iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 27, 2015 Asta e! Ma impac eu cu ideea. Pace! 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 27, 2015 Asta e! Ma impac eu cu ideea. Pace!Vezi ca aceasta "idee" trebuie sa o imparti cu mine! Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 27, 2015 ))))))))))))) Pace! 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 27, 2015 ))))))))))))) Pace!Pace
sky Reputație: 52 Postat Mai 28, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Mai 28, 2015 Vezi ca aceasta "idee" trebuie sa o imparti cu mine! Pace...si cu inca multi altii...
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 28, 2015 ...si cu inca multi altii...Eu sunt egoista! Schimb pe schimb? Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 Nu vreți voi, astia câțiva de pe aici, loviți de aparenta talentului, sa învățați întâi regulile gramaticale de baza, și abia apoi sa va complaceți în penibilitate pe versuri? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 28, 2015 Nu vreți voi, astia câțiva de pe aici, loviți de aparenta talentului, sa învățați întâi regulile gramaticale de baza, și abia apoi sa va complaceți în penibilitate pe versuri?raule! Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 28, 2015 Nu vreți voi, astia câțiva de pe aici, loviți de aparenta talentului, sa învățați întâi regulile gramaticale de baza, și abia apoi sa va complaceți în penibilitate pe versuri? 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 28, 2015 Nu vreți voi, astia câțiva de pe aici, loviți de aparenta talentului, sa învățați întâi regulile gramaticale de baza, și abia apoi sa va complaceți în penibilitate pe versuri? N. Nu vrei tu să ne înveți să vorbim corect limba română?Mai nou pe acest forum sunt mulți experți in orice!!! 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 28, 2015 Sa nu ne certam, aici trebuie sa ne intelegem bine!Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 . Nu vrei tu să ne înveți să vorbim corect limba română?Mai nou pe acest forum sunt mulți experți in orice!!!Nu prietene, limba română, cu tot ce tine de ea, trebuia sa o înveți în școală. Ai impresia ca dacă ești pe un asemenea forum, și Îți etalezi superficialitatea, sunt obligat sa ti-o tolerez? Oricum interesant cum te-ai simțit tu cu musca pe căciulă, ca doar nu nominalizasem pe nimeni Și nu cred ca trebuie sa fii expert pe a scrie corect gramatical. "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 28, 2015 Nu prietene, limba română, cu tot ce tine de ea, trebuia sa o înveți în școală. Ai impresia ca dacă ești pe un asemenea forum, și Îți etalezi superficialitatea, sunt obligat sa ti-o tolerez? Oricum interesant cum te-ai simțit tu cu musca pe căciulă, ca doar nu nominalizasem pe nimeni tzipiripi nu toata lumea este DOCTORANDA ca tine. Mai suntem si cu putina scoala! Sau doar gresim din graba! Sunt useri care intra aici de la servici, sau mai stiu eu pe unde sunt! Sa nu fim rai! Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 tzipiripi nu toata lumea este DOCTORANDA ca tine. Mai suntem si cu putina scoala! Sau doar gresim din graba! Sunt useri care intra aici de la servici, sau mai stiu eu pe unde sunt! Sa nu fim rai! PacePisi, vorbesc de regulile elementare, alea de se învață în școală generala. La doctorat nu se face gramatica ) "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 tzipiripi nu toata lumea este DOCTORANDA ca tine. Mai suntem si cu putina scoala! Sau doar gresim din graba! Sunt useri care intra aici de la servici, sau mai stiu eu pe unde sunt! Sa nu fim rai! PacePisi, vorbesc de regulile elementare, alea de se învață în școală generala. La doctorat nu se face gramatica ) "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 28, 2015 Nu prietene, limba română, cu tot ce tine de ea, trebuia sa o înveți în școală. Ai șipresia ca dacă ești pe un asemenea forum, și Îți etalezi superficialitatea, sunt obligat sa ti-o tolerez? Oricum interesant cum te-ai simțit tu cu musca pe căciulă, ca doar nu nominalizasem pe nimeni . Prietenas poate sunt la serviciu și scriu mai rpd ca să nu mă vadă sefu...nici eu nu sunt obligat să tolerez unii ușeri care sunt cu nasul pe sus si se cred cei mai destepti. Oricum la cat de tari se cred unii dp aicea nici măcar cuvânt de onoare nu au. Nu mă simt cu musca pe căciulă pentru că îmi fac duș in fiecare zi. 8 9
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 Uite, vezi? Ăsta e o greșeală când postezi de pe telefon. Postezi ca bou' de trei ori "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 28, 2015 Uite, vezi? Ăsta e o greșeală când postezi de pe telefon. Postezi ca bou' de trei ori ))) Pace
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 . Prietenas poate sunt la serviciu și scriu mai rpd ca să nu mă vadă sefu...nici eu nu sunt obligat să tolerez unii ușeri care sunt cu nasul pe sus si se cred cei mai destepti. Oricum la cat de tari se cred unii dp aicea nici măcar cuvânt de onoare nu au. Nu mă simt cu musca pe căciulă pentru că îmi fac duș in fiecare zi.Vezi, nu numai ca ești prost, ești și prost informat... O sa mă acuzi acum ca te-am făcut prost. În realitate te-ai făcut prost singur neluand școală în serios. "Aicea" se spune corect "aici". Da știu, ai scris repede ca venea sefu' "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 tzipiripi nu toata lumea este DOCTORANDA ca tine. Mai suntem si cu putina scoala! Sau doar gresim din graba! Sunt useri care intra aici de la servici, sau mai stiu eu pe unde sunt! Sa nu fim rai! PaceȘi tu Cum ai fata putina scoala, nu ziceai ca ești studenta la informatica? Sau tu ai intrat direct la facultate? Ai avut wild card ca aia la tenis, așa e? "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
goodflow Reputație: 64 Postat Mai 28, 2015 Telefon: iganea10 Oras:Craiova Telefon: iganea10 Oras:Craiova Postat Mai 28, 2015 Mai fute cineva pe aici? ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Mai fute cineva pe aici? ... Da, minut de minut, unul pe altul, nu vezi, iubirea e-n aer, pe fiecare topic
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3054 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 28, 2015 Mai fute cineva pe aici? ... îmi fut eu creierii aiurea "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 28, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 28, 2015 Vezi, nu numai ca ești prost, ești și prost informat... O sa mă acuzi acum ca te-am făcut prost. În realitate te-ai făcut prost singur neluand școală în serios. Hai să nu ne jignim....eu nu te-am făcut prost....dar dacă tie îți place să jignești asta e...rămâi doar tu deșteptul de pe acest forum. Și mă mir că până acuma nu ai mai intrat și deodată acuma ieși la atac??? Ești tare bre... Prea șmecher pentru secolul astă..."Aicea" se spune corect "aici". Da știu, ai scris repede ca venea sefu' 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum