anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 19, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 19, 2015 Astazi, timpurile-s grele,Doar hartia-i la putere.Cumperi ata, cumperi ac,Cumperi masa, cumperi casa, Peste toti si peste toateSatpaneste doar hartia,E hatra, e naravasa,Verde, rosie, albastra, Stapaneste viata noastraDe cum soarele rasare,Pana-n seara, cand apune,Si chiar noaptea, cand placerea Noi, cu toti o cautam,Ca sa mai uitam, agale,De-ale vietii greutati,Tot hartia, bat-o vina,Stapaneste si placerea Ce mai e iubirea astazi,Oare suflet, ce mai este,Se mai stie oare astaziCe inseamna daruire, Far' de griji, far' de conditiiDoar cu sufletul, iubirea,Oare astazi, mai exista,O tempora, O mores !Te-ai intrecut pe tine! Felicitari! Pace!
costinicu Reputație: 65 Postat Mai 24, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 24, 2015 Când vezi trecând fetiţe care te bagă-n boală,Când vezi atâtea ţâţe şi-atâtea pulpe goale,Şi când constaţi că pula rămâne veşnic moale,Că doarme în izmene şi nu vrea să se scoale,Când o ştiam pe vremuri atâta de fudulă,Şi chiar neobrăzată şi veşnic nesătulă,Mă-ntreb cu-amăraciune de ce-i mai zice pulă? Când astăzi nu serveşte decât pentru pişare?Şi chiar şi-atunci când pişă, te pişă pe picioare?În loc să-i zică pulă, să-i zică pişătoare!Să-i zică gumilastic sau chiar veceu anume,Da pentru vechea-i faimă şi marelui renume,Să nu-i mai zică pulă pentru nimic în lume! Că numele de pulă, legat e de futai,De ce s-o cheme pulă, atunci când trec alai,Pe stradă mii de pizde, să facă pe niznai?Mai bine să ţi-o tai şi la pisici s-o dai. Pe vremuri de vedea o fustă, se ridica pe burtăŞi se scula de-un metru, pe cât era de scurtă,Ca azi, în loc de burtă se trage înspre craci,Că ai ajuns acuma pe dânsa să te caci,Când inima şi ochii-ţi poftesc şi-ai vrea să fuţi,Ea doarme, n-o aţâţă nici sânii desfăcuţiNici bucile n-o saltă sub foşnetul mătăsiiPăi să nu-i fuţi Cristosu' şi Adormirea mă-sii? De-aceea în amintirea măreţelor victoriiŞi preacinstind trecutul încununat de gloriiGăsesc că-i o insultă zadarnică, cumplită,C-această rămăşiţă uscată, smochinită,Care-a ajuns o biată ciosvârtă inutilă,Acestă stârpitură căreia-i plângi de milă,Această căcărează, acest ciot de canulă,Să poarte încă titlul imperial de pulă! Ion Minulescu
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 24, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 24, 2015 Când vezi trecând fetiţe care te bagă-n boală,Când vezi atâtea ţâţe şi-atâtea pulpe goale,Şi când constaţi că pula rămâne veşnic moale,Că doarme în izmene şi nu vrea să se scoale,Când o ştiam pe vremuri atâta de fudulă,Şi chiar neobrăzată şi veşnic nesătulă,Mă-ntreb cu-amăraciune de ce-i mai zice pulă? Când astăzi nu serveşte decât pentru pişare?Şi chiar şi-atunci când pişă, te pişă pe picioare?În loc să-i zică pulă, să-i zică pişătoare!Să-i zică gumilastic sau chiar veceu anume,Da pentru vechea-i faimă şi marelui renume,Să nu-i mai zică pulă pentru nimic în lume! Că numele de pulă, legat e de futai,De ce s-o cheme pulă, atunci când trec alai,Pe stradă mii de pizde, să facă pe niznai?Mai bine să ţi-o tai şi la pisici s-o dai. Pe vremuri de vedea o fustă, se ridica pe burtăŞi se scula de-un metru, pe cât era de scurtă,Ca azi, în loc de burtă se trage înspre craci,Că ai ajuns acuma pe dânsa să te caci,Când inima şi ochii-ţi poftesc şi-ai vrea să fuţi,Ea doarme, n-o aţâţă nici sânii desfăcuţiNici bucile n-o saltă sub foşnetul mătăsiiPăi să nu-i fuţi Cristosu' şi Adormirea mă-sii? De-aceea în amintirea măreţelor victoriiŞi preacinstind trecutul încununat de gloriiGăsesc că-i o insultă zadarnică, cumplită,C-această rămăşiţă uscată, smochinită,Care-a ajuns o biată ciosvârtă inutilă,Acestă stârpitură căreia-i plângi de milă,Această căcărează, acest ciot de canulă,Să poarte încă titlul imperial de pulă! Ion Minulescu Foarte tare! Felicitariii!!!
