anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Si imi venii o ideeStand pe site si compunandLopix din palme batand Ia sa scriu eu poezieNu va ganditi la hartie Poezie de momentSa vedeti ca am talent! Cine a mai pomenitSa intrii pe NimfomaneSi sa cauti fete bunePana iti raspunde unaSa nu ii trimiti intr-unaMesaje', da ce credeati! Ca atunci crede fatucaCa esti batut cu leucaSi tie o sa iti raspundaCand cioara o sa se tundaLa frizer' nu in alta parteIntre timp de plictisealaIntrii aici pe PoezieMai citesti cate-o prostieCa sa nu ne plictisimAr fi si de laudatToata lumea in timpu liberIn loc sa scrie prostiiSa se-apuce de poezii!Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Anne ai talent )) tare poezia )) Pace! 1 3
clear66 Reputație: 69 Postat Mai 18, 2015 Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Postat Mai 18, 2015 Iguana incerci cumva sa ii intri pe sub piele sau mi se pare mie? )
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Iguana incerci cumva sa ii intri pe sub piele sau mi se pare mie? )Frate chiar nu incerc pentru ca sunt constient ca ii plac fetele si sincer o apreciez pentru sinceritatea ei! 1 3
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Frate chiar nu incerc pentru ca sunt constient ca ii plac fetele si sincer o apreciez pentru sinceritatea ei! Iguana daca iti pui pista, te iau la mine o seara!
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Iguana daca iti pui pista, te iau la mine o seara! Ete ca iti spun si pista:))) Andreea ))) astept invitatia ! Pace! 1 3
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Sa ai tu pista Iguano'Ca pe-a Andreei o stiu! Am si lins-o, am pupat-oPe bot eu am sarutat-o Stiu e buna, dulce fragaSi a dracu'mi-e si dragaO mai chem eu pe la mineSi o sa iti fac necaz tie!
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Sa ai tu pista Iguano'Ca pe-a Andreei o stiu!Am si lins-o, am pupat-oPe bot eu am sarutat-o Stiu e buna, dulce fragaSi a dracu'mi-e si dragaO mai chem eu pe la mineSi o sa iti fac necaz tie!))))))))))))))))) 1 3
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Poate pe viitor o sa am si eu o pistaSi eu pe Andreea o stiu!Si eu am lins-o si eu am pupat-oSi pe tot corpu am sarutat-o Nu te contrazic ,dulce fataCa si mie imi este foarte dragaCa a reusit sa-mi intoarca lumea intreaga Hai mai bine sa iesim la o sticla de vin Ca avem ce povesti 1 3
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 18, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Anisoara, Anisoara... nu cumva esti bolnavioara?Incepusi povesti cu barul, Andreea si cu Kauflandu`Iar acum te-ai convertit, nicio pula n-ai belitSi ne-arati talent cu carul, in versuri ne ineci amarul?Ooo, tu nici visezi Anico cate labe ne-au durutCati stam cu chiloti-n vine si cu gandul la fututDar tie nu-ti vine a face ca te doare-n cur de noiDai o limba si apoi... pace... Semnat: invalidul de razboi
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Anisoara, Anisoara... nu cumva esti bolnavioara?Incepusi povesti cu barul, Andreea si cu Kauflandu`Iar acum te-ai convertit, nicio pula n-ai belitSi ne-arati talent cu carul, in versuri ne ineci amarul?Ooo, tu nici visezi Anico cate labe ne-au durutCati stam cu chiloti-n vine si cu gandul la fututDar tie nu-ti vine a face ca te doare-n cur de noiDai o limba si apoi... pace... Semnat: invalidul de razboi Goodflow..tare poezieSe vede ca ai gandireMai ca nu as zice aiciCa tu cauti pasarici Sigur tu aici asteptiFete noi sa le testezi?Eu mai bine m-as gandiDaca in locul tau as fii In loc sa caut pizduiciSa ma uit de pasariciCoapte, tunse, epilate,Mai bine as scrie o carte!
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Poate pe viitor o sa am si eu o pistaSi eu pe Andreea o stiu!Si eu am lins-o si eu am pupat-oSi pe tot corpu am sarutat-o Nu te contrazic ,dulce fataCa si mie imi este foarte dragaCa a reusit sa-mi intoarca lumea intreaga Hai mai bine sa iesim la o sticla de vin Ca avem ce povestiMai iguana, pare-mi-seTu te gandesti la prostiiDar iti spun de la inceputPe Andreea nu mi-o furi! Eu am fost prima la eaAm lins-o ca pe acadeaEu am agatat-o in clubA mea a fost de la inceput! Asa ca Nea IguanaMi te adresezi cu "Doamna"De la mine ai luat caleaCum sa dai tu de Andreea! Si sticla de vin o beauCu o pista, in pat, pe sleauCa asa imi place mieRelaxare,sex pe bune!
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 18, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Goodflow..tare poezieSe vede ca ai gandireMai ca nu as zice aiciCa tu cauti pasarici Sigur tu aici asteptiFete noi sa le testezi?Eu mai bine m-as gandiDaca in locul tau as fii In loc sa caut pizduiciSa ma uit de pasariciCoapte, tunse, epilate,Mai bine as scrie o carte!Iti place? Ptiuuu... mi-am ratat orientarea. Iti jur ca n-am scris niciun vers pana acum!
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Iti place? Ptiuuu... mi-am ratat orientarea. Iti jur ca n-am scris niciun vers pana acum!Da ce crezi ca faci aiciMultumesti asa, esti zgarci?Sa te iert tu mie trebuieLesbiana sa-mi aduci! Ori cu una, ori cu 2Nu conteaza cate suntPot sa fie ele nouaMa descurc cu ce apuc!
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Mai iguana, pare-mi-seTu te gandesti la prostiiDar iti spun de la inceputPe Andreea nu mi-o furi! Eu am fost prima la eaAm lins-o ca pe acadeaEu am agatat-o in clubA mea a fost de la inceput! Asa ca Nea IguanaMi te adresezi cu "Doamna"De la mine ai luat caleaCum sa dai tu de Andreea! Si sticla de vin o beauCu o pista, in pat, pe sleauCa asa imi place mieRelaxare,sex pe bune! 1 3
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 )) bre mai dat pe spate )) nici nu mă gândesc pe Andreea să ți-o fur )) așa că Doamna pace! 1 3
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 18, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Da ce crezi ca faci aiciMultumesti asa, esti zgarci?Sa te iert tu mie trebuieLesbiana sa-mi aduci! Ori cu una, ori cu 2Nu conteaza cate suntPot sa fie ele nouaMa descurc cu ce apuc!Deci tot nu ma lasi in pacePizda rasa sa-ti aducSa ma ierti, asa se face?La bucata sau la kil?
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 )) bre mai dat pe spate )) nici nu mă gândesc pe Andreea să ți-o fur )) așa că Doamna pace!Ai di mini si di miniFinisasi Iguano' rime?Daca te manca limbutaSa te intreci cu Annuta! Daca in rime tu esti slabOare asa esti si in pat?Hai! Gandeste, baga rimeNu fusesi tu pus pe glume?
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Deci tot nu ma lasi in pacePizda rasa sa-ti aducSa ma ierti, asa se face?La bucata sau la kil?Da cum sa te las in paceFara sa-mi aduci bunoaceBlonde, brune si sateneRoscovane, brebenele Eu nu sunt pretentioasaCa le-invat de toate acasaAm la timp eu pentru feteLe invat, le fac talente!
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 18, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Da cum sa te las in paceFara sa-mi aduci bunoaceBlonde, brune si sateneRoscovane, brebenele Eu nu sunt pretentioasaCa le-invat de toate acasaAm la timp eu pentru feteLe invat, le fac talente!Off ce ti-e si cu fata astaUite maine-mi rad mustataFard, rimel ceva de soiDar am sa-mi opresc un coiPoate te vei razgandi Si la pula vei tanji!
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Ai di mini si di miniFinisasi Iguano' rime?Daca te manca limbutaSa te intreci cu Annuta! Daca in rime tu esti slabOare asa esti si in pat?Hai! Gandeste, baga rimeNu fusesi tu pus pe glume? 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Dragă Anne îți spunCă la rime sunt cel mai bunȘi la pat stau foarte bineÎmi place să fut pizda bine Dacă e să o dăm in rimeMie că te fac și nu e bineCa un adevărat cavaler ce suntÎți urez multe fete acum 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Și vezi ca scriu după telefon ca am pana de curent acumDar cum rimele îmi curg in vene Bag fetele in boală bai nene )) eu mâine intru de servici așa ca te salut si ne auzim tot aici 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Off ce ti-e si cu fata astaUite maine-mi rad mustataFard, rimel ceva de soiDar am sa-mi opresc un coiPoate te vei razgandiSi la pula vei tanji!Au..fereasca DumnezeuSa te vad ca pe un leuCu peruca in cap infoiata Si, si cu pula taiata! Da daca tu stai cu mineO noapte plecati in lumeA doua zii dimineataEsti la 1' la urgenta! Nu te gandii de bolnavCa eu nu imbolnavescO sa vrei sa te trateziDe oralul ce servesc Ca o sa iti placa tareNu o sa accepti alta domnisoaraProblema e urmatoareaAnne a doua zi...schimba foaia!
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Și vezi ca scriu după telefon ca am pana de curent acumDar cum rimele îmi curg in vene Bag fetele in boală bai nene )) eu mâine intru de servici așa ca te salut si ne auzim tot aiciPana de curent?Nu cred!De randuri sau de-un verset!Ce credeai ca reusestiPe Anne s-o pacalesti! Tu Iguana esti copilMai invata tipo-til!Si atunci tu sa incerci:Pe Anne s-o pacalesti!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum