Sari la conținut

cine e on?

Postări Recomandate

• Telefon: iganea10
  • Oras:Craiova
Postat

Nimeni la catedra?, "doamna" in albastru? ... S-a taiat in carne vie? ...

Postat

Poate au pactizat rivalii, ca nu se mai aud, ... mai stii?, ... un pescuit, ceva ...  :feet Pestelui nu-i place in mediu acid ...  :beex2  

• Membru Premium
Postat

Nimeni la catedra?, "doamna" in albastru? ... S-a taiat in carne vie? ...

Sa fi fost peștișorul nostru păpat de DIICOT? :)

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

Sa fi fost peștișorul nostru păpat de DIICOT? :)

Credeam ca futi in draci, la Andreea, conform pactului cu pestele ...  l-ai pus pe gratar? ...  :ras

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Credeam ca futi in draci, la Andreea...  

mie mi-a ajuns....dar bagati-va toti, ca asta asteapta...

conform pactului cu pestele

eu am obtinut numarul de la pestisorul "Anne"...alt pact nu am avut cu dumnealui...pe vremea aia chiar am crezut povestea :) STUPID ME

l-ai pus pe gratar? ...  :ras

eu nu, dar se pare ca cineva l-a pus, de s-a oprit el din aberat pe aici  :) 

• Like 1

TZIPIRIPI'S BLOG

• Membru Premium
Postat

Poate au pactizat rivalii, ca nu se mai aud, ... mai stii?, ... un pescuit, ceva ...  :feet Pestelui nu-i place in mediu acid ...  :beex2  

nu e frate vorba de nici o rivalitate, doar ca eu m-am prins care e treaba si mi-am sustinut punctul de vedere. Nu poti fi rival cu cineva care nu exista. 

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

nu e frate vorba de nici o rivalitate, doar ca eu m-am prins care e treaba si mi-am sustinut punctul de vedere. Nu poti fi rival cu cineva care nu exista. 

Ma refeream la ultimele clipe cand era "pe mal" si implora ... "ba, uite, iti dau sa futi gratis, da` lasa-ne manca-ti-as sa facem si noi lovele"  :no2 Pacat de vopseaua albastra!

• Membru Premium
Postat

Ma refeream la ultimele clipe cand era "pe mal" si implora ... "ba, uite, iti dau sa futi gratis, da` lasa-ne manca-ti-as sa facem si noi lovele"  :no2 Pacat de vopseaua albastra!

ti-a facut tie propunerea sa o futi gratis? Ca asa propuneri a mai facut si altora, dar nu specifica niciunde ca e gratis. Daca e asa cum spui, e clara treaba

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

In primul rand nu poate omul sa mearga in vacanta, ca este judecat in feluri! in al doilea rand nu sunt peste, eu doar (subliniez) am spus despre Andreea si cine a vrut sa se intalneasca cu ea eu i-am dat numarul doar la cei care aveau reputatie! Am zis ca asa cum m-am simtit eu, se poate simtii si altcineva, daca ea este de acord! in al treilea rand tzipiripi tu nu te-ai mai intalnit cu Andreea pentru ca te-ai intalnit cu ea si nu i-ai dat banii( stiai bine ca ii trebuie, tu ce credeai ca pe tine te iubeste, isi pierde timpu gratis?) Si da, scuza-ma, i-ai dat dupa 3,4 saptamani, ca nu sunt banci in Satu Mare(neinteresant, iti spun eu, oricum, daca esti suparat, putin ma intereseaza), si terminati-o cu aberatiile astea ca deja deveniti iritanti, pe bune alta treaba nu aveti decat sa ma judecati pe mine! Frate puteam sa fiu si fontama, este strict problema mea! Pace

Postat

Ma refeream la ultimele clipe cand era "pe mal" si implora ... "ba, uite, iti dau sa futi gratis, da` lasa-ne manca-ti-as sa facem si noi lovele" :no2 Pacat de vopseaua albastra!

goodflow, am zis eu asta? vreau si eu un print screen! Astept dovada! Ma astept ca atunci cand aduci o acuzatie sa vii si cu dovezile de rigoare! (Cine pune pariu ca dovada a mancat-o pisica?) Pace!

• Membru Premium
Postat

In primul rand nu poate omul sa mearga in vacanta, ca este judecat in feluri! in al doilea rand nu sunt peste, eu doar (subliniez) am spus despre Andreea si cine a vrut sa se intalneasca cu ea eu i-am dat numarul doar la cei care aveau reputatie! Am zis ca asa cum m-am simtit eu, se poate simtii si altcineva, daca ea este de acord! in al treilea rand tzipiripi tu nu te-ai mai intalnit cu Andreea pentru ca te-ai intalnit cu ea si nu i-ai dat banii( stiai bine ca ii trebuie, tu ce credeai ca pe tine te iubeste, isi pierde timpu gratis?) Si da, scuza-ma, i-ai dat dupa 3,4 saptamani, ca nu sunt banci in Satu Mare(neinteresant, iti spun eu, oricum, daca esti suparat, putin ma intereseaza), si terminati-o cu aberatiile astea ca deja deveniti iritanti, pe bune alta treaba nu aveti decat sa ma judecati pe mine! Frate puteam sa fiu si fontama, este strict problema mea! Pace

I-am dat după 10 zile, nu după 3-4 săptămâni. Iar dacă nu aveam de gând sa-i dau, nu-i dădeam și gata. Nu i-am trimis din banca pentru a-mi proteja identitatea. Iar de întâlnit cu ea nu m-as mai întâlni nici gratis, pt ca m-am lămurit de niște treburi, și nu mai vreau sa am de-a face...Iar legat de numărul Andreei, nu l-ai dat doar celor ce l-au solicitat, ci au fost cazuri în care le-ai propus tu, fara sa ceara ei. SO, FISH!

TZIPIRIPI'S BLOG

Postat

goodflow, am zis eu asta? vreau si eu un print screen! Astept dovada! Ma astept ca atunci cand aduci o acuzatie sa vii si cu dovezile de rigoare! (Cine pune pariu ca dovada a mancat-o pisica?) Pace!

Bai frate, ziceam de tzipiripi ca a facut o pauza simultan cu tine, glumind, ca probabilitate, ... mici ironii. Neexhaustiv  :) Dau o bere ...

P.S. ... pun pariu ca fugi de pisica :) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...