Sari la conținut

ejaculare precoce

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Am inteles ca este o boala des intalnita.la mine a aparut recent,nu mi s.a mai intamplat,si de aceea o fata minunata s.a despartit de mn.stie cnv remedii care sa nu puna in pericol placerea ei?am inteles ca exista creme desenzitive..dar e posibil sa se transfere si la ea si sa nu simta nmk..

Reputație: 100
  • Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN
  • Oras:WRONG SIDE OF HEAVEN
Postat

Gigel prietene iti spun ce cred eu, parerea mea.

Este o chestie psihica. Probabil ca ti-a intrat chestia asta in cap si te complexeaza.

Incearca sa o ignori si sa incerci un preludiu mai lung cu cineva potrivit langa tine. Conteaza foarte mult si partenera in mentinerea duratei unui act sexual.  Ori esti prea excitat in momentul in care ai pe cineva langa tine. Incearca sa te relaxezi sa discuti inainte.

Incearca mai mult de un numar pentru a scapa de acest complex.

De exemplu mie mi s-a intamplat opusul odata. Adica am fost langa cineva care arata ff bine si m-am complexat, nemaiputand face nimic. E o chestie de perceptie.

Daca persoana langa care esti nu intelege starea in care esti nu faci nimic.

Incearca unul doua pahare de vin bun inainte :pepsi Sunt sigur ca vei scapa de complexul asta.

Te salut!

• Like 1

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Am inteles ca este o boala des intalnita.la mine a aparut recent,nu mi s.a mai intamplat,si de aceea o fata minunata s.a despartit de mn.stie cnv remedii care sa nu puna in pericol placerea ei?am inteles ca exista creme desenzitive..dar e posibil sa se transfere si la ea si sa nu simta nmk..

Exercitii kegel pt intarirea muschilor intimi + masturbare ca si exercitiu cu opriri aproape de orgasm, pana inveti unde e punctul in care inca poti ori ejacularea (ajuta si sa strangi la baza penisului pana iti trece senzatia)

Poti incerca la sexul normal sa te misti in altritm decat cel pe care stii ca te duce direct la orgasm.

Si de fapt.. ce inseamna pentru tine precoce? deseori barbatii considera ca ei termina repede desi se incadreaza la normalitate

Daca totusi, te incadrezi la normalitate te ajuta sa o duci la orgasm si pe ea un preludiu ma prelungit, o mai bine cunoastere a corpului ei (poate nici nu faci cum ar avea ea nevoie pt aajunge la orgasm), durata actului nu e raspuns la toate problemele ce tin de orgasmul femeii

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare