeni cand s-o babi s-apuca de vraji

• Like 2
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Chiar azi am vazut un topic pe un alt oras.. deci e in deplasare 

Postat

Bai fratilor,am vazut-o si eu cu tiganul ala libidinos in piata,acum pe bune,nici gratis n-as mai vrea-o...

• Oras:Sahara
  • Oras:Sahara
Postat

Mai futeti boraturii dinastea de  alte etnii :)) poate va treziti si cu vreo boala

• Like 1
Postat

e vina mea ca m-am dus! fata are poze supermegareale si chiar cu fata!!! deci ma atras e foarte draguta doar ca e tiganca si eu nu ma bag in asa cva.mi se parea in acelasi timp chiar aiurea bun ai poze reale fata tot si te duci si refuzi.sunt casatorit si nu am chef de chemari pe la politie si sa imi vina pe acasa citatii...etc etc...aveti dreptate am gresit...dar a fost pt linistea mea

buna mincinosule sunt sorin frunza ce va ma place sa mintiti mai fratilor,nustiu ce castigati cu minciunile astea si eu sunt barbatu ei ok

Postat

buna mincinosule sunt sorin frunza ce va ma place sa mintiti mai fratilor,nustiu ce castigati cu minciunile astea si eu sunt barbatu ei ok

fraierica nimenea nuti ia bani cu japca tu suni si tu vi singurel fraierica giamantan

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

:shrk grija mare  :laugh2

Vizitator rasca
Postat

Si pe Alba Iula saptamana trecut

Vizitator tmdud
Postat

A dus-o Sorinel in turneu  :atm :))

Postat

sa ma lingeti toti in pizda sau defapt mati lins si in pizda si in cur si in plus platita ca alta sansa nu aveti fraierilor aviz numai la cine nu mai are lok de pizda mea pisatilorrrrrrr sunt cosmina

Postat

acuma decat sa va faceti o laba trista sau o laba indiana sa va faceti,ce norti vostri mai ma urmariti daca eu sunt tiganca si jegoasa ,pisatilor eu sunt mai curata in cur ca voi in gura cacati imputiti ce sunteti,cand veneati la mine si va puneam la dus faceati dus si cand va stergeati va ramanea cacatu de la cur pe prosop fatumas in gura voastraaaaaaa

Postat

Zi-le domnu' Gigi, zi-le domnu' Gigi Glumesc, ai dreptate nu se aleg cu nimic, pun ele ceva bani deoparte probabil dar se alege praful de tot la un moment dat.

Dar totuși mai sunt fete serioase in orasul ăsta?

ba fraiere eu chiar mial luat casa si multele altele pe bani astea ca eu si in ziua de azi castig  intro zi cat tu nu faci in 3 luni fraierica geamantan,vam deranjat eu cu ceva de nu mai aveti loc de mine

Postat

Mai futeti boraturii dinastea de  alte etnii :)) poate va treziti si cu vreo boala

boratura esti tu fraiere si boli aveti voi ,ca eu nu ma fut fara voi ati vrut multi sa ma futeti fara si inca sa ma platiti in plus si tot tu sau tot voi vb murdarilorrrr,,am mai zis eu sunt mai curata in cur ca tine si ca voi in gura jegurilor,voi asa pizda ca mine numai daca platiti futeti rest labaaaa trista

Postat

boratura esti tu fraiere si boli aveti voi ,ca eu nu ma fut fara voi ati vrut multi sa ma futeti fara si inca sa ma platiti in plus si tot tu sau tot voi vb murdarilorrrr,,am mai zis eu sunt mai curata in cur ca tine si ca voi in gura jegurilor,voi asa pizda ca mine numai daca platiti futeti rest labaaaa trista

daca tot sunteti barbati intrati pe facebukul lui al meu frunza sorin si vb asa cu el sa stim si noi cu cine vb daca tot aveti coaie pe aici ca sobolani pe ascuns si ca lasi intrati pe el si vb ca barbatiii daca sunteti barbati ok

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...