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 24, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 24, 2015 Ce se aude? Ce se aude?Doua pizde, ca s-ar fute!Ele blonde, bunaciuniAr vrea pula cat doi pruni! Toate bune si frumoaseIntrebarea vine greaUnde gasesc pule groaseCand asta-i pretentia? Isi facura mii de conturiCautara peste totMersera in mii de locuriPula nu-i si nu-i deloc! Si au stat, si s-au ganditCalcule au socotitDiamentrii, centimetriiSi la toate s-au gandit! Si plecara ele-n centru Sa cumpere pulometruSi la care s-o nimeriiPe acela l-ar oprii Cumparara pulometruO luara agale pe centruSi vazura-o bunaciunePulometru facea spume! Si se luara dupa elSa il violeze nitelPoate, poate se mai stie, Sa aiba pula pe bune? Intrara cu el in vorbaSi din una, ba din altaIntrebara de marimeSurpriza o are..lata! Da noi suntem doua feteSi sa mearga ambientuTre sa faci ceva baiete Sa folosesti pulometru! Baiatu ramase uimitPulometru-l potriviiSi fetele au zambitPula la fix a venit! Iaca cata trabaduraPentru o bucata de pulaDeci fetelor tot mai bine Sa ai o pizda langa tine! Nu te cearta, dojenesteCa o inseli, ba se mandresteSe baga si ea in jocSi va iubiti mai cu foc!
costinicu Reputație: 65 Postat Mai 24, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 24, 2015 Foarte tare! Felicitariii!!! Multumesc
costinicu Reputație: 65 Postat Mai 24, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 24, 2015 Scuze de off topic--O pisica hippy mergea pe strada. Un om o striga:- pis, pis, pis!Ea raspunde:- peace, man!-
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 24, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 24, 2015 )))())))))))) Pace
popescumihail Reputație: 63 Postat Mai 24, 2015 Postat Mai 24, 2015 Foarte tare Anne Rieux ))))Esti criminala !
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 25, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 25, 2015 Multumesc! Pace
czt Reputație: 5 Postat Mai 25, 2015 Oras:craiova Oras:craiova Postat Mai 25, 2015 Ce se aude? Ce se aude?Doua pizde, ca s-ar fute!Ele blonde, bunaciuniAr vrea pula cat doi pruni! Toate bune si frumoaseIntrebarea vine greaUnde gasesc pule groaseCand asta-i pretentia? Isi facura mii de conturiCautara peste totMersera in mii de locuriPula nu-i si nu-i deloc! Si au stat, si s-au ganditCalcule au socotitDiamentrii, centimetriiSi la toate s-au gandit! Si plecara ele-n centruSa cumpere pulometruSi la care s-o nimeriiPe acela l-ar oprii Cumparara pulometruO luara agale pe centruSi vazura-o bunaciunePulometru facea spume! Si se luara dupa elSa il violeze nitelPoate, poate se mai stie,Sa aiba pula pe bune? Intrara cu el in vorbaSi din una, ba din altaIntrebara de marimeSurpriza o are..lata! Da noi suntem doua feteSi sa mearga ambientuTre sa faci ceva baieteSa folosesti pulometru! Baiatu ramase uimitPulometru-l potriviiSi fetele au zambitPula la fix a venit! Iaca cata trabaduraPentru o bucata de pulaDeci fetelor tot mai bineSa ai o pizda langa tine! Nu te cearta, dojenesteCa o inseli, ba se mandresteSe baga si ea in jocSi va iubiti mai cu foc!) vreau si eu marca aia de ,,ciocolata,, pe care o manaci!
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 25, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 25, 2015 ) vreau si eu marca aia de ,,ciocolata,, pe care o manaci!))) Pace
costinicu Reputație: 65 Postat Mai 26, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 26, 2015 Balada agatatului pe net... Va spun un lucru strict secretM-am abonat la internetIn prima zi de stat pe chat9 gagici am agatat Si le-am chemat la 7 fixLa barul din cartierul XCand le-am zarit pe toate 9Doamne, parc-am intrat la ZOO Prima-i bruneta cu par dreptPe maini, pe fatza si pe pieptSi m-a privit zimbind usorTrantita intr-un carucior A doua insa m-a uimitCu nasul ei cel ascutitPutea sa taie castravetiDintr-un judetz in alt judetz A treia mi-a rinjit cuminteCu gura fara nici un dinteC-un jet de stropi s-a prezentat:"Salut, sunt Miss Scarlat" A patra tipa cred c-aveaVreo 4 tone si cevaDin fusta-i stramta de nailonFaceai trei huse la camion Pe-a cincea n-o vedeam de locDoua grisine-n virf c-un smocSpre mine cand s-a indreptatDe la efort a lesinat A sasea-i buna, ma incitaInsa de-a saptea e lipitaVai ce mirifice fapturiTrei maini, un ochi si doua guri A opta arata betonProptita-n carja si-n bastonLa 83 de ani si-un picMi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic A noua tipa, dragii mei,Te dizolvai in ochii ei"Eu sunt Marina " mi-a soptitO noapte-ntreaga ne-am iubit Acuma daca vreti sa stitiDe ce am ochii obositiSi merg mai cracanat putinMarina mea era... Marin
costinicu Reputație: 65 Postat Mai 26, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 26, 2015 Totul e posibil mai ales ultima strofa .Au aparur si in Craiova multi "fetite".
costinicu Reputație: 65 Postat Mai 26, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 26, 2015 SUNT UN PACATOS, PARINTE !!!I. Minulescu La parintele VintilaVine-Arvinte, cam sfiosSi se roaga: - Fie-ti milaDe un suflet pacatos! Chiar in saptamina mareCind tot omul e smeritSi posteste cu-ndurare,Uite, am pacatuit ! -Ai furat ? intreaba popa-Nu prea sfinte! Fara vrereM-am dat raului si hopaIn gradina c'o muiere ! -Vai de mine, vai de mine...Greu pacat ai savirsit...Insa daca-mi spui cu cine,Poate vei fi mantuit. -Nu pot, a raspuns ArvinteSa-mi fac chinul si mai greuNu pot s-o divulg ParinteCa ma bate Dumnezeu ! ......Era'nalta si frumoasa,Parul blond si ochi de jar,Gura dulce,voluptoasa,Dintii de margaritar... -Nu cumva ai fost cu TantziDin Smirdan, de peste drum ?-Nu pot s-o divulg ca DomnulMa trazneste chiar acum ! .....Si-avea flori la cingatoare,Trup de crin imbobocit,Mijlocel de fata mare,Numai buna de iubit... -Poate-ai fost cu Mitza CreatzaCea usoara ca un fulg ?-Cere-mi tot, ba chiar si viata,Insa nu pot s-o divulg ! ......Durdulie, 'mbujorata,Numai cintec, numai joc,Cind te-a strins in brate-odata,Ai simtit in vine foc ! -Mai Arvinte-ai fost cu LeanaCare sade pe Neptun ?-Oh! Degeaba-mi zgindari rana,Fiindca tot nu pot sa spun ! .O comoara tainuita,Fruct in dragoste scaldat,Toata plina de ispita,Toata plina de pacat! - Bine,du-te ,mediteaza,Si vii miine mai dispus,Domnul sa te aibe-n paza!-Sarut dreapta ! Si s-a dus . Ajungind in colt, ca vintu'S-a-ntilnit cu CalistratCare ntreaba: -Ei, Prea SfintulDe pacat te-a dezlegat ? -Inca nu ! raspunse ArvinteFoarte vesel si vioi,Dar aflai de la ParinteInca trei adrese noiTot Minulescu.......
costinicu Reputație: 65 Postat Mai 26, 2015 Oras:slatina Oras:slatina Postat Mai 26, 2015 Pastorel TeodoreanuEpigrama disperarii Ma uit la luna, luna-i sus,Ma uit in curte, lemne nu-s,Ma uit in punga, punga-i goala,Ma uit la pula, nu se scoala.
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 26, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 26, 2015 Pastorel TeodoreanuEpigrama disperarii Ma uit la luna, luna-i sus,Ma uit in curte, lemne nu-s,Ma uit in punga, punga-i goala,Ma uit la pula, nu se scoala.))))(pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 27, 2015 S-a implinit o lunaDe la prima intalnireDe la prima atingereDe la primu sarutOptimizmul tau mi-a dat curajSa lupt pentru al tau sevraj Sevrajul tau e unu criminalDe m-a facut sa gandesc anormalCum de nu te-am intalnit pana acumaCa sa-ti pot spune ce gandesc intrunaTu meriti ceva mai bun decat ai avut pana acumaSi ma ofer sa-ti cumpar trandafirii intruna O tu fata frumoasaCare ai intrat in sufletul meu de ghiataCare m-a electrocutat cu o privireDe am ajuns sa scriu aceasta poezieNu stiu ce sa facCa sa stiu ca iti sunt pe plac 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 27, 2015 S-a implinit o lunaDe la prima intalnireDe la prima atingereDe la primu sarutOptimizmul tau mi-a dat curajSa lupt pentru al tau sevraj Sevrajul tau e unu criminalDe m-a facut sa gandesc anormalCum de nu te-am intalnit pana acumaCa sa-ti pot spune ce gandesc intrunaTu meriti ceva mai bun decat ai avut pana acumaSi ma ofer sa-ti cumpar trandafirii intruna O tu fata frumoasaCare ai intrat in sufletul meu de ghiataCare m-a electrocutat cu o privireDe am ajuns sa scriu aceasta poezieNu stiu ce sa facCa sa stiu ca iti sunt pe placIguana, esti indragostit? Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 27, 2015 Nu stiu ce mi se intamplaCa de la o vremeSimt ca o iau razna vereO fi de la oboseala sau de la a iubi Sau e de la vinu asta nenorocit 1 2
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 27, 2015 Anne hai ca am talent )) Pace! 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 27, 2015 Nu stiu ce mi se intamplaCa de la o vremeSimt ca o iau razna vereO fi de la oboseala sau de la a iubi Sau e de la vinu asta nenorocit) Stiu eu ce ai tu! Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 27, 2015 Uimeste-ma! Pace! Si se poate trata? 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 27, 2015 Uimeste-ma! Pace! Si se poate trata? Daca e cine ma gandesc eu...nici eu nu sunt pe deplin tratata! Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 27, 2015 Daca e cine ma gandesc eu...nici eu nu sunt pe deplin tratata! Pace))))))))))))))) Pace! 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 27, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 27, 2015 ))))))))))))))) Pace!Nu te mai vindeci! Am zis! Pace
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum