Sari la conținut

Ce ar trebuii vizitat?

Vizitator Eutuel123

Postări Recomandate

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Salut!

Propun sa avem acest topic, in care cei cu "experienta" sa propuna noi fete de testat(care nu au inca o recenzie)...recomandarile sa se face dupa cateva considerente, fata sa aibe sanse sa ajunga la top

1.aspect

2.poze reale

3.atitudine voce la telefon

3.servicii

4.etc

Eu as vrea sa merg sa incerc fete noi dar nu la "risc" maxim ...adica sper sa intelegeti

Fete care chiar merita sa putem imbogatii forumul cu fete de top nu cele de evitat...

Reputație: -419
  • Oras:București
Postat

Și cum te-ai gândit (sau gândiit) că propune cineva o fată pentru o primă recenzie cu poze reale... Nu trebuie deja o primă recenzie ca să se poată astfel certifica valabilitatea pozelor?

Nu te supăra dar nu cred că e fezabilă ideea ta. Sau poate nu ai exprimat prea bine ce aveai în cap.

• Oras:Bucuresti
Postat

In primul rand....nu vad de ce faci risipa de "i"-uri inca de la titlul topicului. Ok, suntem pe un site de curve si nu ca ma dau eu rotund, insa iti da senzatia de oarecare lipsuri.

Doi...cu ce ar fi diferit acest topic fata de sectiunea "Orientare....". Cel putin acolo fetele au propriul topic, aici se va creea in curand un talmes-balmes, vor exista fete nominalizate de nspe useri caci in secolul vitezei nimeni nu mai sta sa vada ce scrie 2 posturi mai sus...

Cand zici "cei cu experienta" te referi la userii care sunt mai colorati (nu la piele, ci la culoarea nickname-ului). Caci userii astia sunt mai preocupati sa dea lectii, au devenit VIP-uri...cati oare mai scriu recenzii pe un site devenit de divertisment?

Intentia ta este laudabila, in mod normal rezonez cu ceea ce-ti doresti, dar din pacate nu cred ca se mai poate reveni la asta.... :(

Vizitator Eutuel123
Postat

In lipsa de altceva am cautat si da se scrie cu un -i- dar parca atunci cand il rostesc simt nevoia de ce de-al doilea...din cum arata topicul de orientare nu prea "atrage" sa testezi pe cineva..nu prea mai apar fete "promitatoare" eu sunt dispus sa testez dar sa am o mica verificare ...nu stiu

Postat

In lipsa de altceva am cautat si da se scrie cu un -i- dar parca atunci cand il rostesc simt nevoia de ce de-al doilea...din cum arata topicul de orientare nu prea "atrage" sa testezi pe cineva..nu prea mai apar fete "promitatoare" eu sunt dispus sa testez dar sa am o mica verificare ...nu stiu

Asta pentru ca pe sectiunea respectiva se face un simplu copy-paste din diverse surse. Prea putini sunt cei care odata cu anuntul si pozele pun si niste informatii aflate prin telefon, de natura celor dorite de tine.

Sincer, mie imi place sa ma duc la fete nerecenzate, nu te duci cu niste asteptari create de altii. In felul asta reactionezi si interactionezi mai natural. Ok, poti lua multe "tepe" sau experiente nu tocmai ok, insa si astea fac parte din viata.

Decat sa ma duc la o fata de top promovata acolo in urma unor recenzii mincinoase (si verificate de mine pe propria piele), mai bine aleg ruleta si adrenalina.

Vizitator Eutuel123
Postat

Sincer eu am intalnit fete f ok la top, dar trebuie sa "alegi" sa citesti ceva recenzi...

Postat

Sincer eu am intalnit fete f ok la top, dar trebuie sa "alegi" sa citesti ceva recenzi...

Ar trebuii vizitat manualul de gramatica.

• Like 1
Postat

Ar trebui să scrieți mai mult pe telefon... Măcar cu un SwiftKey ați avea ajutorul telefonului cu literele în plus sau minus. Mă rog, most of the time.

Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
Postat

Eu testez fara nici o verificare inainte si nu ma mai plang.

Postat

Eu testez fara nici o verificare inainte si nu ma mai plang.

da, dar tu nu ești nici eu, nici tu, nici el...

Postat

da, dar tu nu ești nici eu, nici tu, nici el...

Ideea este simpla pentru titularul topicului dar si pentru alti colegi sa spunem "mai noi" pe forum. Se duc, nu le place, pleaca frumos si civilizat, scris recenzie cu ce au gasit acolo. Nu ii tine nimeni cu forta, doar pierd sa spunem o ora cu drumul.

Vizitator Eutuel123
Postat

Am deja vreo 3 experiente nasoale am scris pe forum...cate sa mai fac?

Postat

laury cred ca are uneori 3 pe zi din ce scrie... :)

:)

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Încearca sa vizitezi un muzeu ceva sau oraselu copiilor..

Vizitator
Postat

Am deja vreo 3 experiente nasoale am scris pe forum...cate sa mai fac?

eu cred ca experientele nasolae le-ai avut cu fete care nu au recenzii :)am dreptate?!

Vizitator Eutuel123
Postat

Nu, andra e una si i-am facut recenzie, a doua e tipa la 30 de ani matura slim, si inca 2 am intrat si am iesit...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...