Sari la conținut

0736.675.270 0736675270, Renata, DRUMUL Taberei

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

60 L

DRUMUL Taberei, buna, sunt Renata si am 22 ani, iti pot oferi masaj de relaxare si erotic combinat cu body la domiciliul meu, pt mai multe detalii la tel., 22

post-150138-0-85429500-1432305813_thumb.jpg

post-150138-0-45782300-1432305818_thumb.jpg

• Like 1

Reputație: 24281
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Salutare,

am fost la fata, inteleg ca este colega cu Diana si inca o fata, locatia noua Hanul Drumetului langa o shaormerie, va indruma telefonic. Eram in zona si am zis sa incerc ceva nou, pozele se apropie de realitate dar nu cred ca este ea 100%, seamana cu cea din poze, bruneta si cretulie, de etnie, draguta, 155-160 fara tocuri si plinuta dar nu deranjant, sani nr. 1,5-2, un pic lasati dar sfarcuri misto, rasa complet jos, ochi draguti, amabila si curata.

Am ramas pentru atitudinea ok si comportamentul ei, nu fumeaza, face oral np si normal p, 60 lei finalizarea si 120 lei ora. Am ramas la o finalizare cu totul protejat, eu dusat, ea dusata si trecut la actiune. Pus preze pe gogu si sculat printr-un oral molcom dar facut destul de ok eu fiind in picioare iar ea pe pat, apoi pusa capra la marginea patului si finalizat in aceasta pozitie. Curata, fara mirosuri, fund si priveliste pe la spate ok, gemete naturale nu foarte pronuntate, dupa parerea mea la acest tarif este destul de onorabil. Am inteles ca are 20-22 ani. Spune ca este noua de 2-3 saptamani in bransa numai pe timp de zi. Face pentru bani aceasta meserie...

notele:

locatia 9

aspect 7, daca ma astepta pe tocuri ca in poze probabil ca nota crestea

oral protejat 7, fara artificii, se vede ca este noua

normal protejat 7

igiena 9, nimic suspect

fge 9, foarte amabila si comunicativa

cadou 60 lei finalizarea

Nu pot nici sa recomand nici sa spun ca nu este buna, as aprecia mai mult ca este o varianta pentru cei care sunt in zona, vor un tarif mic si descarcare, amatorilor de brunete de etnie, comportament ok si compenseaza cu asta.

Sa o futeti bine!

:beex2

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.