Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

La dominare te pricepi(cică),la mancare la fel,de cumpărături nu mai zic,de gătit la fel,de masturbat de 2-3 ori pe zi,multitasking esti,mai nou si la jazz te pricepi...exista ceva ce nu stii? Nu că vreau să zic,doar așa de dragul conversatiei.Mai nou mai mergi si la biserica

P.S esti prietena cumva cu Ingineru?

• Oras:worldwide
Postat

La dominare te pricepi(cică),la mancare la fel,de cumpărături nu mai zic,de gătit la fel,de masturbat de 2-3 ori pe zi,multitasking esti,mai nou si la jazz te pricepi...exista ceva ce nu stii? Nu că vreau să zic,doar așa de dragul conversatiei.Mai nou mai mergi si la biserica

P.S esti prietena cumva cu Ingineru?

imi plac persoanele complexe... la cumparaturi nu prea ma pricep si nici nu ma atrag foarte tare....

Postat

imi plac persoanele complexe... la cumparaturi nu prea ma pricep si nici nu ma atrag foarte tare....

Adicatelea te placi? Esti narcisista cumva? Nu de alta dar incercam sa-l detronez pe Day(desi stiu ca nu este posibil),si sa facem clickî

Postat

Adicatelea te placi? Esti narcisista cumva? Nu de alta dar incercam sa-l detronez pe Day(desi stiu ca nu este posibil),si sa facem clickî

normal ca ma iubesc, iubirea fata de lume pleaca de la propria persoana. nu ai cum sa il detronezi pe day ca noi ne iubim ca 2 zei. nu lasam simpli oameni sa intervina :)

Postat

normal ca ma iubesc, iubirea fata de lume pleaca de la propria persoana. nu ai cum sa il detronezi pe day ca noi ne iubim ca 2 zei. nu lasam simpli oameni sa intervina :)

Iubirea față de lume nu pleaca din faptul ca te uiti in oglinda si-ti spui ca te iubesti si ca esti multumita de tine

Postat

quadro nuevo- bei mir bist du schon.

live.

o posteaza cineva de pe you tube?

asta coane?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...