Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

PS>

Din interes de un pic de varietatate, am spus sa vedem ce mai e nou. Dupa o selactie de numere si ceva apeluri m-am hotarat pentru blonda, supla de 19 ani cu nr de tf 0751573633.

Am sunat am stabili ora, am ajuns in zona zimbru

Dupa identificare m-a invitat sus. Un ap cu 2 camere

Actiunea s-a intamplat undeva in sufragerie unde exista o canapea din imitatie de piele  fara lenjerie. Am rugat o sa puna ceva pe pat si s-a conformat.

Pret 80 nr oral p si normal p

Tipa e blonda cu forme nu tocami supla dar ok. Pielea alba, parul un amestec de blond cu saten.

inaltime cam 167 cu 52 kg

Actiunea> un oral protejat, fara prea multa manuta, cu un semi DT, cam repejor, trebuie sa insistati sa o faca mai rar si mai adanc.

Normal> vrea sa para ca e stramta insa dupa ce isi da seama ca te-a convins ca e micuta la pasarica spre final e totul ok

Note>

Oral 7- partea cu neprotejatul e deranjabil

Normal 7 - inceputul cam greoi dar spre final ok

Aspect 6 - e ok dar nu ai de ce sa intorci capul

Apartament 7 - e curat dar slab dotat

Halat 80 pt un nr o+n /protejat

De revenit, nu ca nu e genul meu

• Like 7
Postat

Si eu cred acelasi lucru ca 

brikston01

. Am fost la dansa, exact in acelasi loc, si actiunea s-a petrecut identic cu cea descrisa de Selectivul.

• Like 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Oare ce-o fi mancat de a crescut in mai putin de o luna de la 18 ani la 19 ani ?...

• Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Oare ce-o fi mancat de a crescut in mai putin de o luna de la 18 ani la 19 ani ?...

Ce logica de "fer" ai....daca a împlinit 18 ani pe 19.05, si mâine zice ca are 19 ani...atunci e de neconceput, clar trebuie trecuta la "de evitat". ( a făcut un an de zile într.o zi).

Dute si fute ceva repede...ca la tine de la nefutut, hormonii bat neuronul.

• Like 1

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Bai blonda lu peste stricat,nu mai da sute de anunturii , c de-al dracu nu venim la tine , eram in trecere prin iasi si caut ceva de dat la buci  si cind colo  dadeam numai de galbejita asta nici de al dracu nu mam dus,, c dac ma duceam o futeam in cur de o lua dracu,,

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.