ing777 Reputație: 111 Postat Septembrie 19, 2011 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 19, 2011 salut stie cineva ceva de tipa asta pls ma bate un gindSINGURA 29 ani, discreta, selectiva, ofer companie la domiciliul meu, central, am experienta, rabdare, sunt sociabila, inteligenta, intr-un cuvant stiu sa te fac sa te simti bine, te asigur de igiena si seriozitate, 19 Sep 15:10 0735.448.922Email: [email protected]
madox Reputație: 78 Postat Septembrie 19, 2011 Postat Septembrie 19, 2011 Nu spun ca nu te bate un gand cand vezi o astfel de dama, dar da-mi voie sa am un dubiu in ceea ce priveste pozele. Nu prea imi vine sa cred ca sunt reale.
Vizitator Obsedatu' Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2011 Postat Septembrie 19, 2011 [align=justify]@ing777Prietene, ai deschis gresit thread-ul. Roaga un moderator sa-l mute acolo unde ii e locul, la sectiunea "Orientare, Consiliere si Informare".In ceea ce priveste poza atasata, inclin sa fiu de acord cu confratele Madox. Nu pare reala.Sange in "instalatie"![/align]
ing777 Reputație: 111 Postat Septembrie 19, 2011 Oras:bucharest Oras:bucharest Autor Postat Septembrie 19, 2011 [align=justify]@ing777 Prietene' date=' ai deschis gresit thread-ul. Roaga un moderator sa-l mute acolo unde ii e locul, la sectiunea "Orientare, Consiliere si Informare".In ceea ce priveste poza atasata, inclin sa fiu de acord cu confratele Madox. Nu pare reala.Sange in "instalatie"![/align']corect ai dreptate deci cum ma sfatuit colegul am nevoie de ajutor si poate ma ajuta cineva sa o trec unde trebuieSe muta la sectiunea potrivita. Mai multa atentie pe viitor.
aleen Reputație: 138 Postat Septembrie 19, 2011 Postat Septembrie 19, 2011 E nu sunt de acord cu Madox. Nu am dubii ca pozele sunt furate. Sunt mai mult decat convins ca sunt poze furate de dincolo de granite
Vizitator telegrafistull Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2011 Postat Septembrie 20, 2011 mai multe fotografii puteti gasi aici:http://www.europeanglamourgirls.com/gallery20.php?code=giovanna1 asa ca sunt putine sanse sa o gasesti intr-o garsoniera din bucuresti, parerea mea, toate bune...
antagon Reputație: 1 Postat Decembrie 29, 2011 Postat Decembrie 29, 2011 Pozele nu sunt ale ei, in octombrie avea locatia pe Coposu colt cu Sf. Vineri, intrarea e intre Banca Romaneasca si Aplha Bank, intr-adevar locuieste singura in sensul ca nu are colege la aceleasi ore, desi e un apartament cu 3 camere foarte spatios. Totusi eu m-am dus undeva pe la 1AM si aveam impresia ca mai e cineva acolo dintr-un simplu motiv, era octombrie, deci racoare, avusese inainte un client caruia ii miroseau rau de tot picioarele si a uitat geamul deschis, iar cand am ajuns eu era un frig de parca o faceam ca eschimosii in iglu. Senzatia ca nu suntem singuri a aparut cand i-am zis sa schimbam camera si mi-a zis ca nu se poate, ca e a colegei, desi colega lucra numai ziua.Iar ca sa dau si note:Locatie - 9, spatios, curat, lenjeria nu prezenta urme vizibile, baia nu stiu, fac dus acasa intotdeaunaAspect - 6, e inalta intre 1,72-1,75, dar plinuta, la fata se vede ca e de la tara, din Buzau si vine pe reprize in Bucuresti si o cheama Alina(parca), nu stie deloc sa se machiezeFK - nu stiu, nu ma intereseazaOral - 9, se pricepe, acorda atentie si zonelor adiacente, face OWO, DT si CIMNormal - nu am apucat, am tulit-o ca era prea frig si prietenu' a declarat forfeit, iar ca tacamul sa fie complet, am fost racit vreo 2 saptamani dupa experienta astaGFE - 8, e super comunicativa, nu te grabeste, e atenta, te mangaieTarif - 150/fin 200/hN-am incercat-o la normal sa vad cum se misca, doar pt. un oral eu zic ca se merita, in rest doar celor carora le plac plinutele, mie nu, deci nu mai revin.
robert_sult Reputație: 135 Postat Februarie 3, 2012 Oras:București Oras:București Postat Februarie 3, 2012 Salut!Am fost eu azi, putin mai devreme la tipa care a raspuns la acest numar. Mi-a zis ca o cheama Claudia. Locatie Coposu, pe aceeasi scara cu Xenia Rusoaica (pentru cunoscatori).Am stabilit 100RON, oral normal si CIM.Apartament mare, curatenie satisfacatoare (prosop ok, urme de apa pe jos explicabile datorita sezonului, cearceaf inca ok).Tipa cam la max 170, cu tite mari ca in pozele (intr-adevar false) din anunt. Bruneta parul lung. Curata, nici un miros neplacut. Buzele carnoase, cu gloss, atragatoare pentru CIM. Ceea ce s-a si intimplat. Am incercat sa ma tin dar pina la urma n-am mai insistat. N-am servit normal, oralul insa foarte bun, cu oua, bine. Deepthroat. Cind i-am spus sa se operasca m-a ascultat, intelegatoare.A astepta sa termin de tot, a curatat, s-a ridicat si a fugit la baie.Atit a fost, nu am stat pentru continuare caci ma grabeam. Ar fi mers si a doua oara, sigur, dar nu puteam sa mai stau.Zimbareata, joviala.Recomand, nota 8!
troznitorul Reputație: 755 Postat Septembrie 25, 2013 Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Telefon: 8989789 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 25, 2013 Si-a schimbat pozele... Naravu' NU !http://babestoday.net/wp-content/uploads/2013/06/119.jpg http://babestoday.net/wp-content/uploads/2013/06/119.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum