Sari la conținut

Siana,zana buna rau

Postări Recomandate

Reputație: -1369
  • Oras:bucuresti
Postat

Sunt zana buna,cea mai buna si vin de pe taramul fanteziilor erotice ca sa iti indeplinesc dorintele ascunse.Pune-ma la incercare si vei vedea! Iti pot intrece asteptarile. Sunt artista in manuirea baghetei magice si fac un masaj minunat.Magia clipelor petrecute cu mine te face sa uiti de griji si de probleme,sa te relaxezi si sa iti recapeti buna dispozitie.

0737662980

450 ron/ora

post-84499-0-35538800-1432026567_thumb.jpg

post-84499-0-41589100-1432026633_thumb.jpg

post-84499-0-09156400-1432026676_thumb.jpg

Postat

Sunt zana fanteziilor tale erotice...sunt prezenta in visele tale de cand erai adolescent.

Cu un simplu telefon,poti face ca o magie sa se intample...adica zana cea buna sa coboare pentru tine din paginile povestilor erotice si sa vina in patul tau...atunci fanteziile tale vor prinde viata.

0737662980

post-84499-0-86004800-1432027559_thumb.jpg

post-84499-0-08619700-1432027628_thumb.jpg

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Nu mai scrie nimeni despre tine...mai stii sa te futi?

Postat

Atingerile mele sunt magice...cresc libidoul. Soaptele mele sunt incantatii erotice care te prind in vraja lor.Am un farmec personal deosebit.

Lasa-ma sa te conduc pe taramul fanteziilor erotice!Lasa-te prada farmecului clipelor petrecute cu mine !

post-84499-0-73708400-1432029156_thumb.jpg

post-84499-0-19386300-1432029177_thumb.jpg

Postat

Nu mai scrie nimeni despre tine...mai stii sa te futi?

Sunt o fata cu potential,stiu sa fac mult mai mult de-atat,dar ma intalnesc cu cei care vor mai mult decat una scurta facuta in graba,prost si in sila,multumesc de intrebare!

In general,o intalnire cu mine presupune mai multe ore si ceva mai mult decat sex...

Ma feresc sa ma intalnesc cu barbati indiscreti.

Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

De obicei nu fac nimic repede sau in graba si nici scurt, dar nu am mai vazut recenzi despre tine si ma intrebam daca mai sti sa futi, in vechile recenzi plecau baietii cu genunchii tremurand...

Postat

De obicei nu fac nimic repede sau in graba si nici scurt, dar nu am mai vazut recenzi despre tine si ma intrebam daca mai sti sa futi, in vechile recenzi plecau baietii cu genunchii tremurand...

Eu nu m-am referit la tine,nu stiu ce,cum,cu cine faci,este treaba ta,ai deplina libertate sa alegi ce iti place,ce ti se potriveste.

Sunt pasionala,vreau ca placerea sa existe de ambele parti,adica sa ne tremure genunchii amandorura,nu imi programez intalniri pana la epuizare ci imi administrez dozele de amor atat cat am nevoie,astfel incat fiecare intalnire sa fie reusita.

Postat

Timpul este cel mai pretios lucru pe care nimeni nu ti-l mai poate da inapoi,deci fiecare clipa merita traita cat mai frumos cu putinta.Acorda-ti timp pentru lucruri frumoase,care sa te bucure! Acorda-ti timp pentru a te intalni cu o zana buna,rafinata,apetisanta,care sa te poarte catre starea de extaz dorita de tine!

Un moment de inspiratie,o clipa de intuitie,o secunda de chimie te pot aduce la mine.

0737662980

post-84499-0-24156500-1432031167_thumb.jpg

Postat

Alo?Da,aici zana cea buna! M-ai gasit,in sfarsit!Tu esti, Praslea cel voinic?Ai nevoie de o mana de ajutor?Daca Red Bull-ul nu te mai ajuta si nu-ti mai da aripi,ai facut bine ca m-ai sunat pe mine.Eu te voi face sa plutesti de placere,ca un fulg.Am sa-mi desprind 5 stele din cosite si am sa ti le ofer pe o tava de argint,ca noaptea sa-ti fie luminoasa ca ziua si cu un gest plin de magie am sa-ti intind cerul ca pe un covor la picoare sa poti pasi pe el.

0737662980

post-84499-0-04217400-1432032880_thumb.jpg

Postat

Alo,da?Cine este la telefon?Un spiridus submis?Aici zana cea buna.Ai nevoie de mine?Cauti un refugiu pentru a-ti fi intelese si indeplinite fanteziile?Da,ai sunat unde trebuia,iti pot oferi azil erotic pe parcursul unei ore sau a mai multor ore.Cu mine vei fi in deplina siguranta,te vei bucura de intimitate,discretie,libertatea exprimarii,fantezii,fetish-uri,jucarii erotice fara teama de a fi ridicol,de a fi respins sau considerat ciudat si deplasat.Ti-ar placea sa imi slujesti ca unei stapane,spiridusule jucaus si sa fii recompensat de catre mine intr-un mod cat mai placut?Bine,scumpule,te astept in povestea mea.

0737662980

post-84499-0-83516700-1432033858_thumb.jpg

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Buna cat ma costa o întâlnire cu tine?

Si daca accepti sa ti se faca oral sau 69

Postat

Daca ai pune niste poze normale, ne-am da seama de tine

Nu stau sa conving toti mormolocii care doar fac bule in apa.Cu siguranta,te convingeam mai repede daca puneam poze false si spuneam ca sunt ale mele.La tine este telecomanda. Schimba canalul daca nu-ti place si nu sunt convingatoare si muta pe alt post,unde esti mintit frumos,asa cum iti place tie sa vezi si sa auzi!

Eu spun ca,cine nu are  mintea legata de calcaie cu sireturile de la adidasi, isi da seama mai repede cu cine are de-a face.

• Minus 1
Postat

Buna cat ma costa o întâlnire cu tine?

Si daca accepti sa ti se faca oral sau 69

450 ron/ora.

Da,accept,daca ai limba curata,esti ok cu igiena.

Postat

Buna, e posibil sa primesc o sedinta de facesitting?

Da.Si ce mai sedinta! Dar in conditiile amintite mai sus,adica sa fii ok cu igiena.

Postat

Eu sunt Zana Zanelor si imi caut povestitorul talentat care sa ma consemneze intr-o frumoasa poveste din jurnalul lui intim.

post-84499-0-37095200-1432118459_thumb.jpg

Postat

Esti curios ce lucruri minunate poate sa faca Zana Zanelor cu bagheta magica?Suna-ma!

0737662980

450 ron/ora

post-84499-0-28533600-1432118626_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da.Si ce mai sedinta! Dar in conditiile amintite mai sus,adica sa fii ok cu igiena.

La capitol igiena, nota 10!! iar cu sedinta, m- ai intrigat :) abia astept sa vin sub tine, dulceata :P

Postat

La capitol igiena, nota 10!! iar cu sedinta, m- ai intrigat :) abia astept sa vin sub tine, dulceata :P

Te astept,voinicule,in palatul meu de clestar.Nu stiu cati cai putere ai la sareta ta care se deplaseaza iute ca vantul si ca gandul,dar am parcare mare,daca vrei sa iti parchezi caii in fata palatului meu.Niste pui de balaur tuciurii s-ar putea insa sa faca pe parcagiii,dar cred ca te vei descurca tu cu ei.

Postat

Sunt Zana Zorilor,zana diminetilor tale cele mai frumoase,zana tandra,dragastoasa,pasionala,cu plete toarse din raze de soare,cu buze dulci si senzuale,partenera ideala pentru fetish-uri si fantezii,69,facessiting.

Cui isi incepe ziua cu mine,ii merge bine toata ziua si toata saptamana,flori de speranta ii infloresc in cale,soarele rasare special pentru el si este mai stralucitor,vantul se preface in cantec de bucurie.

post-84499-0-42352800-1432124650_thumb.jpg

post-84499-0-45538100-1432124667_thumb.jpg

post-84499-0-07416600-1432124719_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.