masternice Reputație: 55 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 15, 2015 Sunat azi :35 de ani,1,67cm,roscata, ofera sex total, oral neprotejat fara CIM.Preturi: 130\ h, sex total, 80 de lei- 30 de min, sau 60 de lei O+N.Locatie: bld. 1 Dec 1918, visavis de reprezentanta Fiat. 1
titilescu Reputație: 5166 Postat Mai 15, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Mai 15, 2015 Masternice...noi ar trebui sa înțelegem ca ai testat-o deja?Si ce-ai scris mai sus e cumva recenzia ta .....ca la carte? Nu de alta dar mai cam dat pe spate.....
masternice Reputație: 55 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 15, 2015 @futilescu, doar am sunat si am aflat ce ofera d-na in plus fatza de ce are in AT. O recenzie cum trebuie voi face cand am s-o testez.Daca te-am dat pe spate, pune frana. De chibiti d-astia ca tine, ragaie forumul.
titilescu Reputație: 5166 Postat Mai 15, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Mai 15, 2015 @futilescu, doar am sunat si am aflat ce ofera d-na in plus fatza de ce are in AT. O recenzie cum trebuie voi face cand am s-o testez.Daca te-am dat pe spate, pune frana. De chibiti d-astia ca tine, ragaie forumul.Sezi blând Bubico! Daca te-ar fi interesat cit de putin regulamentul forumului, ai fi reținut ca topicul se deschide la Orientare nu la Testate. P.S. Ma uit la tine și nu pot sa nu remarc ca deși ești mai veteran ca mine ai cam pierdut timpul pe aici degeaba. Daca atât de nice poți sa fii...atunci te rog sa ma ignori pe viitor.
masternice Reputație: 55 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 15, 2015 Posibil sa fi postat gresit. Rog un admin sa indrepte greseala.Masturbare placuta, d-le @futilescu.
titilescu Reputație: 5166 Postat Mai 15, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Mai 15, 2015 Posibil sa fi postat gresit. Rog un admin sa indrepte greseala.Masturbare placuta, d-le @futilescu.Albert Einstein spunea cândva: "Doar doua lucruri sunt infinite: universul și prostia umana, însă nu sunt sigur despre primul" 2
marix Reputație: 9360 Postat Mai 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2015 Mai era una', lasa omu' ca are mintea odihnita!Doar a testat conexiunea telefonica ... doar e zona de teste ... 2
laury Reputație: 24072 Postat Mai 15, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 15, 2015 @masternice, poze din anuntul at nu pui sau nu are?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2015 Postat Mai 15, 2015 60 LANCA, maseuza, ofer masaj de relaxare intr-un cadru discret si curat la domiciliul meu, Titan, Poarta 4poza furata: http://www.erry.ro/blog/wp-content/uploads/2012/04/Rochie-Lady-White-Lux..jpg 4
masternice Reputație: 55 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 15, 2015 Par false de aceea nu le-am pus.Multumesc Corina.Tiengura viatza, ne-au napadit filozofii..P.S. @futilescu, cand erai tu puber, si vedeai pasarica pe net, o bateai cu batu' ?
omdelut Reputație: 40 Postat Mai 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 15, 2015 O sa ma "sacrific" maine daca nu cel tarziu poimaine si o sa revin cu un rezumat.
hau hau Reputație: 0 Postat Mai 15, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Postat Mai 15, 2015 Sunat azi :35 de ani,1,67cm,roscata, ofera sex total, oral neprotejat fara CIM.Preturi: 130\ h, sex total, 80 de lei- 30 de min, sau 60 de lei O+N.Locatie: bld. 1 Dec 1918, visavis de reprezentanta Fiat.am incercat sa sun la dudia si are telefonu inchis....
laury Reputație: 24072 Postat Mai 15, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 15, 2015 O sa ma "sacrific" maine daca nu cel tarziu poimaine si o sa revin cu un rezumat.Un barbat adevarat! Asteptam recenzia! 3
laury Reputație: 24072 Postat Mai 15, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Mai 15, 2015 am incercat sa sun la dudia si are telefonu inchis....Incearca sa suni in continuare si pune intrebari pe la anunturi, ca in rest nu te duci la nimeni. Zero recenzii!
omdelut Reputație: 40 Postat Mai 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2015 Locatia nu este chiar vis-a-vis de reprezentanta Fiat ci putin mai sus spre Auchan, intr-un bloc de garsoniere, de zece etaje, cu o singura scara. Aici sunt doua doamne: Andra si Anca. Sincer, nu stiu exact varsta lor pentru ca nu le-am intrebat si nici nu se cade sa intrebi. Andra, la cea la care am fost, este o femeie micuta de statura, tunsa scurt care pune accent pe curatenie si igiena personala. Are sanii mari si putin lasati dar sunt misto iar fundul este rotund si tare. Oralul foarte misto, mi-a placut singura chestie este ca nu poate sa stea la marginea patului sau peste. N-am obiectat oricum patul este o canapea extensibila. Despre Anca nu va pot spune multe pentru ca nu am apucat sa intru in camera. Am fost refuzat (prea tanar) dar din ce-am vazut la usa, este o bruneta destul de inalta, ceva burtica, draguta la fata. Preturile sunt urmatoarele: 60 lei (oral + normal), 80 lei (oral + normal + anal), 100 lei ora.Locatia: Cum am mai spus este curata, baie moderna, geluri, sapun. Tot ce trebuie. - 10Dama: N-am nimic de reprosat in privinta dansei. - 10Oral: 9Normal: 8 Pentru cei care vin cu masina exista locuri de parcare berechet. 6
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Doamna matura ofer sex total domnilor generosi la domiciliul meu .TITAN POARTA 4 Se recomanda Andra si are 34 ade ani pe publi24.. alt numar de telefon.. 0725091404.. Poti confirma daca aceste fotografii sunt reale?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2015 Postat Iunie 8, 2015 Doamna matura ofer sex total domnilor generosi la domiciliul meu .TITAN POARTA 4 Se recomanda Andra si are 34 ade ani pe publi24.. alt numar de telefon.. 0725091404.. Poti confirma daca aceste fotografii sunt reale?Pozele sunt FALSE ,apartin actritei XXX lexxxi lockhart 4
saturday.night Reputație: 750 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Touche!.. ochii tai sunt mai ageri..la prima cautare nu m-am dumirit..dar la o cautare mai atenta.. ai dreptate tinerete .. kiss
Membru Premium only-me Reputație: 17259 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Iunie 8, 2015 Touche!.. ochii tai sunt mai ageri..la prima cautare nu m-am dumirit..dar la o cautare mai atenta.. ai dreptate tinerete .. kiss Are antrenoare buna!! :laugh2 4
turbulente Reputație: 443 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Poze reale avem si noi cu domnisoara...sau ramane sa facem un drum pana la ea...sa vedem rezultatul??
krdjali Reputație: 120 Postat Iulie 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 31, 2015 Cu drum in zona Auchan Titan am scanat ce-i in zona. Programat cu doua ore inainte, intelegere respectata de ambele parti. Andra miniona, 30 si ceva de ani, zambitoare, vorbeste tch-tch-it. Buna cu draci, tonus, piele ingrijita, epilata, sanii si fundul la locul lor. Din pacate nu poate la ora, colega de garsoniera are si ea programarile ei. Zic OK si la 30 min 70 ron O+N. Prosop curat, asternut idem, baie ok, supervizat la dus (sa nu dau rasol sau ca sa stau linistit ca nu zgarma nimeni la poseta, ea stie)Trei vorbe, doua idei, actiune corecta, handjob mai bun ca oralul , normalul 3-4 figuri impuse. Dupa 15 min de actiune deodorantul doamnei capituleaza si un miros usor de truda umple vazduhul. Dupa aroma estimez o dieta axata pe proteine de origine animala. Drept care devin alert si ma incadrez in timpul alocat, din respect pentru portofelul doamnei. locatie OK, curat, cam cald 9, colega pe balcon, discreta, hraneste pasarele probabil doamna 8-9, buna grav, atitudinea rezervata. oral 6 normal 8 micuta,intra in ritm GFE 7-8 Recomandare cu oarece rezerve, poate dupa 2-3 intalniri iti poti da drumul sa muncesti in voie la corpul ala beton, poate de incercat si analul (in servicii de altfel), funduletul ala tare e jumate din ce au altele de varsta ei. 5
thuia Reputație: 121 Postat August 28, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 28, 2015 Anca 36 de ani Doamna matura ofer sex total in dif pozitii si fantezii erotice, domnilor interesati si manierati la domiciliul meu.Cer si ofer discretie si igiena.Poze reale. TITAN POARTA 4 0735.119.672 Confirma cineva pozele? 2
krdjali Reputație: 120 Postat August 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 28, 2015 Pozele sunt de aicihttp://nimfomane.com/forum/topic/43644-0768559695-matura-slim-30-ani/ Si au vaga legatura cu realitatea
masternice Reputație: 55 Postat August 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 28, 2015 @krdjali, felicitari, ai ochi de antrenor. Bravo !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum