Administrator pisicuts Reputație: 114293 Postat Mai 24, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Mai 24, 2015 spune-ne cum te simti azi amanda Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Mai 24, 2015 spune-ne cum te simti azi amanda"te" poate sa dispara 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2015 spune-ne cum te simti azi amanda Nu-mi spune ca-ti pasa de ce simt eu... Azi nu mai simt nimic si nu mai pun sentimente in nimic. De scanat m-am cam plictisit, deci nu ma intereseaza nici asta momentan.Ma simt foarte bine, nu-mi pasa. Poti sa faci trafic si fara scandal, baga subiecte interesante sau imbarliga un sexolog sa scrie pe forum....Mie mi-e lene. Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 24, 2015 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 24, 2015 Asa e.Nu ne pasa de tine. Ce-ar fi sa ne ignori și sa te duci pe alt forum. Eventual pe ăla de alcoolici, să-i înveți și pe ăia ce e lipsa de demnitate? 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2015 Din pacate pentru tine, va trebui sa ma suporti. Nu pot sa spun ca-mi pare rau pentru tine, dar iti repet daca e nevoie: Nu-mi pasa. Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Mai 24, 2015 Oras:b Oras:b Partajează Postat Mai 24, 2015 Dacă nu-ți pasa de ce faci efortul sa ne spui ca nu iți pasă?Stii ce scriu eu pe forumurile unde nu îmi pasă? Nimic. Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Mai 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 24, 2015 Fiecare cu stilul lui. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 13, 2015 :( mereu ratez marile faze, de-a dracii. cand oare mai pup eu cat domina fight (ca eu nu prea ma cert cu domine, e gen atractie bitch 2 bitch) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum