anne rieux Reputație: 42 Postat Mai 30, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Mai 30, 2015 Sue us! Se mai difuzeaza Sue Thomas?) Pace
dp_rulez Reputație: 127 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Sex Land Oras:Sex Land Postat Iunie 7, 2015 Cum un baiat romantic este placut de fete si da dovada de "cei 7 ani de acasa" ma gandesc sa deschid un concurs de poezii de minim 10 strofe, poate fii : poezie de dragoste, de dor, erotica, depinde de inspiratia fiecaruia! Si cum fiecare concurs are un premiu, eu as pune la bataie 3 locuri VIP in camera cu o orgie de 3 sau 4 fete lesbiene! Acum votati! Peste 2 zile la ora 24.00 spun daca dau drumu sau nu la concurs! Hai sa vedem cat de romantici suntem! Precizez ca limita de timp pentru concurs este de 2 luni (timp de redactare)! Pace Merg si poezii scrise acum 14 ani? Am o gramada scrise, sunt pe poezie.roNu cred ca mai am inspiratie sa mai scriu acum...
sky Reputație: 52 Postat Iunie 7, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat Iunie 7, 2015 Merg si poezii scrise acum 14 ani? Am o gramada scrise, sunt pe poezie.roNu cred ca mai am inspiratie sa mai scriu acum...Da, dar o sa fii chemat la orgie peste 14 ani....
wisper_0f_death1 Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 8, 2015 Uite o incercare.Sau trebuie ceva mai indecent? Le place sa continue toata noapteaCreand sunete asa de placuteCare iti fac inima sa bataCu o dorinta mistuitoare. Viteza poate varia,Cand mai repede,cand mai incet,Stilul,oferind un farmec unic,Iar imaginatia va zburda necontenit. In momentul in care incep sa vorbeasca,Excitarea incepe sa curge prin vene.Iar cu o erectie deplina,Speri cu sufletul la gura. Un zambet de intampinareO invitatie obraznica,Doar o simpla chemare,Spre paradisul interzis. Printr-o miscare indecenta a coapsei,Prin ridicarea usoara a rochiei,Ramai fara aer asteptand,Sarutul ei mistuitor.
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 11, 2015 Uite o incercare.Sau trebuie ceva mai indecent? Le place sa continue toata noapteaCreand sunete asa de placuteCare iti fac inima sa bataCu o dorinta mistuitoare. Viteza poate varia,Cand mai repede,cand mai incet,Stilul,oferind un farmec unic,Iar imaginatia va zburda necontenit. In momentul in care incep sa vorbeasca,Excitarea incepe sa curge prin vene.Iar cu o erectie deplina,Speri cu sufletul la gura. Un zambet de intampinareO invitatie obraznica,Doar o simpla chemare,Spre paradisul interzis. Printr-o miscare indecenta a coapsei,Prin ridicarea usoara a rochiei,Ramai fara aer asteptand,Sarutul ei mistuitor.Lasa o metoda de contact!
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 11, 2015 Si pentru cei interesati, petrecerea o sa aiba loc la ~240 km de Craiova peste putin timp! Mai am nevoie de 2 membrii, restul s-au ocupat intre timp! Pot zice ca ultima mea excursie mi-a prins bine la vanatoare! Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 11, 2015 E seara si e frumosEu am sufletul voiosMa gandesc la o frumoasa floareCe este nemuritoareEste o iubire adevarataEste o frumoasa fataDeparte vreau sa ajungDar drumul e lungLa o frumoasa fataCe e la fel de tanara ca alta dataE atat de curataEste ceea mai frumoasa fata.As vrea sa raman nemuritor.La nimeni sa nu fiu dator.Sa ne iubim toata viataSi ea sa fie numai a meaSa ramanem doar noi doi pe pamantSi eu mereu sa ii cantSa iti cant melodii frumoaseDin inima scoaseSa fim impreuna pana la sfarsitul lumiiSa nu stim de gura lumiGura lumii pacatoasaEsti astazi foarte voioasa 1 2
anne rieux Reputație: 42 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 11, 2015 E seara si e frumosEu am sufletul voiosMa gandesc la o frumoasa floareCe este nemuritoareEste o iubire adevarataEste o frumoasa fataDeparte vreau sa ajungDar drumul e lungLa o frumoasa fataCe e la fel de tanara ca alta dataE atat de curataEste ceea mai frumoasa fata.As vrea sa raman nemuritor.La nimeni sa nu fiu dator.Sa ne iubim toata viataSi ea sa fie numai a meaSa ramanem doar noi doi pe pamantSi eu mereu sa ii cantSa iti cant melodii frumoaseDin inima scoaseSa fim impreuna pana la sfarsitul lumiiSa nu stim de gura lumiGura lumii pacatoasaEsti astazi foarte voioasaAsa da! Pace
iguana3 Reputație: -3647 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 11, 2015 Si castigai? ))) Vezi...depinde de starea mea de spirit! Pace! 1 2
Membru Premium tzipiripi Reputație: 3106 Postat Iunie 11, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 11, 2015 Si pentru cei interesati, petrecerea o sa aiba loc la ~240 km de Craiova peste putin timp! Mai am nevoie de 2 membrii, restul s-au ocupat intre timp! Pot zice ca ultima mea excursie mi-a prins bine la vanatoare! Pace așteptăm și confirmarea ca petrecerea chiar a avut loc. Fac pariu ca nu va merge nimeni de pe aici. Sau vor merge, dar vor fi discreți și nu vor acea voie sa spună nimic. "Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi TZIPIRIPI'S BLOG
wisper_0f_death1 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 12, 2015 Lasa o metoda de contact![email protected]
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum