goodflow Reputație: 64 Postat Mai 18, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Au..fereasca DumnezeuSa te vad ca pe un leuCu peruca in cap infoiataSi, si cu pula taiata! Da daca tu stai cu mineO noapte plecati in lumeA doua zii dimineataEsti la 1' la urgenta! Nu te gandii de bolnavCa eu nu imbolnavescO sa vrei sa te trateziDe oralul ce servesc Ca o sa iti placa tareNu o sa accepti alta domnisoaraProblema e urmatoareaAnne a doua zi...schimba foaia!Ma invoiesc, supus martirCu peruca infoiata si pula sectionataO noapte cu mine-n gatN-ai sa uiti, te fut de canti!
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Pana de curent?Nu cred!De randuri sau de-un verset!Ce credeai ca reusestiPe Anme s-o pacalesti! Tu Iguana esti copilMai invata tipo-til!Si atunci tu sa incerci:Pe Anne s-o pacalesti!Chiar crede-ma ca am avut pana de curentCa de in Brazda lui NovaciOlguta isi face de cap 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Pana de curent?Nu cred!De randuri sau de-un verset!Ce credeai ca reusestiPe Anme s-o pacalesti! Tu Iguana esti copilMai invata tipo-til!Si atunci tu sa incerci:Pe Anne s-o pacalesti!Nu trebuie sa te pacalescCa la rime te fac din mersCa daca e sa o dau in verseteIti pleaca toate fetele Si vin la mine cu bucurieSa le scriu o poezie O poezie frumoasaDespre a mea copilarie 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Ma duc sa bag o tigareSi dupaia la culcareCa maine e o zi mareZi de serviciu fratioareAsa ca , continuam pe maineSa o dam pe rime bineAstept cu nerabdareClipa ceea mareCand toata lumeaO sa vorbeasca doar in rimePace! 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Ma duc sa bag o tigareSi dupaia la culcareCa maine e o zi mareZi de serviciu fratioareAsa ca , continuam pe maineSa o dam pe rime bineAstept cu nerabdareClipa ceea mareCand toata lumeaO sa vorbeasca doar in rimePace!Asta da batalieAnne cu Iguana in rimeBine atunci te las sa dormiRime, versuri-n gand sa torni
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Ma invoiesc, supus martirCu peruca infoiata si pula sectionataO noapte cu mine-n gatN-ai sa uiti, te fut de canti!La mine in pat nepoateEste selectie de moarteNuma piste, una si unaNu ne place noua pula!
cot Reputație: 836 Postat Mai 18, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 18, 2015 Tare frate ..la cenaclu cu voi nu la futut Voi astia cu poezia Cred ca a-ti gresit hartia Forumul e de ciocanete Nu de pene si versete
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Tare frate ..la cenaclu cu voi nu la futut Voi astia cu poezia Cred ca a-ti gresit hartia Forumul e de ciocanete Nu de pene si verseteDa tu Cot, tu nu stii oare?La fete, la domnisoare;Lor le place poezia!Si daca ai stii sa scriiPoezii la fetiliiNu ai mai cauta feteMandre, dalbe si cochete!Te-ar cauta ele pe tineAr venii din tari straineNicidecum n-ai face fataAr fii coada pana-n ceataLa toate tu placand multCum spui poezii zambind!Ce se-ntampla dupa toateVersurile insirateAia este treaba voastraDar daca ne-ati povestii Mare bucurosi am fii!
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 18, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 Da tu Cot, tu nu stii oare?La fete, la domnisoare;Lor le place poezia!Si daca ai stii sa scriiPoezii la fetiliiNu ai mai cauta feteMandre, dalbe si cochete!Te-ar cauta ele pe tineAr venii din tari straineNicidecum n-ai face fataAr fii coada pana-n ceataLa toate tu placand multCum spui poezii zambind!Ce se-ntampla dupa toateVersurile insirateAia este treaba voastraDar daca ne-ati povestiiMare bucurosi am fii! Tare frate ..la cenaclu cu voi nu la fututVoi astia cu poeziaCred ca a-ti gresit hartiaForumul e de ciocaneteNu de pene si versete Deci, rima imperecheata ca de imperechere e vorba! 1
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Deci, rima imperecheata ca de imperechere e vorba! da da ! Pace
cot Reputație: 836 Postat Mai 18, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 18, 2015 Deci, rima imperecheata ca de imperechere e vorba! // schimba dracu poza ca fac cu inima.
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Poi daca mie asta imi place?
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 O schimb acum! Stai geana!
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 18, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2015 // schimba dracu poza ca fac cu inima.Pai??? E un simbol al masacrului, nu citisi la ce m-ar supune Anne?
cot Reputație: 836 Postat Mai 18, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 18, 2015 Pai??? E un simbol al masacrului, nu citisi la ce m-ar supune Anne? // risca si tu ..oricum nu e ok..parerea mea
cot Reputație: 836 Postat Mai 18, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Mai 18, 2015 Poi daca mie asta imi place? // place si la altii stai linistita
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 cum o dai ..nu se nimereste! Pace
clear66 Reputație: 69 Postat Mai 18, 2015 Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Postat Mai 18, 2015 Anne,mie imi esti datoare mi-ai furat rangul de "serious contributor" pace
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Cum adica? Ca nu ma prind? Pace
clear66 Reputație: 69 Postat Mai 18, 2015 Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Oras:Oltenia Eterna Terra Nova Postat Mai 18, 2015 Era o gluma )) mi-au scos mie rangul de "serious contributor" si l-ai primit tu in locul meu )))) PACE
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 18, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 18, 2015 Poi cum sa nu fie premiataAnne cea mult talentataDaca vrei in grad sa crestiTreci pe forum si muncesti! )) Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 19, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 19, 2015 Oare ce se intampla?Anne a ramas fara energie?Fara talent si fara rime? Hai sa facem un battle Doar in rimeCa sa ne simtim si noi mai bine 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 19, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 19, 2015 Oare ce se intampla?Anne a ramas fara energie?Fara talent si fara rime? Hai sa facem un battle Doar in rimeCa sa ne simtim si noi mai bineAnne nu mai are timpIntre timp a obositEa nu scrie numai rimeMai produce si hartie! Ca la fete vrei nu vreiCand tu te duci sa le ieiChiar de spui o poezieMai pulsezi si o hartie!
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 19, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 19, 2015 Anne nu mai are timpIntre timp a obositEa nu scrie numai rimeMai produce si hartie! Ca la fete vrei nu vreiCand tu te duci sa le ieiChiar de spui o poezieMai pulsezi si o hartie!Bre ai dreptate nu te contrazic Ca de la un timp de vremeAi transformat forumul asta Intr-un bettle de rime vereSi cel mai important sa nu uitamAicea intram ca sa dam la buci 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2015 Postat Mai 19, 2015 Astazi, timpurile-s grele,Doar hartia-i la putere.Cumperi ata, cumperi ac,Cumperi masa, cumperi casa, Peste toti si peste toateSatpaneste doar hartia,E hatra, e naravasa,Verde, rosie, albastra, Stapaneste viata noastraDe cum soarele rasare,Pana-n seara, cand apune,Si chiar noaptea, cand placerea Noi, cu toti o cautam,Ca sa mai uitam, agale,De-ale vietii greutati,Tot hartia, bat-o vina,Stapaneste si placerea Ce mai e iubirea astazi,Oare suflet, ce mai este,Se mai stie oare astaziCe inseamna daruire, Far' de griji, far' de conditiiDoar cu sufletul, iubirea,Oare astazi, mai exista,O tempora, O mores !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum