Sari la conținut

Cine se simte liber sa participe la o petrecere in luna Iunie?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti universitate
Postat

este greu...eu nu pot sa cred ca dupa 1 bere 2,3,.....5.........100 :) sau alte licori or sa stea cumintei

• Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati
Postat

este greu...eu nu pot sa cred ca dupa 1 bere 2,3,.....5.........100 :) sau alte licori or sa stea cumintei

Dar ce o sa facem Cristina? :))

Postat

o sa "spui povesti" :)))))

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dupa 5-10 beri va invat eu tehnica de developare in camera obscura ! :laugh2 :laugh2 :blushing2

• Oras:Braila
Postat

dupa 2,3....5... beri sunt unii care nu mai faci nimic cu ei, asa ca ptr cei care doresc chiar sa se simta bine nu reomand alcool mult :)

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Daca nu ma insel...s-a mai discutat odata despre o petrecere de genu....la inceput au fost la fel de multi doritori...si pana la urma a fost un party intre Tatiana sin un tip.... :)

Postat

da sa vb sa facem party ,dar am ramas doar eu si danielibus, singurul party care a fost am mai spus mai sus , a fost in 5 insi

• Like 2
  • Minus 2
Postat

o sa "spui povesti" :)))))

La gura sobei, in mijlocul lunii Iunie. :D

Postat

de DJ si de aparatura audio nu e nevoie? daca vreti sa faceti un party...apai faceti party frate...cel putin asta e parerea mea...intr-un apartament cu 2 camere sau 3 sau 4 nu mai e party...e doar un loc unde se pot aduna cativa oameni sa bea un spritz cu gandul la futaiurile care vor iesi. asta nu mai e party!!! party...la un lac in aer liber...cu cateva casute inchiriate cu boxe sa cada solzii de pe pesti...de pe cei din lac ma refer...si cine vrea sa se futa..se retrage la casute..cine nu..danseaza pe boxe..eu asa as vedea un party de genul asta

• Oras:buzau
Postat

Asa am zis si eu cobra.undeva la mare intr-o statiune mai non conformista.gen Costinesti,Vama,2Mai.

Postat

Linistiti-va baieti...

• Oras:Sud Est - Nord Vest
Postat

de DJ si de aparatura audio nu e nevoie? daca vreti sa faceti un party...apai faceti party frate...cel putin asta e parerea mea...intr-un apartament cu 2 camere sau 3 sau 4 nu mai e party...e doar un loc unde se pot aduna cativa oameni sa bea un spritz cu gandul la futaiurile care vor iesi. asta nu mai e party!!! party...la un lac in aer liber...cu cateva casute inchiriate cu boxe sa cada solzii de pe pesti...de pe cei din lac ma refer...si cine vrea sa se futa..se retrage la casute..cine nu..danseaza pe boxe..eu asa as vedea un party de genul asta

aparatura audio o pun eu la dispozitie..

Asa am zis si eu cobra.undeva la mare intr-o statiune mai non conformista.gen Costinesti,Vama,2Mai.

Si daca tu pui aparatura la dispozitie,eu aduc prezervative pentru toata lumea.

Deja o dam in vrajeala si caterinca ieftina. Nu va mai agitati baieti . Daca o sa fie , primul party va fi ceva restrans si fara prea mult tam-tam . Totul se face cu rabdare si cu cap . In timp cand vom capata incredere in mai multi , vom mari membri clubului. E usor de zis , eu vin , eu vreau , eu ma bag . Da mai greu e sa facem totul cu cap si gust .....si in acelasi timp si placut , linistit , totul intr-o atmosfera relaxanta .

• Like 2
Postat

De ce ai impresia ca e vrajeala?eu vb foarte serios.cu neincredere nu facem absolut nimic.doar din gura facem.bla bla bla si nimic concret.

Postat

eu mor de curiozitate sa vad daca se va infaptui ceva, ca de fiecare data toti au sarit ca vin si la final ramasesem doar in 2  :laugh2

Postat

unde vezi tu vrajeala si caterinca ieftina in ceea ce am spus eu? ceea ce vreti voi sa faceti nu mai e party ci futai in grup intr-un apartament. cel putin asa vad eu lucrurile. eu doar am dat o parere. dar vad ca imi sare lumea in cap. in domeniul asta lucrez si stiu ce inseamna un party...asa ca daca vreti sa va adunati 5-6 insi intr-un apartament unde iti pot bate vecinii in teava...e treaba voastra. la un party adevarat as fi participat si chiar m-as fi implicat sa iasa DISTRACTIE asa cum trebuie.

Postat

De ce ai impresia ca e vrajeala?eu vb foarte serios.cu neincredere nu facem absolut nimic.doar din gura facem.bla bla bla si nimic concret.

unde vezi tu vrajeala si caterinca ieftina in ceea ce am spus eu? ceea ce vreti voi sa faceti nu mai e party ci futai in grup intr-un apartament. cel putin asa vad eu lucrurile. eu doar am dat o parere. dar vad ca imi sare lumea in cap. in domeniul asta lucrez si stiu ce inseamna un party...asa ca daca vreti sa va adunati 5-6 insi intr-un apartament unde iti pot bate vecinii in teava...e treaba voastra. la un party adevarat as fi participat si chiar m-as fi implicat sa iasa DISTRACTIE asa cum trebuie.

Fiecare dintre voi aveti propria fantezie, unu sa futa la mare altu intr-o casuta pe lac.

Fanteziile voastre sunt destul de departe de ceea ce vrem noi sa facem, de aici si neconcordanta.

Postat

Nu a zis nimeni concret ca va fi intr-un apartament , vila ,sau casa inkiriata . Momentan sunt discutii . Inca nu se stie exact ce si cum . Party ....cred ca stim cu totii ce inseamna un party adevarat , Nu e nevoie sa lucram in domeniu sau sa fim mari DJ-ei . E usor sa faci un party , petrecere , distractie , etc . Mai greu e sa stii sa o intretii .

Si acum , fie vorba intre noi , daca ne adunam 10 golani fara sa ne stim unu pe altu si fara sa stim ce apucaturi are unu si altu , cine garanteaza siguranta fetelor si ca se vor simti bine.???

Ce vrei acum party cu 50 de persoane ?????

Postat

”””Cu neincrederea nu facem absolut nimic„„„„bine zis .

Intrebarea e ..cine garanteaza si ofera incredere 100%

Nu e bla bla bla .....e vorba de ceva serios si trebuie facut cu cap .

Postat

eu mor de curiozitate sa vad daca se va infaptui ceva, ca de fiecare data toti au sarit ca vin si la final ramasesem doar in 2  :laugh2

:iagree ...............si eu am vrut sa fac ceva de genul odata , daca tii minte si .....nik................am plecat din tara ca a intervenit ceva si nu sa mai facut nimik .

Da stii si tu asta.

Si eu am dubii .

Postat

De data asta se va intampla, deoarece eu sunt creierul actiunii (ce modest a sunat). :D :D :D

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...