laur.cantemir Reputație: 100 Postat Septembrie 14, 2011 Postat Septembrie 14, 2011 Cristina 0758808485Mihaela 0758808496 (anunturi luate din GDS)A fost cineva la domnisoarele ? Dupa numerele de telefon par colege... poate este una si acceasi persoana. Daca a fost cineva la ele sa ne delecteze si pe noi cu un comentariu... indiferet cat de scurt.De fapt am mai gasit 2 numere tot ale domnisoarelor (cred):FENOMENALA LA PAT 0758808486BLONDA APETISANTA 0758808495Tot in GDS ... 4 numere de tel. pentru acceasi locatie presupun... Nu-l roade pe nimeni curiozitatea de a le cunoaste si placerea de a ne povesti si noua experienta ?
prafuit Reputație: 36 Postat Septembrie 14, 2011 Postat Septembrie 14, 2011 Dar pe tine nu te roade curiozitatea de a le vizita şi apoi să ne împărtăşeşti şi nouă experienţa? http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/glare.gif
andrei19 Reputație: 0 Postat Septembrie 14, 2011 Postat Septembrie 14, 2011 Cele cu FENOMENALA LA PAT si BLONDA APETISANTA sunt fetele de pe Petre Ispirescu despre care s-a mai scris.Eu am fost de multe ori la ele. In general am fost multumit (poate si pt ca ma cunosc).
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum