Sari la conținut

Masaj Erotic - 0742454761 (Brazda - Simplon)

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat

Gagica o arde pe meleaguri straine. Ultima data era prin Italia. Sincer nici nu stiu de ce se tot intoarce cand se intoarce. O mai veni si ea pe la parinti si ca sa nu stea degeaba mai presteaza si pe la noi. Bravo ei!

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Salutareee dragilor :* va salut inca din tari straine , mai precis Italia ... asa cum bine stiti  ! Lucrez aici si intentionez sa raman o perioada mai indelungata ! Asa cum a scris mai sus ''tzipiripi'' vin sa imi vad familia si prieteni si din cand in cand mi se mai face dor de tara noastra :))) si pentru ca am atatia oameni dragi de cand lucrez in acest domeniu nu pot sa nu le daruiesc o parte din timpul meu petrecut in tara ! O sa vin in mai pe 20 acasa  dar nu stiu daca o sa lucrez  deoarece voi sta doar doua saptamani ! Daca imi pot face ceva timp si pt voi cu cea mai mare placere ... va pup si ii salut pe toti cei care ma cunosc personal :* si nu numai ! Multi pupici pt romanasi :* mei !!! P.s  am atasat si cateva pozici recente cu mine :D  sper sa va placa :)

post-91487-0-79631900-1398387163_thumb.jpg

post-91487-0-90686400-1398387237_thumb.jpg

post-91487-0-42970900-1398387275_thumb.jpg

post-91487-0-02002400-1398387320_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:graveyard
Postat

maria mi  se pare mie sau ai mai luat un pic in greutate...:) sau poate e doar o iluzie :) oricum frumoase pozici

• Membru Premium
Postat

maria mi  se pare mie sau ai mai luat un pic in greutate... :) sau poate e doar o iluzie :) oricum frumoase pozici

:))))) asa se vorbeste cu o fetita asa dagutza? :)))))

Maria, din punctul meu de vedere esti smotocibila rau :) Cand ajungi prin tara suna-ma. Nu il suna pe Sorin ca lui nu ii plac frumoasele :))))

Te pup!

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
Postat

sorine, cred ca la locatie ai vrut sa spui "who fucking cares", nu 'how fucking cares" :) imi pare rau...ti-as fi dat PM, dar nu pot in faza asta :) 

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

sorine, cred ca la locatie ai vrut sa spui "who fucking cares", nu 'how fucking cares" :) imi pare rau...ti-as fi dat PM, dar nu pot in faza asta :)

corect .. eram prea grabit cand am scris si chiar nu am observat pana acum mersi

la faza cu PM-ul baga repede 15 postari si se rezolva..:)

• Membru Premium
Postat

corect .. eram prea grabit cand am scris si chiar nu am observat pana acum mersi

la faza cu PM-ul baga repede 15 postari si se rezolva.. :)

vezi ca graveyard se scrie impreunat :))))) 

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Bunaaa Dragilorrr ... va trimit poziciii noiii !!! Salutariii si de abia astept sa ne vedem :) pupiciii :*

post-91487-0-29392800-1399735094_thumb.jpg

post-91487-0-93377400-1399735170_thumb.jpg

post-91487-0-65645500-1399735211_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:craiova
Postat

detalii ceva? masajul a ramas la fel de bun, l-a imbunatatit? pretul tot 200? locatia tot la scoala 23? fata tot la fel de simpatica?

Postat

tot la scoala 23, tot 200 ora desi ma grabeam si am stat cam 40 min, fata la fel de simpatica si spre dezamagirea noastra nu sta decat 1 saptamana. pleaca intr-o scurta vacanta apoi se reintoarce in italia...

• Membru Premium
Postat

a ajuns bine, am fost azi, din pacate nu sta mult

poate faci si tu o recenzie regulamentara....

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Salut,

Am fost si eu acum cateva saptamani la Maria. Era in tara atunci pt o perioada scurta.

Fata este simpatica, cea din fotografii, destul de protocolara dar stie sa-si faca treaba bine. Este scunduta, carne tare, sani fermi si piele fina.

Masajul de relaxare care cred ca a durat cam 30 min este bun si corect executat. Am inteles ca a facut si ceva cursuri. A muncit destul de mult la mine. In tot acest timp a stiut sa se faca placuta. Am stat 60 minute in total si decartat 200 lei. Baia este ok, locatia curata. 

Fata 8

Igiena 10

Locatia 9

Masaj 9

De revenit atunci cand e pe la noi.

• Like 3
Postat

Va trimittt multiii pupiciii celor care ma cunoasc si o vara cat mai  '' hott '' !!! Cred ca o sa imi fac timp , o zi - doua sa ne vedem ; saptamana viitoare ajung in tara !!! :*

post-91487-0-10033100-1406644901_thumb.jpg

post-91487-0-48664900-1406644936_thumb.jpg

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Fii draguta pana la capat si mai fa o recapitulare a serviciilor si a tarifelor. 

Multumim anticipat!

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Buna , o sa ajung cateva zile prin tara si o sa lucrez  o zi  mai exact duminica pe 25 ! pt programari sunati-ma sambata dupa  ora 15 : 00 ! Va pup !!! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...