salamior Reputație: 67 Postat Mai 19, 2015 Postat Mai 19, 2015 Salut, ma interesează niste fete ok ( care sa arate cat de cat bine ) si sa înghităMerci frumos
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 19, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 19, 2015 fetele nu prea inghit salam, ca ingrasa.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2015 unele o mai fac insa...ca sunt kinky~!!! 1
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 19, 2015 Postat Mai 19, 2015 stiu eu una de inghite sabii .... este acum in parcare la Mall in Constanta
giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 19, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Mai 19, 2015 pai cam toate inghit, depinde ce! 1
vulturulnegru Reputație: 24 Postat Mai 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2015 Ce conteaza daca inghite sau scuipa? cel mai important e sa poti termina in gura ei. Nu asta e placerea cea mai mare? 1
emx Reputație: 93 Postat Mai 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2015 Salut, ma interesează niste fete ok ( care sa arate cat de cat bine ) si sa înghităMerci frumosLa Timisoara e o studenta dar nu te duci tu acolo. E studenta. Ramai mat?!!!!
emx Reputație: 93 Postat Mai 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2015 Salut, ma interesează niste fete ok ( care sa arate cat de cat bine ) si sa înghităMerci frumosLa CT nu exista
emx Reputație: 93 Postat Mai 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2015 Salut, ma interesează niste fete ok ( care sa arate cat de cat bine ) si sa înghităMerci frumosRaluca povestita de altii si la mine a fost la felCurios din fire, m-am intalnit si eu cu Raluca. Ca si aspect fizic fata este frumusica, dar saracuta de ea e tare slaba.Cam 1.70/45kgIntradevar fata nu are locatie. Am iesit la o cafea am povestit, printre altele si despre serviciile oferite de ea. Prima impresie ok. Am fugit la un motel unde am luat o camera pt o ora. Stabilisem deja tariful, defapt este 300 ron ora. Aici constat ca fata se respecta atat pe ea cat si clientul. Primul lucru intra la un dus avand propriul dusgel la ea. Ne retragem in patuc unde incepem cu un GFE de senzatie. Saruturi pasionale, alternate cu in oral de exceptie( deep continu, fara a folosi macar odata mana). Chiar ii place sa faca oral, imi confirmase si la cafea acest lucru si fanul finalirarii orale. O rog la un moment dat sa puna caciulita pt a nu termina doar cu un oral. Se urca pe mine si incepe sa se miste intr-un mod senzational(opturi, contre, sarituri) de un lucru sunt f sigur, incepuse sa se incalzeasca eram invadat de o umezeala si caldura simtita si prin prezervativ . Avuse si vreo 3 tentative de orgasm, insa am oprit-o de fiecare data din cauza mea;))Trec eu deasupra la fel, parca se simtea si mai bine. Nefiind egoist din fire am incercat sa-i provoc acel orgasm meritat insa totul se sfarsise cu finalicarea mea in caciulita ratand cireasa de pe tort. Ca si concluzii, fata este mult peste ce am intalnit pana acum. Atitudine de amanta. Locatie------Oral 10+ ( depinde de gusturi, eu sunt genul caruia ii place finut deep si fara muscaturi)Aspect- 8 pt ca este slabuta bine( ii cam poti numara toate oasele) sani ok dar lasati. Gfe- 10( daca ai gasi asa ceva mai des ar fi concurenta rau de tot)Nu se grabeste deloc deloc, cred ca oralu a durat mai bine de 15 min. Inca odata se confirma regula, cele mai putin aratoase sa zic asa rup barierele la propriu. Daca reuseste sa puna acele 5 kg pe care si le propune, cam le vad pe restu fara clienti. 1
emx Reputație: 93 Postat Mai 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2015 Si cam asa arata
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Postat Mai 20, 2015 deci m-am lamurit, fata de la Timisoara sigur inghite "cafia"
corsar Reputație: -301 Postat Mai 20, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Mai 20, 2015 Si cam asa arataSalutare ,un nr. de tel. al fetei in cauza ?
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Postat Mai 20, 2015 Salutare ,un nr. de tel. al fetei in cauza ? uite aici http://nimfomane.com/forum/topic/39729-raluca-25-ani-0749473662/ daca vrei si recenzii mai vechi: http://nimfomane.com/forum/topic/11890-raluca-24-ani-arad-nou-0749473662/page-12
corsar Reputație: -301 Postat Mai 20, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Mai 20, 2015 uite aici http://nimfomane.com/forum/topic/39729-raluca-25-ani-0749473662/ daca vrei si recenzii mai vechi: http://nimfomane.com/forum/topic/11890-raluca-24-ani-arad-nou-0749473662/page-12Multam
emx Reputație: 93 Postat Mai 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2015 uite aici http://nimfomane.com/forum/topic/39729-raluca-25-ani-0749473662/ daca vrei si recenzii mai vechi: http://nimfomane.com/forum/topic/11890-raluca-24-ani-arad-nou-0749473662/page-12Greu de tot dai de ea la nr. asta daca nu ai fost macar odat. Eu stiu mai multe dar le pastrez numai ptr. mine
emx Reputație: 93 Postat Mai 20, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 20, 2015 stiu eu una de inghite sabii .... este acum in parcare la Mall in Constanta Si trebuiesa ai multi bani pe tine daca vrei sa o futi
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Postat Mai 20, 2015 Greu de tot dai de ea la nr. asta daca nu ai fost macar odat. Eu stiu mai multe dar le pastrez numai ptr. mineTu esti la TM sau la CT? PS: Corsar, incearca intai pe PM sa vorbesti cu fata si sigur reusesti sa te intalnesti lasa-l pe EMX sa pastreze celelalte numere doar pentru el
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Postat Mai 20, 2015 Si trebuiesa ai multi bani pe tine daca vrei sa o futinu stiu frate cum se procedeaza la circ ... eu cred ca e vorba de sarm mai mult decat de bani
corsar Reputație: -301 Postat Mai 20, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Mai 20, 2015 Tu esti la TM sau la CT? PS: Corsar, incearca intai pe PM sa vorbesti cu fata si sigur reusesti sa te intalnesti lasa-l pe EMX sa pastreze celelalte numere doar pentru el Multam frate ...imi fac timp sa o caut in PM ...de bani nu e vorba ..poate facem si schimb de experienta ...iau cate ceva din tineretea ei ...si dau si eu ce pot 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 20, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 20, 2015 asta inghite sigur tothttp://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7933187/new_new_new_doamna_bruneta_par_lung/
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Postat Mai 20, 2015 asta inghite sigur tothttp://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/7933187/new_new_new_doamna_bruneta_par_lung/dar asta? http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-doamna-matura-si-dolofana_453250
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 20, 2015 aia va va inghiti cu totul~!!! iepurasul smeker se duce la bordel. intra in receptie plescaind la guma dintre dintii lui mari...se rezeama pe masa matroanei din receptie...si-i spune in sictir: - auzi papusa, ai mai primit ceva marfa noua?- sigur iepurasule...avem o foarte tanara dar experimentata girafa de aseara~!!!- old news, am ars-o p-aia inainte sa ajunga la voi. altceva?- pai de saptamana trecute ne-a venit si o frumoasa veverita.- aia-i uzata rau...baietii o faceau posta sub pom.- hmmm..se gandeste baracuda de matroana...uite, avem o noua serpoaica anaconda~!!!- pe bune? eu reptile n-am prea futut ca au pielea rece, dar cum vine vara...hai ca poate merge.- ok, camera 12 la etarul 2 atunci. iepurasul topaie voios sus pe scari, ajunge in fata usii cu numarul 12, ii fute o talpa ca sa o deschida...si un calcai ca sa o inchida odata ce intrase. in camera cu lumina difuza...pe pat...zacea incolacita o superba serpoaica anaconda. cum bufnitul usii o cam trezi din somn...si cum se trezise un pic cu fata la cearceaf..se uita cioras la iepurasul care statea in coate la marginea patului...se intinde rapid intr-un refelex de mare animal de prada...si il inghite pe iepuras~!! stand si asezand iepurasul in corpul ei lung, serpoaica se gandeste: - bai...nu cred ca-i bine ce am facut~!!! se duce naibii vestea prin padure ca imi mananc clientii si clar n-o sa fie bine ptr business~!! asa ca serpoaica isi provoaca convulsii...si...ptewwww...il scuipa e iepuras pe parchet. iepurasul nauc, plin de bale si cu privirea incrucisata se ridica, incepe sa-si stearga saliva si sucurile gastrice de pe el...si exclama: - mooooaaamaaaa, asa muie n-am dat in viata mea~!!! 3
corsar Reputație: -301 Postat Mai 21, 2015 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Mai 21, 2015 aia va va inghiti cu totul~!!! iepurasul smeker se duce la bordel. intra in receptie plescaind la guma dintre dintii lui mari...se rezeama pe masa matroanei din receptie...si-i spune in sictir: - auzi papusa, ai mai primit ceva marfa noua?- sigur iepurasule...avem o foarte tanara dar experimentata girafa de aseara~!!!- old news, am ars-o p-aia inainte sa ajunga la voi. altceva?- pai de saptamana trecute ne-a venit si o frumoasa veverita.- aia-i uzata rau...baietii o faceau posta sub pom.- hmmm..se gandeste baracuda de matroana...uite, avem o noua serpoaica anaconda~!!!- pe bune? eu reptile n-am prea futut ca au pielea rece, dar cum vine vara...hai ca poate merge.- ok, camera 12 la etarul 2 atunci. iepurasul topaie voios sus pe scari, ajunge in fata usii cu numarul 12, ii fute o talpa ca sa o deschida...si un calcai ca sa o inchida odata ce intrase. in camera cu lumina difuza...pe pat...zacea incolacita o superba serpoaica anaconda. cum bufnitul usii o cam trezi din somn...si cum se trezise un pic cu fata la cearceaf..se uita cioras la iepurasul care statea in coate la marginea patului...se intinde rapid intr-un refelex de mare animal de prada...si il inghite pe iepuras~!! stand si asezand iepurasul in corpul ei lung, serpoaica se gandeste: - bai...nu cred ca-i bine ce am facut~!!! se duce naibii vestea prin padure ca imi mananc clientii si clar n-o sa fie bine ptr business~!! asa ca serpoaica isi provoaca convulsii...si...ptewwww...il scuipa e iepuras pe parchet. iepurasul nauc, plin de bale si cu privirea incrucisata se ridica, incepe sa-si stearga saliva si sucurile gastrice de pe el...si exclama: - mooooaaamaaaa, asa muie n-am dat in viata mea~!!! :clapp 1 2
camelot Reputație: 150 Postat Mai 22, 2015 Oras:Harsova Oras:Harsova Postat Mai 22, 2015 :clapp aia va va inghiti cu totul~!!! iepurasul smeker se duce la bordel. intra in receptie plescaind la guma dintre dintii lui mari...se rezeama pe masa matroanei din receptie...si-i spune in sictir: - auzi papusa, ai mai primit ceva marfa noua?- sigur iepurasule...avem o foarte tanara dar experimentata girafa de aseara~!!!- old news, am ars-o p-aia inainte sa ajunga la voi. altceva?- pai de saptamana trecute ne-a venit si o frumoasa veverita.- aia-i uzata rau...baietii o faceau posta sub pom.- hmmm..se gandeste baracuda de matroana...uite, avem o noua serpoaica anaconda~!!!- pe bune? eu reptile n-am prea futut ca au pielea rece, dar cum vine vara...hai ca poate merge.- ok, camera 12 la etarul 2 atunci. iepurasul topaie voios sus pe scari, ajunge in fata usii cu numarul 12, ii fute o talpa ca sa o deschida...si un calcai ca sa o inchida odata ce intrase. in camera cu lumina difuza...pe pat...zacea incolacita o superba serpoaica anaconda. cum bufnitul usii o cam trezi din somn...si cum se trezise un pic cu fata la cearceaf..se uita cioras la iepurasul care statea in coate la marginea patului...se intinde rapid intr-un refelex de mare animal de prada...si il inghite pe iepuras~!! stand si asezand iepurasul in corpul ei lung, serpoaica se gandeste: - bai...nu cred ca-i bine ce am facut~!!! se duce naibii vestea prin padure ca imi mananc clientii si clar n-o sa fie bine ptr business~!! asa ca serpoaica isi provoaca convulsii...si...ptewwww...il scuipa e iepuras pe parchet. iepurasul nauc, plin de bale si cu privirea incrucisata se ridica, incepe sa-si stearga saliva si sucurile gastrice de pe el...si exclama: - mooooaaamaaaa, asa muie n-am dat in viata mea~!!!super tare ))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum