Sari la conținut

Cine se simte liber sa participe la o petrecere in luna Iunie?

Postări Recomandate

• Oras:galati
Postat

:( daca n-a fost baiat cuminte ce sa-i faci:( cine ma mai cearta acum pe mine?;))

stai linistita,nu ramai tu "necertata".

• Oras:bucuresti universitate
  • Oras:bucuresti universitate
Postat

bubu  daca-ti zic pisi te superi:)))) eu am ramas setata:))) asa am reusit sa-l supar...

• Oras:Braila
Postat

Makavely daca se va ajunge sa se faca vreun party, criteriile vor fi stabilite de la inceput. Ori ne i talnim sa ne cunoastem(dar nu ca prieteni) si sa ne simtim bine la un pahar de suc, o cafea sau ce vreti voi, ori ne intalnim ptr gang-bang. La orice intslnire criteriile se stabilesc de la bun inceput

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Unii deja au pofte... :D

Postat

Deocamdata nu se mai face nimic . 

Organizatorul ”””petrecerii””” sa distrat fara voi .

After-Hour . A futut , fara sa plateasca .

:)))))))))

• Oras:Galati
Postat

cred ca la "petrecere" vroia sa stranga el banii si sa fuga cu ei :))))) sau sa ii plateasca Mariei datoria :))))

Postat

Tatiana a pus apartamentul la dispozitie.Maria Bonita ar fi spus ca vine,Deea la fel.Bun...3 fete.Eu unul confirm clar ca vin.Mai asteptam doritori/doritoare pentru a pune la punct detaliile exacte

Vizitator deea deea
Reputație: 0
Postat

Tatiana a pus apartamentul la dispozitie.Maria Bonita ar fi spus ca vine,Deea la fel.Bun...3 fete.Eu unul confirm clar ca vin.Mai asteptam doritori/doritoare pentru a pune la punct detaliile exacte

eu nu am confirmat ca vin...si chiar nu-mi mai doresc sa particip.. :girly

Postat

Nu am spus ca ai confirmat,doar ca ai fi spus "Postat 16 May 2015 - 04:13 PM

sa particip si eu?" Daca am inteles eu o oarecare intentie de a veni,imi cer scuze

Postat

eu nu am confirmat ca vin...si chiar nu-mi mai doresc sa particip.. :girly

deea , daca se va incropi ceva si se va face ceva la mine, eu personal chiar mi-as dori sa vii, siguranta si discretia ti-o voi asigura eu personal :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...