paco23 Reputație: 20 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 Căutătorule poţi te rog să-mi explici şi mie ce este cu nivelul asta de alertă (Warning Level: 0%)?Explicaţia că aş avea mai multe conturi nu este adevărată, iar dacă sistemul vostru înregistrează IP fiecărui calculator vreau să-ţi spun că eu mă loghez de pe două calculatoare, unul de la serviciu unde avem mai mulţi colegi acces şi unul de acasă.Îţi mulţumesc anticipat pentru informare. 1
Zomby_79 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 Acelasi lucru l-am observat si eu , in cazul meu . Ne esti dator cu o explicatie .
prafuit Reputație: 36 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 Dacă Warning Level = 0% e de bine http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/yes.gif
Zomby_79 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 Prafuit tin sa te trag ''de urechi '' un raspuns incomplet , sau aici facem fiecare ce ne tine capu . Asa cum ceri o recenzie completa , altfel ban , ce sa intelegem . V-am mai avertizat insa tin sa cred ca o tineti tot pe a voastra . warm off topic .... Mulţumesc anticipat pentru informare.
paco23 Reputație: 20 Postat Septembrie 15, 2011 Autor Postat Septembrie 15, 2011 Dacă Warning Level = 0% e de bine http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/yes.gifDar explicaţia care ar fi Prăfuitule? :
prafuit Reputație: 36 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 ... warm off topic .... Mai bine te abţii de la... avertismente. PS: Pentru necunoaşterea limbii engleze s-a inventat Google translate. Use it
Zomby_79 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 Ps - decat sa cauti scandal mai bine ti-ai asuma responsabilitatea functiei si raspunzi la intrebarea acestui thread doar se vede ca stii sa dai raspunsuri pe masura .Nu de alta dar mai sunt si altii in aceasta situatie plus de asta pe masura raspunsurilor primite aici ne-am c-am facut si noi o impresie cu cine aveam de a face .
ciocan Reputație: 382 Postat Septembrie 15, 2011 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Septembrie 15, 2011 Pentru abateri **spam editat**e se poate acorda warn (avertisment). Atata timp cat warn = 0% inseamna ca userul respectiv nu a fost avertizat. Daca warn = 100%, la prima abatere userul este pasibil de ban.Warn se poate acorda in trepte sau tot deodata, decizia o iau moderatorii in functie de gravitatea abaterii.Sper ca ati inteles si nu mai insistati acum!O ZI BUNA!
Zomby_79 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 Multumim pentru raspuns , toata stima . In cel priveste pe celebru Prafuit era prea frumos daca isi indeplinea indatoriile si nu cauta '' samninta de scandal '' - acum stim si noi cu cine avem de a face . Ps - am rugat si in alt thread pe cei care administraza sa ofere respectu cuvenit fiecaruia doar este un forum , si nu propriu loc de ''joaca '' .
prafuit Reputație: 36 Postat Septembrie 15, 2011 Postat Septembrie 15, 2011 Ps - decat sa cauti scandal mai bine ti-ai asuma responsabilitatea functiei si raspunzi la intrebarea acestui thread doar se vede ca stii sa dai raspunsuri pe masura .Nu de alta dar mai sunt si altii in aceasta situatie plus de asta pe masura raspunsurilor primite aici ne-am c-am facut si noi o impresie cu cine aveam de a face .Puştiulică, răspunsul a fost pe măsura întrebării, dar a gândi, pentru unii constituie un mare inconvenient, încât le poate fi chiar fatal!PS: nu ne interesează frustrările tale vis-a-vis de culorile nick-urilorSă ai o zi... liniştită
Postări Recomandate